Jump to content

Arjan92

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Arjan92

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Die van het blokeren van het achter wiel op de achterbrug
 2. Op een avond in 2021 zitten vloeken op die bout hebben we hem met behulp van deze tip los gekregen bedankt.
 3. Hallo, ik heb een prachtige zwarte tdm 900 echter is de kap onder de koplampen (zie foto) niet helemaal in takt. De punten waar je de zijkappen inschroeft zijn afgebroken hier door zitten de zijkappen losser. Heeft iemand enig idee hoe ik aan deze kap kan komen?
 4. Hallo iedereen. Momenteel heb ik mijn navigatie vast gemaakt op mijn stuur maar ik zou deze graag een stukje hoger willen hebben. Het liefste direct achter het kuipruitje. Weten jullie of het mogelijk is om een soort stang achter het ruitje te monteren? gr Arjan
 5. Arjan92

  Zadel tdm 900

  Ik heb er 1 uit 2005 met ABS
 6. Arjan92

  Zadel tdm 900

  Hallo Mijn zadel heeft een klein gaatje aan de zijkant, heeft iemand hier ervaring mee? Kan het opnieuw bekleed worden zo ja waar moet ik dan even kijken? Of heeft iemand een leuk adresje voor een 1ste of 2de hands zadel?
 7. Hallo, ik ben Arjan, 28 jaar oud een beginnende motorrijder en in bezit van een yamaha tdm 900 uit 2005. Het was opstappen en ik was meteen verkocht. Wat ik leuk vind aan deze fiets is dat je echt iets anders rijd dan de meeste anderen motorrijders. Hoewel het geen racer of een of the road motor is, kan je toch lekker optrekken en ook een beetje onverhard rijden en het zit confor is perfect je rijd er zo mee naar zuid frankrijk zonder pijn in je rug te krijgn en ziet er ook nog eens geweldig uit.
 8. Hallo Arjan hier, Vandaag mijn tdm 900 particulier gekocht. Ik was hier toch al een beetje sceptisch over omdat ik 2 linker handen heb maar mijn oom wist mij te overtuigen dat ik het toch particulier moest kopen. Mooie fiets niks mis 30.000 km op de teller en tijdens het proefrijden van 20 minuten niks mis mee. Ik betaal de verkoper en laat het kenteken over schrijven op mijn naam en ja hoor toen ik bijna thuis was slaat de motor af. wanneer ik de gashendel dichtdraai bij lage snelheden bijvoorbeeld voor een stoplicht slaat de motor af. Ik kan hem wel gewoon starten en weg rijden m
 9. waar komen deze beugels vandaan en wat kosten ze?
 10. Ow wow ik had andwoorden verwacht maar niet zo snel 😃 deze zijn inderdaad perfect.
 11. hallo mijn naam is Arjan, Ik ben een beginnende motorrijder en heb afgelopen weekend een yamaha tdm 900 uit 2005 op te kop getikt met 30.000km op de teller. Er zitten al valbeugels op voor het motorblok maar ik zou ze graag ook hoger willen hebben zodat het ook mijn kappen beschermd voor het geval dat het fout mocht gaan. Nu heb ik toevallig 3 weken geleden een tdm 900 met hoge beugels zien staan maar ik kan ze bij geen een (web)shop vinden. Weet iemand hoe ik hier aan kom?
×
×
 • Create New...

Important Information