Jump to content

Riksgewijs

Members
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

344 profile views

Riksgewijs's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. Van harte welkom. Mooie motoren. Enne... nogal volgeladen. Niet bang dat dit mis gaat zo?
 2. Ik wil het niet weten... Nu ben ik ineens helemaal getraumatiseerd. 😮 Maar goed. Ben nog aan het zoeken, van het weekeinde verder.
 3. 🤣 Vroeger gebruikte wij wel eens vaseline voor de afdichting van bougie doppen en kabels. Is dit nog steeds een goed idee? Of juist niet. Iets met voortschrijdend inzicht.
 4. Dat snap ik, maar hoe houd dit het vocht weg? Haarlak is water oplosbaar toch?
 5. Dat is een nog een hele mooie. En welkom. Heel verstandig om de remmen nu gelijk aan te pakken. Waren de tandwielen en ketting enz. zo versleten dat ze vervangen moesten worden?
 6. Welkom. En yup, plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden. Dus laat maar komen.
 7. Bij mij is hij ook gaan sputteren. Dan wel op 4000 toeren ongeveer. Daarvoor ok. Daarboven ook ok. Vraagje over het gebruik van haarlak? Wat doet dit dan?
 8. Zal eens gaan kijken. Dank je wel.
 9. Nee nog niet. Maar ben wel net lid. Vandaar mijn opmerking.
 10. Nog even een vraagje. Ik heb een TDM met Benzine meter. Echter door een gaatje in de tank is er een andere tank op gezet. Betreft een klein gaatje dat is doorgeroest vanwege het vocht wat onder een sticker is gaan zitten. (Is mij verteld). Nu heb ik een tank waar geen benzine meter op aangesloten kan worden. En heb dus ook geen benzine kraan. Dus geen reserve. Andere tank aanschaffen vind ik op zich geen probleem. Heb mij suf gezocht op marktplaats naar een rode tank met aansluiting voor de benzine meter. Iemand een idee?
 11. Ik heb even gewacht, echter helaas toch verhinderd. Ik heb het helaas de aankomende tijd ook erg druk prive met een aantal zaken. Als straks alles weer een beetje rustiger is en er weer een bijeenkomst is ben ik zeker van plan te komen. Voor iedereen, heel veel plezier. En hoop dat het droog en mooi weer word.
 12. leuk stukje inderdaad, Filmpje erbij. Rijd wel door zeg met zo'n lichte motor. En die koppeling bleef je ook steeds weer horen. Geeft wel een vertrouwd geduid vanuit mijn bromfiets tijd. De DT die ik heb gehad klonk ook zo.
 13. Niet specifiek vandaag, maar heb nu sinds twee weken een winterjas en winterhandschoenen. En kan dus rijden. Wat dan ook elke dag gebeurt eindelijk. In ieder geval woonwerk verkeer. Yey....
 14. Welkom hier, En ook ik heb een rode. prachtige machine. Veel veilige km's.
 15. Welkom. En een fraaie motor heb je gekocht. Zwart misstaat hem niet moet ik zeggen. Enne. Ben benieuwd wat je na de verlichting toch ga doen.
×
×
 • Create New...

Important Information