Jump to content

Yammer900

Clublid
 • Posts

  542
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Yammer900

 1. Hier: https://www.hepco-becker.de/en/engine-protection-bar-incl-protection-pad-black-for-yamaha-tracer-9-gt-2021.html zie ik wel een gebruiksaanwijzing, maar geen aanhaalmomenten. Staan die misschien in het werkplaatshandboek van de Tracer 9 gt? Het zijn toch bestaande bouten die je gebruikt op/aan het blok of frame?
 2. Yammer900

  JPio's TDM

  Mooi om te zien al die foto's en wel heftig die overstroming. En D weggetjes zijn inderdaad de mooiste wegen. Duurt alleen wel heel lang maar dat maakt niets uit. Ooit in een ver en grijs verleden zo op een brommer naar de Provence en terug met een goede vriend van me. Ergens in 1989 geloof ik. Ik op een Puch Monza en hij op een Suzuki AP50. En dan met een Michelinkaart en gaan... Alleen liep mijn brommer op de terugweg net onder Eindhoven finaal vast, bleek een gebroken krukas te zijn...
 3. Yammer900

  JPio's TDM

  We wachten in spanning af!
 4. Yammer900

  JPio's TDM

  Mooie dagen gehad dus en veel gezien en meegemaakt. Leuk verslag zo en boffen met 5 meiden! Jammer van de hoosbuien dan maar al met al een geslaagde reis als ik het zo lees. Zijn er ook nog foto's?
 5. Mooi werk! Ik hoop dit soort issues te voorkomen doordat ik voor en achter naar LED lampen ben gegaan.... En ik heb (nog) geen handvat verwarming.... Fingers crossed ... πŸ˜„
 6. Het enige wat ik kan verzinnen is dat aangezien je ook nog met de carburatie bezig bent de motor onderin de toeren bokkig reageert en dat het daardoor schokkerig overkomt. Ik rijd dan wel een 900 maar voordat ik daar de bekende aanpassingen gedaan had zoals iridium bougies, luchtklep en wat rommelen met de CO afstelling reageerde mijn koppeling (zo voelde het in elk geval) ook happerig/schokkerig.
 7. Yammer900

  JPio's TDM

  Gaaf! We verwachten natuurlijk wel een mooi verslag met liefst veel plaatjes hΓ¨! πŸ˜ƒ In elk geval goede reis en rij veilig!
 8. Knap werk, gefeliciteerd. Dat soort werk zou ik niet zo snel aandurven...
 9. Yammer900

  JPio's TDM

  En wat voor merk en type gaat erop?
 10. De Bridgestone T32 zou een band moeten zijn die ook in het nat goed presteert. Al heb ik laatst zelf bij bikeshop nultien een set Michelin Road 6 eronder laten zetten en daar ben ik behoorlijk van onder de indruk qua grip, ook in het nat. Zij konden die dus wel leveren voor m'n TDM900
 11. Toch ook de afstelling van de kabel eens bekijken? Dat ie niet te strak staat?
 12. Helaas, andere verplichtingen... balen, zeker gezien de weersverwachting. Voor degenen die gaan heel veel plezier!!
 13. Yammer900

  Poetsdag

  Heeft ze ook Diva gedrag? πŸ˜‚ Hopelijk niet... Je kan morgen naar Zandvoort zag ik, naar de Viva Italia
 14. Yammer900

  Poetsdag

  Ik vind wel dat je uitlaat bochten nog niet echt glimmen Jaap, nog even goed aan de gang met chroompoets oid dus! πŸ˜‚
 15. Een interessante oplossing dus, je polsen blijven dus beter recht dan bij het originele stuur. Wat minder vermoeienis geeft op langere ritten hopelijk.. ik hou deze wel eens even in gedachten.
 16. Ziet er netjes uit, en alle kabels blijven goed passen zo?
 17. Yammer900

  Carbs of kleppen

  Het zal wel zichtbaar zijn denk ik zo, verder wordt er veel gesproken over de Postema modificatie die ervoor zorgt dat de naalden niet meer tegen de wand van de buis lopen. @Pieter H, wanneer zijn die emulsiebuis en naald versleten? Of is dat gewoon wel duidelijk als je een en ander bekijkt?
 18. Yammer900

  Carbs of kleppen

  die inlaat rubbers kan je checken door als de motor loopt er wat deo oid op spuiten... als de motor wat toeren oppakt zijn ze zeker aan het lekken...
 19. Ik zie ook roest aan je ketting op de foto, soms kan het zijn dat er een paar schakels niet meer goed scharnieren, daar kan ook zo'n klonkgeluid van komen. Maar inderdaad om zeker te zijn zoals @M-thingzegt kan je beter alles even vervangen. Dan weet je zeker dat dat komende tijd goed zit.
 20. Vandaag behalve ritje woon/werk een nieuw LED achterlicht gemonteerd. Scheelt weer belasting op de dynamo en tΓ³ch meer licht en een duidelijker remlicht.
 21. Hi Patrick, welkom op het forum. We houden hier van foto's enzo Wat het een beetje stotteren betreft, je kan de klep in het luchtfilter permanent open laten staan. Daar zijn op dit forum wel methoden voor te vinden zoals het afdoppen van het luchtslangetje die de klep bedient of 1 stekkertje uit de grote stekker van de boordcomputer loshalen. Ook het vervangen van gewone bougies voor iridium bougies helpt veel tegen dit issue. Verder kan een klunk geluid misschien zijn dat je voortandwiel aan vervanging toe is? Indien ja, gewoon een complete set van nieuwe tandwielen en nieuwe ketting monteren.
 22. Yammer900

  Carbs of kleppen

  Dat kan komen door een klepgeleider die wat te ruim wordt en/of een klepseal die niet meer goed sluit. Maar het stotteren kan toch door de carburateurs komen. Versleten naalden en emulsie buis. Daar is meer over te vinden op dit forum.
 23. Allemaal bedankt voor de gezelligheid! Het was een heerlijk weekend. Hopelijk posten jullie deelnemers hier foto's en filmpjes.
 24. Dank je wel @jpio! Dat gaat zeker goed komen! πŸ˜„
 25. Whoohoo, nog 1 nachtje slapen!! πŸ˜„ De weersvoorspelling ziet er nog steeds prima uit:
×
×
 • Create New...

Important Information