Jump to content

Yammer900

Clublid
 • Posts

  411
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

625 profile views

Yammer900's Achievements

Fossiel

Fossiel (11/13)

 1. Misschien ook interessant: https://www.facebook.com/marketplace/item/453531929399449/ 2 motoren en 1 extra blok.
 2. Hi Dennis, allereerst welkom natuurlijk, en kijk eens hier: Er staat er een te koop Misschien is het wat voor je? Edit: Je had m al gezien zie ik 😁
 3. Welkom @Jari-P! Mooi gedaan dat wrappen... mooie kleurstelling ook. Hopelijk tot ziens bij 1 van de ritten
 4. Yammer900

  wens

  Gelukkig 2022!!!! Ik ga zo m'n eerste ritje van het jaar maken. Het is echt heerlijk weer! 😄
 5. Nee, helaas vind ik niks bij ome Ali... wel universele modellen inderdaad. Ik kijk wel even verder.. 😀
 6. Heb je daar misschien nog een linkje van?
 7. Yammer900

  Angel Eyes 3VD

  Strak werk! Hoe is het lichtbeeld s'avonds? Zal wel een bak licht geven?
 8. Yammer900

  wens

  Om dan maar meteen op dit goede wensen draadje mee te liften: Hele fijn dagen en een geweldig 2022 met enorm veel motorritten en hopelijk fysieke bijeenkomsten gewenst!
 9. Wow, sieht toll aus! Hast du den 2 in 1 Auspuff selber gemacht? Ich bin sehr gespannt, wie sich das anhört!
 10. Hi Jürgen, wilkommen am forum . Schön, dass Sie da sind. Hast du auch Bilder von deinem Projekt? Bilder gefallen uns hier sehr gut.
 11. Succes Elmer, ik hoop dat je het euvel vind!
 12. Het enige wat ik zo kan verzinnen is dat de vlotterhoogte niet goed staat.. Daar kan je ook dit soort zaken van krijgen. Of dat de vlotternaald niet goed afsluit, dan loopt de vlotterkamer gewoon over en verzuipt de motor.
 13. Het was inderdaad dat koudstart ding, ik zag een beetje tegen de klus op maar vandaag toch even gedaan. Viel zo heel erg mee, zijkappen eraf, tank aan de stuurkant los en omhooggezet met een stok. Daarna luchtfilterhuis eraf, alles ging heel soepel. Meevaller ook was dat het luchtfilter zelf zo'n uitwasbaar ding is. Geen K&N maar eenzelfde soort ding. In ieder geval was dat pinnetje van dat ding wat er voor zorgt dat je met de koudstart wat hoger stationair loopt erg stroef, maar na wat WD40 en voorzichtig duwen liep ie soepel. Het stelmechanisme heb ik ook meteen even gesmeerd, daar zat oud hard geworden vet op waardoor draaien erg moeilijk ging. Nu loopt ie met koudstart al na een paar minuten terug naar gewoon stationair en dat is ook weer makkelijk af te stellen met de stelschroef. Ook nog het CO wat lager afgesteld zodat ie wat armer loopt, hij stond relatief hoog. Nu pakt ie daardoor wat scherper op, prima zo 😊. Alles binnen 5 kwartier klaar. Daarna nog even heerlijk zo'n anderhalf uur gereden en nog even met het tanken wat brandstof systeem reinigingsspul erin gedaan. Volgende klus, een LED achterlicht zoeken en monteren. En misschien nog een andere binnenkuip regelen. Bij een van de schroeven mist een stukje plastic van de kuip. Hij zit gelukkig nog wel goed vast.
 14. Yammer900

  Angel Eyes 3VD

  Mooi werk! Zijn ze nog goed te verstellen?
×
×
 • Create New...

Important Information