Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Verf kleuren 3VD

Recommended Posts

Ik heb wel gezocht maar ik vind geen duidelijke antwoorden :? ,wat ik op zich vreemd vind want mijn vraag is gegarandeert vaker voorbij gekomen. Maar dan toch maar nog een keer gesteld: Van mijn 3VD is het dynamodeksel toe aan een opfrisbeurt en tevens moet het frame hier en daar wat worden bijgwerkt. Heeft iemand hier qua kleur goed aansluitende laknummers voor van bv Motip of een ander merk? Het liefst zou ik alles demonteren en helemaal opnieuw spuiten maar daarvoor is het allemaal niet lelijk genoeg. Met een beetje zorgvuldig bijpunten kannie nog well ff door. Hij is uit 1995 dus grijs blok en frame.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Gewoon hier: www.twowheelparts.nl onder "EPC" aanmelden en serienummer invullen. Je kunt dan alle nieuwe orginele onderdelen bestellen vanaf exploded-view tekeningen, maar ook bijv. lakstiften Als je aangemeld bent met je serienummer krijg je automatisch de juiste kleur.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rectificatie: Voor body parts is dat niet nodig. Voor verf moet je wel ff het kleurnummer/code weten. (onder je zadel volgens mij). Op de site staan o.a. alle yamaha kleurcodes vermeld. Ik heb ooit eens geel en zilver voor mijn 4TX besteld. Bij geel krijg je twee lakstiften omdat het metallic is. Daarna blanke lak erover. Kleur klopt perfect.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information