Jump to content

blues

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About blues

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

20 profile views
 1. blues

  clubvragen

  ik ga het hele forum natuurlijk uitpluizen, dat sowieso @appie26 @Japie dat klinkt beter.
 2. blues

  clubvragen

  hoi, ik ben patrick 50 jr en hopelijk binnen 2/3 weken eigenaar van een 4tx. heb mij in het andere forum al voorgesteld, echter heb ik een vraagje over de club. ik ben ooit lid geweest van de intruderclub, rij nog steeds een 1400, echter geen clublid meer. waarom, oa in het seizoen elk weekend een rit in de provincie, met rond de 80/150 motoren. hoe zijn de ritten bij de tdm/trx club?
 3. bedankt voor het welkom ieder. ik kan niet wachten tot ik hem ophaal.
 4. Top! bedankt voor je antwoord. mocht ik hem kopen, dan rij ik zeker de banden eerst op. misschien dat ik tzt nog een paar velgen op de kop tik als backup met ander rubber erop. en het liefst later natuurlijk alle vitale delen op de plank incl reserve blok. al met al lijkt dit mij een hele leuke fiets en ik denk al dat ik de laatste eigenaar ga worden. Nog een kleine chopper erbij en mijn trudie over 3 jaar naar mijn dochter (want niet meer dan 2 wielen) en dan zijn we wat vervoer betreft klaar hier.
 5. waarom eigenlijk? ik heb zelf geen ervaring met Br. Wel de goedkopere klasse als Maxxis bv of chopperbanden als Shinko Nu weet ik dat het persoonlijk is, maar wat zijn de beste banden voor de TDM? en dan vooral voor regen?
 6. klopt, dat onderhoud scheelt zeker. wat de rest betreft, er valt nog genoeg te bepraten.
 7. thnx jongens, ik neem aan dat jullie de link hebben gezien van MP. ja echt een leuke fiets. heb wat geappt met deze heer en naar horen zeggen klopt alles en heeft hij er goed voor gezorgd. er zijn slechtere te krijgen uit 99 had ik al door. olie? 0,5 op 3/4000km ong? heb ik dat goed? ga het dubbel navragen. ik weet wel dat mijn vs heel gevoelig is voor te weinig olie. verbruikt wel weinig, dat dan weer wel. maar het voelt goed met deze TDM, we gaan het meemaken.
 8. Hallo, ik ben nieuw hier en nu zag ik een ad van een 850 uit 99, met historie en onderhoud incl kleppen. wellicht kent iemand hier deze fiets. https://link.marktplaats.nl/m1564727174 geen slechte motor toch. ik heb wat met de eigenaar gepraat en hij heeft goed voor de fiets gezorgd.
 9. hoi, laat mij even voorstellen. patrick aka blues, heb altijd choppers gereden, maar sinds het eerste model gecharmeerd van de TDM. Waarom ik nooit eerder ben overgestapt? Beter laat dan nooit, toch. ik heb een vs1400 staan, leuke gooi en smijtfiets. maar heb mij laten vertellen, dat de TDM daar beter in is. had bijna weer een chopper gekocht, maar ik wil nu eens een lekkere stuurfiets voor alles. want ftw hier. heb nu een 850/99/42xxx op het oog, incl onderhoudshistorie. zal tzt wel een foto plaatsen hier. zo nu ga ik eerst het hele forum doospitten, want ik weet redelijk wat van mijn trudie, echter tdm is andere koek.
×
×
 • Create New...

Important Information