Jump to content

RBS

Members
 • Content Count

  161
 • Joined

 • Last visited

About RBS

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. RBS

  TDM 850 bouwjaar 1991

  Ik heb ook een demper liggen met identieke krassen. Kun je aangeven wat je exact hebt (gereedschap en materiaal) gebruikt en in welke volgende om tot dit resultaat te komen?
 2. Er al mee gereden Appie?
 3. Dat is Yammer 😉
 4. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Mijn TDM is uit ‘96. Kunnen van alle bouwjaren alle kuipen overgezet worden of loop ik met latere 4tx modellen nog tegen problemen aan? Tellerset lijkt mij bijvoorbeeld anders en daarmee denk ik ook het frame. Wie kan mij vertellen wat een op een mogelijk is.
 5. Veel plezier ermee Appie 👍
 6. @pieter: heb jij ervaring met een Mikuni TDMR 40? En als deze complete set op een TRX heeft gezeten (incl flenzen, gaskabels en luchtfilterhuis met k&n filter), wat is dan bruikbaar voor een TDM? Prijs is 820 euro, veel of weinig?
 7. Even mijn nieuwsgierigheid. Wat kan ik met die flatsides en wat kosten die dingen?
 8. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Heb eerst twee van die rubbuts besteld. Kijken of mij dat naar het zin is. Wie weet nog adressen waar ik een offerte op kan vragen voor spuitwerk? Bij voorkeur in de noordelijke helft van het land. Heb een prijs ontvangen van een lokale spuiter maar daar schrok ik van. Dan is Pieter zijn prijs veel interessanter maar die heeft geen tijd.
 9. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Helaas vandaag net achter het net gevist voor een goedkope 3vd. Was leuk geweest voor erbij, maar helaas. Dus mijn gedachten maar weer verzet naar de bugspoiler. Er zit een universeel setje bevestigingsmateriaal bij. Voor linksonder is het stripje 1 cm te kort dus die moet wat langer gemaakt worden. Rechtsonder is hij prima. Aan de zijkanten komen de bevestigingspunten op gelijke hoogte met de kunststof afdekdoppen van het blok. Die eruit en zit te denken om deze rubbers met schroefdraad erin te drukken. Denken jullie dat dit blijft zitten??
 10. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  De gouden boutjes eerst maar weer verruild voor een ander kleurtje.
 11. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Het is bijna alsof jij je in het voren excuseert voor het geven van je mening 🤣. Lekker blijven doen want jullie zien dingen waar ik niet stil bij sta. Als mijn volle kuip nog intact was had ik hem er niet af gehaald. Sprak mij juist aan toen ik de motor kocht. Net effe anders!! Misschien ga ik er op een later moment nog wel weer naar kijken. Gaat eerst de zolder op. Deze bugspoiler trok mij juist aan omdat hij wat verder doorloopt. Geeft het iets meer body dan een iel dingetje. Maar iets inkorten kan ik nog overwegen. Niet eens om de symmetrie want ik kan hem toch maar van
 12. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  En ook gelijk maar een radiateurgrille met TDM logo meegenomen. Weer wat roest verdwenen 👍
 13. RBS

  “Classic“ TDM rescue

  Besloten om afscheid te nemen van de volle kuip en te gaan voor een bug spoiler. Al een tijdje had ik hem op het oog en vanochtend opgehaald hij HPS. Voor zover ik nu kan beoordelen moeten er een paar kleine dingen gedaan worden om hem erop te krijgen zoals ik wil.
 14. Ik heb hem qua verstelbaarheid op standje 3 of 4 en dat is voor mij prima. Voor mijn handen dus alle ruimte om hem dichterbij of verder af te zetten. Weet niet of jij het hele jaar rijdt. Maar in het begin van het seizoen moet ik altijd weer wennen aan het knijpen in de koppeling 😂.
 15. Dank je Chris. Vandaag de TDM weer eens aangeslingerd voor een woon-werk ritje. Frisjes in de ochtend naar prima in de middag.
×
×
 • Create New...

Important Information