Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Zadel upgrade

Recommended Posts

Half mei bij Pieter een donorzadel gekocht en opgestuurd naar Frankrijk. Vrijdag hebben ze hem teruggestuurd en vandaag ontvangen: [url=http://s61.photobucket.com/user/rtempel13/media/zadel_zpsludyrnff.jpg.html][img]http://i61.photobucket.com/albums/h54/rtempel13/zadel_zpsludyrnff.jpg[/img][/url] Helaas kan ik (door een complicatie tijdens het niersteenvergruizen) er de komende weken alleen maar naar kijken.... :cry:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Te overzien wel, maar niet mals. Heb er erg lang over moeten denken maar kreeg bij langere ritten steeds last van een houten reet. Op mijn VFR had ik ook een Topsellerie zadel en dat zat stukken beter. Daarom toch maar de knoop doorgehakt. Kosten: Opnieuw bekleden en vormen + zitting voor de bestuurder 3cm langer gemaakt: 232 Euro Verzendkosten Frankrijk - Nederland 20 Euro. De rekening van Topsellerie was dus 252 Euro. Maar ik heb een donorzadel gekocht bij Pieter en die moest ook naar Frankrijk worden verstuurd. Kwam er nog 60 euro bij. Totaal 312 Euro dus. Maar ik ga weer veel comfortabele uurtjes maken op mijn TDM.

Share this post


Link to post
Share on other sites
[quote="Robert"] Maar ik ga weer veel comfortabele uurtjes maken op mijn TDM.[/quote] Het is wel een hele uitgave maar dan heb je ook wat. Nog Beterschap en ik hoop dat je snel weer mag toeren! green biker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information