Jump to content

Gerrit

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Gerrit

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gerrit

  Lastig starten

  Ja Thomas, het duurde ff en het koste wat maar dan heb je ook wat. 😀
 2. Gerrit

  Lastig starten

  Goedemorgen allemaal, ik heb mijn motor gistermiddag terug gekregen van de motor dealer. De kleppen zijn gesteld, ze waren echt nihil en de nokkenas ketting en nokkenas kettingspanner zijn vervangen. Ook een nieuwe brandstofpomp gemonteerd en een nieuwe choke kabel en koppeling kabel gemonteerd. Maar nu waar het allemaal om ging, start hij nu beter na al deze verbeteringen? Vanochtend het moment van de waarheid, contact sleutel erin en ja hoor de motor starte in 1keer. Bedankt allemaal voor jullie steun, en een goed weekend allemaal.
 3. Gerrit

  Lastig starten

  Oke, ik wacht ff af en hou je op de hoogte hoe het verder verloopt. Een goed weekend allemaal.
 4. Gerrit

  Lastig starten

  Helaas heb ik de motor nog steeds niet terug. Maar de kleppen zijn gesteld en nokasketting met de nokkenas spanner zit erin.De motor starte in 1keer op een externe tank. En met mijn tank start hij nog steeds slecht. Waarschijnlijk is de brandstofpomp aan vervanging toe. Deze is besteld dus afwachten maar.
 5. Gerrit

  Lastig starten

  Goed om te lezen. Ik hou jullie op de hoogte hoe het verder verloopt.
 6. Gerrit

  Lastig starten

  Ik wist natuurlijk al een goed adres in Hoornsterzwaag, maar ik dacht ik zoek het eerst in de buurt. Achteraf is alles makkelijk en had ik gelijk naar Hoornsterzwaag moeten gaan. Ik hoop dat het toch nog goed komt bij mcw in Naaldwijk.
 7. Gerrit

  Lastig starten

  Ja super 7,ik had mijn motor ook eerst gebracht bij Alpa. En die kon het start probleem niet oplossen. Nu staat hij bij mcw in Naaldwijk en daar lees ik nu ook niet al te beste verhalen over. Ik hoop dat het nu meevalt. Zo niet dan ga ik naar het laatste redmiddel en dat is Pieter in Hoornsterzwaag.
 8. Gerrit

  Lastig starten

  Oke nu begrijp ik het, ik hoop dat ze er van geleerd hebben bij mcw zodat er bij mijn motor niks mis ga. Bedankt voor de uitleg Tdm prutser. Ik hou jullie op de hoogte hoe het bij mij is gegaan. Allemaal een goed weekend. 👍
 9. Gerrit

  Lastig starten

  Ja dat snap ik, maar ben wel benieuwd wat voor slechte ervaring Tdm prutser heeft.
 10. Gerrit

  Lastig starten

  Ja, toch wel mcw in Naaldwijk. Heb je een slechte ervaring met dit bedrijf?
 11. Gerrit

  Lastig starten

  Vanochtend mijn,yamaha tdm 850cc uit 1993 weg gebracht naar de motor dealer in Naaldwijk voor het stellen van mijn kleppen en synchroniseren van mijn carburateurs. Dit vanwege het slechte starten. Ik werd tussen de middag opgebeld door de monteur. De kleppen stonden zo nihil dat er geen voelermaatje tussen kon. En hij zag dat de distributie ketting versleten was? En de vork? Is de vork de ketting spanner? Hij kon geen nieuwe vork? ketting spanner? Kopen want die zijn er niet nieuw meer te koop. De ketting wel. Nu mijn vraag :waar kan ik zo'n vork? Kettingspanner kopen? Zodat ze daar gelijk all
 12. Precies, een echte Breeje Durper in hart en nieren. 👍
 13. En ik werk weer veel als onderhouds schilder in Den Haag.
 14. Ha Annette, jij ook veel motor plezier.
 15. Ja ik woon in Hoek van Holland, maar ben van oorsprong een breeje durper. 😁
×
×
 • Create New...

Important Information