Jump to content

Hanspumpel

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Hanspumpel

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dat hangt ervan af of ik besluit om de TDM mee te nemen als ik over een tijde naar Spanje verhuis of dat ik hem hier verkoop en daar een andere koop. Ik moet de invoer naar ES nog uitzoeken en kijken of het de moeite waard is. Ik was niet meer van plan om hier nog een motor bij te kopen maar mijn Domi is echt een aantal paardjes kwijt en soms denken mensen dat het een 2taker is als zij achter mij aan rijden. Dus het blok moet gewoon op tafel voor het mij om de oren vliegt. En aangezien ik geen choppers en geen 4 cilinders wil en niet veel te makken heb was de TDM een prima keuze.
 2. Hey Rob, Voorlopig doe ik het zadel nog niet weg. Het kan dat ik de motor binnenkort weer weg doe als ik mijn Domi weer klaar heb en dan kan ik de Veerpoot verlaging en het zadel als setje mee verkopen. Mocht ik het zadel verkopen laat ik het jou weten.
 3. Verbouwen wil ik eigenlijk niks (tot nu toe maar ik zag ook al iets over XTZ vork en wielen enzo, dus wie weet). De dame waar de motor van was is rond de 1.7m en zij had er alles aan gedaan om de motor omlaag te krijgen. Ik ben bijna 1.9m en ga het gewoon weer terug zetten. Alle originele onderdelen (zadel, stukje van de veer) zitten er bij.
 4. Ah ok, was het"nieuwe" frame vanaf 93 al. Eerste inschrijving was 93 maar dat zegt niks natuurlijk. Het zadel is goed gedaan maar alles is te laag voor mij en met mijn pens kom ik graag een beetje hoger boven de tank uit.
 5. Hoi Stefan, Grappig ik ben sinds vandaag eigenaar van een TDM en ook pas op het forum aangemeld. Ik woon in Riemst, meten bij jou over de grens. Misschien eens een rondje heuvelland samen doen?
 6. Hoi hoi, Ik ben Gunnar, 53 jaar oud en woon in België, meteen over de grens bij Maastricht. sinds vandaag ben ik (hopelijk) trotse en blije eigenaar van een 3VD bj 93, 44500 km. Het beestje (beest?) zal tijdelijk mijn geliefde Honda NX650 Dominator van 91 vervangen die met rond 100 dkm aan een revisie toe is. Als de Domi weer fris en fruitig is gaat de TDM haar waarschijnlijk aan vullen voor het lange afstandswerk. Aangezien de TDM uit Duitsland komt moet ik haar nog invoeren en een kenteken aanvragen. Dus nog een weekje of twee wachten. Maar die tijd kan ik nuttig besteden. Want hoewel goed onderhouden is er een beetje werk aan. De verlaagingskit achter moet eruit, de Vorkpoten moeten weer op de goede plaats en de dunnere zadel moet vervangen door het origineel. En oh ja. Morgen gaat eerst eens de beauty case ervan af. En dan denk ik dat ik de klepspeling moet controleren aangezien dit volgens de vorige eigenaar nog niet gebeurt is. schijnt nogal een karwij te zijn. Eens kijken. De TDM is mijn eerste DOHC. Groetjes, Gunnar
×
×
 • Create New...

Important Information