Jump to content

Yammer900

Clublid
 • Posts

  542
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

889 profile views

Yammer900's Achievements

Fossiel

Fossiel (11/13)

 1. Hier: https://www.hepco-becker.de/en/engine-protection-bar-incl-protection-pad-black-for-yamaha-tracer-9-gt-2021.html zie ik wel een gebruiksaanwijzing, maar geen aanhaalmomenten. Staan die misschien in het werkplaatshandboek van de Tracer 9 gt? Het zijn toch bestaande bouten die je gebruikt op/aan het blok of frame?
 2. Yammer900

  JPio's TDM

  Mooi om te zien al die foto's en wel heftig die overstroming. En D weggetjes zijn inderdaad de mooiste wegen. Duurt alleen wel heel lang maar dat maakt niets uit. Ooit in een ver en grijs verleden zo op een brommer naar de Provence en terug met een goede vriend van me. Ergens in 1989 geloof ik. Ik op een Puch Monza en hij op een Suzuki AP50. En dan met een Michelinkaart en gaan... Alleen liep mijn brommer op de terugweg net onder Eindhoven finaal vast, bleek een gebroken krukas te zijn...
 3. Yammer900

  JPio's TDM

  We wachten in spanning af!
 4. Yammer900

  JPio's TDM

  Mooie dagen gehad dus en veel gezien en meegemaakt. Leuk verslag zo en boffen met 5 meiden! Jammer van de hoosbuien dan maar al met al een geslaagde reis als ik het zo lees. Zijn er ook nog foto's?
 5. Mooi werk! Ik hoop dit soort issues te voorkomen doordat ik voor en achter naar LED lampen ben gegaan.... En ik heb (nog) geen handvat verwarming.... Fingers crossed ... ๐Ÿ˜„
 6. Het enige wat ik kan verzinnen is dat aangezien je ook nog met de carburatie bezig bent de motor onderin de toeren bokkig reageert en dat het daardoor schokkerig overkomt. Ik rijd dan wel een 900 maar voordat ik daar de bekende aanpassingen gedaan had zoals iridium bougies, luchtklep en wat rommelen met de CO afstelling reageerde mijn koppeling (zo voelde het in elk geval) ook happerig/schokkerig.
 7. Yammer900

  JPio's TDM

  Gaaf! We verwachten natuurlijk wel een mooi verslag met liefst veel plaatjes hรจ! ๐Ÿ˜ƒ In elk geval goede reis en rij veilig!
 8. Knap werk, gefeliciteerd. Dat soort werk zou ik niet zo snel aandurven...
 9. Yammer900

  JPio's TDM

  En wat voor merk en type gaat erop?
 10. De Bridgestone T32 zou een band moeten zijn die ook in het nat goed presteert. Al heb ik laatst zelf bij bikeshop nultien een set Michelin Road 6 eronder laten zetten en daar ben ik behoorlijk van onder de indruk qua grip, ook in het nat. Zij konden die dus wel leveren voor m'n TDM900
 11. Toch ook de afstelling van de kabel eens bekijken? Dat ie niet te strak staat?
 12. Helaas, andere verplichtingen... balen, zeker gezien de weersverwachting. Voor degenen die gaan heel veel plezier!!
 13. Yammer900

  Poetsdag

  Heeft ze ook Diva gedrag? ๐Ÿ˜‚ Hopelijk niet... Je kan morgen naar Zandvoort zag ik, naar de Viva Italia
 14. Yammer900

  Poetsdag

  Ik vind wel dat je uitlaat bochten nog niet echt glimmen Jaap, nog even goed aan de gang met chroompoets oid dus! ๐Ÿ˜‚
 15. Een interessante oplossing dus, je polsen blijven dus beter recht dan bij het originele stuur. Wat minder vermoeienis geeft op langere ritten hopelijk.. ik hou deze wel eens even in gedachten.
×
×
 • Create New...

Important Information