Jump to content

Super7

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Super7

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super7

  Frame

  Staat nog niet op je site zie ik.
 2. Super7

  Frame

  Is dit scheuren van het frame een constructiefout? Iemand misschien wat foto’s van dergelijke scheurvorming? Welk klein zwart dopje bedoel je Chris? Die waar de bevestiging van de achterbrug achter zit?
 3. Super7

  Frame

  Dank je Chris! Gelukkig hier niet het geval. @Robnieuw: ik kreeg hem van de eerste eigenaar compleet met rekening, boekjes en garantiecertificaat voor het alarm. Deze motor heeft in Portugal gediend als vakantie motor bij zijn vakantiehuis. Dat de km’s kloppen is 100 % zeker.
 4. Super7

  Frame

  Wat is precies de plek waar deze frame’s gaan scheuren? Zelf ben ik een 91’ er op aan het knappen waar is wel een aantal verbeterpunten in doorvoer. Verder verwacht ik met 15.000 km nog geen echt grote mankementen.
 5. Ja dat lees ik ook. Ik zou toch ook eens ff kijken op Aliexpress .... je vindt daar zoveel uitlaatdempers...
 6. Ik zag vanmiddag dat er wat scheurtjes in het originele remvloeistof reservoir zitten t.p.v. de slangaansluiting. Iemand hier die nog een goede heeft liggen en wil verkopen? Graag per PM. Alvast dank!
 7. Even terug postte je dit bericht. Eerder al een foto van het benzinepompje wat je had besteld. Er zitten 3 aansluitingen op waarvan de aansluiting van de vacuumslang die een kleinere diameter heeft. Blijven er 2 grotere benzineslangaansluitingen over die duidelijk van pijlen zijn voorzien. Eigenlijk een 1 op 1 kopie van het originele benzinepompje. Heb je nu zelf de slangetjes per ongeluk verwisseld of kloppen de aansluitingen op de Aliexpress pomp niet? Op jouw foto van het nieuwe pompje zie ik namelijk geen verschil met het pompje wat ik heb gekocht op Aliexpress.
 8. Haha, ik zag de tip al eerder voorbijkomen. Maar goed, keeringen voorvork staan op de “to-do” list, dus heb ik ze dan toch in mijn handen.
 9. Na de BlackFriday korting (minus 10%) kwam er 15 euro verzendkosten bij. Totaal 243 euro. @Appie26: ik ben door de jaren een redelijk handige Google’laar geworden. Tijdens de bouw van mijn VM77 (een Lotus 7 afgeleide) heb ik velen uren doorgebracht met zoeken naar van alles
 10. Helder, dank voor de reacties! Ik heb zojuist een YSS achterschokbreker besteld bij het Italiaanse bedrijf Ridewill.it Erg scherp geprijsd en met de BlackFriday kortingscode BLACKRIDE10 op 27, 28 en 29 november nog eens 10% korting. Verzendkosten zijn 15 euro. Ben benieuwd.....
 11. Hoi Rick, Hier op het forum veel gelezen over vervangingsschokbrekers van de bekende merken ben ik toch eens op AliExpress gaan kijken (n.a.v. tuned by AliExpress) of daar geen monoshock absorbers op staan die met wat aanpassingen zijn toe te passen op mijn TDM 850 van 1991. Maar liefst 60 pagina's met schokbrekers doorgeworsteld en deze staan nu even op een apart lijstje opgeslagen: https://nl.aliexpress.com/item/32861744548.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.79612e0e8yQlE5 https://nl.aliexpress.com/item/32880300818.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.79612e0e8yQlE5 https://nl.aliex
 12. Hey Chris, super bedankt man! Ik kan er nu mee verder. Fijne avond! Groet Francesco
 13. Weet iemand of de achterschokbreker vast zit met M10 of M12 bouten? Ik ben op zoek naar een andere schokbreker en kom universele exemplaren tegen die naar mijn idee wel passend te maken zijn. Maar op dit moment heb ik de TDM niet in de buurt staan. Een lengte van 300-310 mm center to center is wat ik wel heb kunnen terug vinden, helaas niet de boutdiameter.
 14. Ik zag dat er een pijltje op het plaatje staat, en weer ergens anders las ik dat dat in de draairichting vh wiel moet staan.
×
×
 • Create New...

Important Information