Jump to content

Gerrit

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Gerrit

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gerrit

  Lastig starten

  Ha Pieter, er zit 32.000 miles op. Dus dat zou dus goed kunnen dat de klepspeling niet goed is. En inderdaad, als de motor warm is start hij in 1keer. Bedankt voor de uitleg. Ik ga ermee aan de slag Gr Gerrit
 2. Gerrit

  TDM en starten.

  Mooi om te horen Jason, ik kijk het ff aan met mijn motor, en ga aanstaande week eerst op vakantie. En is het starten daarna nog niks. Dan ga ik zeker een afspraak maken.
 3. Gerrit

  TDM en starten.

  Als dit niet helpt, ga ik een afspraak maken bij Hps motoren in Hoornsterzwaag en dan hoop ik dat die het probleem van het starten wel op kunnen lossen.
 4. Gerrit

  TDM en starten.

  Oké, ik laat mijn benzinekraan nu ook open staan en kijk of dat helpt. Ik ga hem morgen (hopelijk) starten. Ik hou jullie op de hoogte. Ik tank ook 98.
 5. Gerrit

  Lastig starten

  Goedemorgen, ik heb een vraag. Sinds kort ben ik in het bezit van een yamaha tdm 850cc uit 1993. Ik hem helemaal na laten kijken bij alpa motoren in Hoek van Holland. De motor heeft een grote beurt gehad en 2 nieuwe banden. De carburateurs zijn schoongemaakt en alle versleten delen van de carburateurs zijn vervangen. Voordat ik hem weg bracht had ik een probleem met starten, de ene keer starte hij zo na 5 dagen stilstand en de volgende keer moet ik zowat mijn accu leeg starten na een dag stilstand. Na de grote beurt is dit niet beter geworden, de monteur weet het ook niet wat het kan zijn. Wie o wie weet raad. Gr Gerrit.
×
×
 • Create New...

Important Information