Jump to content

RBS

Members
 • Posts

  242
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RBS's Achievements

Fossiel

Fossiel (11/13)

 1. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Blijft een kleine wereld Elmer. Wat voor TDM heb je gekocht? En voor de rescue, die Rotax blokken van de Appie zijn toch bulletproof? Ik heb voor de TDM niet zozeer onderdelen liggen. Maar anderen op dit forum des te meer
 2. Ik heb na jaren rijden op 3 cilinders heel erg moeten wennen aan het karakter van de TDM. Het “hokt en stoot” wat meer en is wat gevoeliger op het gas. Ik vind het met name storend op hele lage snelheid, wanneer je bijvoorbeeld achter een langzame automobilist rijdt. Beetje hoger in de toeren vind ik vaak wel prettig. En een TDM kun je bij hogere toeren nog prima terugschakelen, iets wat lang niet alle twee cilinders prettig vinden. Iets wat je vanuit een 4 cilinder ook wel gewend bent. Al met al Een leuke stuurfiets, niet te snel en niet te langzaam, best vergevingsgezindheid dus lekker vroeg op het gas voor niet al te veel geld (tenzij je verslaafd raakt aan de TDM 😉)
 3. RBS

  Rik's TDM 850

  Onlangs voor nog geen 40 euro een Givi monorack met 41 liter Kappa topperkoffer en grondplaat gekocht op Marktplaats. Daar staat regelmatig wat te koop. Ruim voldoende voor woon-werkverkeer. En je bent niet zo breed als met zijkoffers.
 4. RBS

  Vraag versnellingsbak

  Dat klinkt als een leuk klusje. Maar niet voor mij 😂
 5. RBS

  Vraag versnellingsbak

  Zie een 3vd te koop staan met een probleem met de versnelling(bak). Onderstaande staat in de advertentie, moet hiervoor het blok er onder vandaan? 3 de versnelling ook niet helemaal fris meer, onder volle belasting lijkt over te slaan. Maar net normale rijden hier geen last van
 6. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  En ik zag een deuk in de demper. Niet scherp geweest op de afstand tussen de demper en een bout bij de remklauw. Aan de linkerzijde raakt hij ook de hugger. Werk aan de winkel
 7. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Nou, hij zit erop. Niet mooi, wel praktisch
 8. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  De verkoper reageerde gelukkig nog via Marktplaats. Hij had de motor nog maar net en de kofferset zat er los bij. Hij wist niks van de beugels af. Deze stuurt hij na, weer opgelost 👍
 9. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Wat ik vooral nodig ben zijn die zwarte beugeltjes rechtsonder. Volgens mij bout je die vast in die schroefbusjes aan de onderkant van het frame. Met de rest van de bevestiging kom ik er wel uit. Maar deze zijn vast niet los verkrijgbaar!?
 10. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Onlangs toch maar weer een tupperware box gekocht. Helemaal niet mijn ding maar de rugtas werd te klein. Nu zat bij aanschaf van de motor een Givi monorack op de motor. Deze heb ik verwijderd maar ik heb nu geen flauw idee wat voor bevestigingsmaterialen erbij zaten. Nu heb ik het idee dat ik wat mis voor de voorste bevestiging. Wie kan mij helpen met wat beeldmateriaal wat ik nodig ben?
 11. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Volgens de Duitse verkoper zijn ze 5 a 6 cm ingekort. Lengte van de huls is nog 35cm. Formeel zal de E-keur met inkorten vast komen te vervallen. Maar met DB killers erin kom je er vast wel mee weg als je aangehouden wordt. Hopelijk is het zondag droog genoeg voor een ritje.
 12. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Beschouw het als een compliment 😉
 13. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Ik heb geen idee Appie. Het zijn ingekorte ovalen titanium Bos dempers met “e-keur” en DB killers. Waren voor mij interessant omdat ze dezelfde aansluitdiameter en ophangpunt hebben als die carbon dempers.
 14. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Vanochtend even stationair laten lopen. Het geluid is aanzienlijk minder zwaar. Gevoelsmatig ook zachter dan de Pro Stocks. Ben er wel content mee.
 15. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Dempers ontvangen en gemonteerd. Qua formaat en verhoudingen beter dan de kleine carbon dempers. Morgen het geluid maar even testen.
×
×
 • Create New...

Important Information