Jump to content

jpio

Members
 • Posts

  134
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

jpio's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. ik heb trouwens nog een paar stuurverhogers, 22 mm en 2 cm recht omhoog, liggen. Voor de liefhebber.
 2. jpio

  JPio's TDM

  De verlichting stond zo hoog dat niemand flitste. Kennelijk scheen eea zo over het tegemoetkomend verkeer heen. Na de 1e afstelbeurt onderweg werd er wel af en toe geflitst dus stond het nog te hoog. Meestal kan ik tegen een achterkant van een bestelbus oid prima zien of het redelijk/goed afgesteld staat. Nu begrijp ik waarom dat niet lukte.
 3. jpio

  JPio's TDM

  Ja veels te hoog. Ook al omdat een deel van het grootlicht meedoet. Leds hebben ook niet 1 lichtpunt zoals bij de gloeidraad en geven over een breder vlak hun fotoontjes af.
 4. jpio

  JPio's TDM

  Net terug van een invallende-avond ritje en daarbij kunnen konstateren dat de verlichting met deze leds prima werkt maar totaal verkeerd stond afgesteld. De maan was erg helder vanavond. Onderweg gestopt, eea bijgeregeld om thuis, toen het al echt donker was, verder in te stellen. Meteen ook de beugellampen beter gezet.
 5. jpio

  Rik's TDM 850

  Mooie motor en veel plezier ermee
 6. Heb in het verleden rijcursussen van het NVVM gehad en ook op circuit gereden mét hoge kombaan (Ford testcircuit in Amsterdam) en daar zeker veel van geleerd. Bizar trouwens rijden in zo'n kombaan. Daarnaast ook rijtrainingen mbt beveiliging (auto en motor). Racen is toch wat anders en dat zie ik nu niet meer gebeuren. Ben ook de 60 reeds gepasseerd so.
 7. "Ik heb nog nooit gedaan dus ik denk dat ik dat wel kan" Is een quote van Pipi Langkous en niet serieus bedoeld.
 8. Méh.., beetje zitten, gasgeven, remmen en sturen. Iedereen gaat ook nog eens dezelfde kant op
 9. jpio

  JPio's TDM

  Tja.. leds hebben hele andere eigenschappen dan gloeidraden. Mijn kennis is volstrekt onvoldoende om daar meer over te kunnen zeggen.
 10. Zadel andermaal weggebracht om nog een kleine aanpassing te laten uitvoeren.
 11. jpio

  JPio's TDM

  ja ok dat snap ik wel; zo'n led heeft een hele andere weerstands (led is een diode) en spannings opbouwfase dan een gloeidraad. Als de eea afgestemd is op de stromen die lopen om de abs te aktiveren dan zit daar zeker een logica in die je niet moet gaan doorkruisen. Bedankt voor de aanvulling
 12. jpio

  JPio's TDM

  Deze staat gewoon parallel over het normale remlicht. Heb daar verder niets negatiefs over gelezen op TDM/JBX forum. Dit trekt zo weinig stroom dat ik me daar geen zorgen over maak. Geen geflash of ander knippergedoe, gewoon branden bij remmen en verder niets. Mocht er wel verdere info zijn op dat vlak dan houd ik me daarvoor aanbevolen
 13. jpio

  JPio's TDM

  Ook meteen maar een led remlicht gemonteerd.. pfff wat kunnen 2 draadjes aansluiten lastig zijn. Je meet alles door, alles werkt, je sluit het aan en het werkt niet.. Ooorzaak zat in een connector die nét geen of net wél kontakt maakte. Bij het meten wel en bij aansluiten dus weer net niet.
×
×
 • Create New...

Important Information