Jump to content

Jari-P

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jari-P's Achievements

beetje nieuwkomer

beetje nieuwkomer (4/13)

 1. Kan iemand mij wellicht voorzien van een een foto van een schone tank ter vergelijking? note: deze is al behandeld met rust arrestor en schoongemaakt met thinner.
 2. Thanks! Gaan ons best doen om er wat moois van te maken
 3. Ze werken prima in ieder geval! Staat voor nu nog niet bovenaan de lijst om te vernieuwen. En vwb het dimlicht, de beide lampen branden.
 4. @appie26 ik ga er rekening mee houden! Binnenkort ontvang ik rustarrestor en een sealer om de boel netjes te maken aan de binnenkant. @Digidesign Thanks! Deze knipperlichten zaten er al bij toen ik ‘m kocht, vindt ze zelf eigenlijk wat te modern voor een motor uit ‘93. Praktisch vind ik ze eigenlijk juist beter dan die oude grote knippers. Sowieso is de (stads)lichtopbrengst origineel niet best. Is dat makkelijk 1 op 1 te vervangen voor wat beters?
 5. Bedankt voor je tip @appie26! Ik heb even gecheckt, had de tankdop er dit weekend namelijk al afgehaald en de tank met het kraantje op het laagste punt neergezet en zo laten staan. Is inmiddels langzaam helemaal leeggelopen inderdaad. Op wat prut na wat is achtergebleven.
 6. Thanks @Yammer900. Hij is nog niet klaar, ik wil er nog wat zwarte details en stickers aan toevoegen. Op zich is het wel netjes geworden, zeker ten opzichte van de oude lak. Maar je ziet zeker wel verschil tussen de eerste en de laatste kappen die ik gewrapt heb, haha. Nu we toch bezig zijn heb ik nog een vraag: - De tank krijg ik niet helemaal leeg, het lijkt of er nog wat in een de reservetank zit o.i.d. Tips hoe ik hem helemaal leeg krijg?
 7. Sinds september eigenaar geworden van mijn TDM. Mijn eerste motor! Ik wilde graag een motor waar ik zelf nog het een en ander aan kon doen. Dat is gelukt! Er is meer aan te doen dan ik zelf kan… Gelukkig al wijzer geworden via dit forum waar ik al een tijdje in zoek en op mee lees. De motor heeft veel stil gestaan en dat is optisch ook zeker te zien. Ik ben bezig om alle kappen te wrappen. De lak was al niet meer origineel en ook niet netjes. Wat dat betreft is het een mooie oefen bike! Mijn technische kennis is nihil namelijk. Naast het wrappen heb ik de voorvorkpoten in de hamerite gezet, radiateur grill gespoten, spiegels en knippers vervangen (ik miste er van allebei één). Verder de motorolie ververst en ga ik de tank ontroesten en accu vervangen. Daarna kan die naar HPS waar de kleppen gesteld worden en de carburateurs gereinigd. Motor loopt helaas niet meer, maar hier heb ik alle vertrouwen in 😁. Ik zag al een sleuteldag gepland staan voor dit jaar?! Wie weet tot dan!
×
×
 • Create New...

Important Information