Jump to content

RBS

Members
 • Content Count

  139
 • Joined

 • Last visited

About RBS

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb ook de race pro stocks en vind ze fantastisch. Inmiddels ook een setje Laser Stealth rvs liggen met E-keur. Heb nog een setje linkpijpen liggen van een CB900 welke met kleine aanpassingen gaan passen op het Y-stuk van de Pro Stocks. Voordeel van de Stealth dempers is dat ze een ze E-keur hebben maar geen DB killers in de demper uitgang. Er horen officieel soort van verloopjes te zitten bij de aansluiting van de demper op de linkpijp. Maar ik verwacht dat ze zonder al wel stiller zijn dan de Pro Stocks. Time will tell
 2. RBS

  Frame

  Heb hem gezien en mijn handen jeukten al een beetje. Maar nu ik dit lees laat ik ze met dit frame liever links liggen als het probleem veelvuldig voorkomt.
 3. Ben wel nieuwsgierig hoe deze staat op een TDM. Vind het mooi dat hij wat lengte naar achteren heeft en dat is iets wat de onderkuip mist. En voor deze prijs vind ik het wel een poging waard. Mijn polyester kuipje ligt in de schuur. Gaat altijd meer tijd in zitten en heb er even geen zin in.
 4. Vraag @robnieuw eens! Misschien wil hij wel een setje van de hand doen.
 5. Mijn ervaring leert dat bevestigingsmaterialen er vaak niet bij zitten bij dergelijke kuipjes.
 6. Dan laat ik het eerst voor wat het is. Kom ik wel een keer langs om te proefpassen πŸ˜‰.
 7. Ga ik even naar kijken, bedankt πŸ‘ edit: ook niet mogelijk, geen verzending naar NL
 8. Ja helaas wel. Paar maand geleden geprobeerd te bestellen en dat wilde niet. Dus een mail gestuurd en dit was toen hun reactie. Maar hij blijft in mijn kop zitten dus doe nog een poging op deze manier.
 9. Ik wil graag deze bellypan van Ricambi-Weiss aanschaffen maar dat is niet mogelijk omdat ik geen BTW nummer of KVK nummer of iets dergelijks heb. Iemand die mij kan helpen om het aan te schaffen? https://www.ricambiweiss.com/de/verkleidungsteile/yamaha-546/yamaha-trx-850/lr244-2-ricambi-weiss-gfk-bugspoiler-yamaha-trx-850.html
 10. RBS

  Superbikestuur

  Op mijn TDM 850 zat bij aanschaf al een SBK stuur. De actievere zit bevalt mij prima. Hierbij wat foto’s. Misschien kun je er iets mee.
 11. Ik heb ook contact gehad met de verkoper van deze motor. Als je alles hebt liggen was het inderdaad wel interessant.
 12. En zie ik nou pro stocks op een originele pot? Dat heb ik niet eerder gezien.
 13. Wil je de uitlaat opknappen? Misschien even laten stralen ofzo. Ben je de roest in elk geval kwijt (aan de buitenzijde dan).
 14. Ik heb gisteren de motor weer opgehaald na het plaatsen van Hyperpro veren aan de voorzijde. Nog niet goed kunnen testen maar het voelde gelijk wel strakker.
×
×
 • Create New...

Important Information