Jump to content

Riksgewijs

Members
 • Posts

  31
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

159 profile views

Riksgewijs's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (8/13)

 1. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Ik heb wel led besteld voor het gewone licht. Maar dat is om in de gewone unit te doen ipv gewone lampen. Ik zoek nog even verder. Dank alvast voor alle informatie.
 2. Kwam ze vanochtend nog op facebook tdm groep tegen. Volgens mij nog te koop. Maar is wel een schuurvondst en misschien kostbaar om ze weer op te knappen.
 3. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Is de 3vd veel anders qua koplamp dan de 4tx? Ik vind het reuze mooi en het licht origineel valt wel tegen. Zeker door de kronkelende bossige wegen waar ik doorheen moet. Vandaar dat ik dit echt even volg.
 4. Zo vandaag weer een stukje wezen rijden. Jammer dat ik alleen nog maar zomer handschoenen heb. Anders had ik er toch een stuk langer op gezeten. Maar goed, zo nu en dan even de handen aan de uitlaat verwarmen. Die Chromen schilden worden niet al te heet nu. Kwam wel iemand tegen op een BMW. Er zijn dus nog wel wat mensen op de motor nu.
 5. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Ik zou hier wel oren naar hebben en zeker in willen investeren. Ik heb mijn motor gevonden. En wil deze nog heel lang rijden. Maar ik snap het wel hoor... Was ook wel een beetje als geintje bedoeld en als compliment.
 6. Weet niet of dit veel is? Maar waarom eentje van die leeftijd? Weet ook niet of het waar is, maar miles is meestal import. En reken de miles ééns om naar km. Is het onderhoud dan goed gedaan? Dat lijkt mij wel een puntje.
 7. Riksgewijs

  Angel Eyes 3VD

  Wow. Dat is gaaf zo. En met die randjes er in echt heel erg super. Inderdaad alsof het origineel is. Net even het topic doorgenomen. Maar weet je zeker dat je dit niet in productie neemt? Volgens mij heb je gezien de reacties best veel afnemers.
 8. Heel veel mooie en vooral veilige km gewenst. Natuurlijk in goede gezondheid.
 9. Welkom, Mooie motor geworden zo. En wat mijn voorganger al aangaf, mooie kleur. Laat ze bij de motor ook gelijk de remmen controleren. Heb zelf bij een kennis gezien dat de remmen na een tijd stilstand toch niet meer zo goed waren dat hij gehoopt had. En met resultaat dat de voorvork verbogen was door de impact met zijn voorganger. Hij had gelukkig niets, maar wel een duurdere verzekering daarna ivm schade vrije jaren dit er af gingen.
 10. Dank je. Ga hier eens goed naar kijken. Ik ben bijna 2 meter. Een goede optie lijkt mij.
 11. Welkom, ik heb dezelfde als u. Rood is toch wel een favoriet voor mij. En al 15 jaar... Hoop die van mij ook nog zo lang te hebben.
 12. Wow. Mooie motor. Blauw staat de TDM erg goed vind ik zelf.
 13. Ach jammer.. Ziet er wel mooi uit en wil het één en ander gaan testen omdat ik nogal in de wind zit zeg maar.
 14. Riksgewijs

  JPio's TDM

  Dat word wel een een heel bijzondere motor zo. Gaaf... 👍
 15. Zoek machine heb ik geprobeerd. Maar zag in dit draadje het best het probleem beschreven worden zoals ik dit ook ervaar. Enne... We gaan proberen zodra de garage weer uitgemest is. Heb daarin een mooie werkplaats. Maar helaas staat dit nu even vol met meubels ivm de verbouwing van het huis waar ik mee bezig ben. Ik laat de resultaten uiteraard zien.
×
×
 • Create New...

Important Information