Jump to content

RickBRG

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About RickBRG

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Francesco, Kun je laten weten welke keuze achterveer je gemaakt hebt? Mijn veer is ook aan vervanging toe. Thanks!
 2. Thanks! Klinkt aannemelijk. Ik kon hem echter alleen niet meer nieuw vinden. CMSNL heeft hem ook niet meer. Of zit ik bij het verkeerde nummer te kijken? Of zal een andere tweedehands ook goed zijn?
 3. Goedemorgen TDM'ers, Ik zit bijna met de handen in het haar. Ik heb voor de derde keer mijn voorvork keerringen (laten-)vervangen en wederom is links weer lek. Er zit een nieuwe poot in, 3x nieuwe glijbussen + keerringen en door 2 verschillende kennissen gedaan. 1 met motorgarage, 1 zonder. Zie ik iets over het hoofd? De laatste keer is het 3 maanden goed gegaan. En na een dagrit droop het er gewoon uit tijdens een pauze. De oliehoeveelheid is 100 procent in orde. Per sessie zelfs steeds wat minder in gegaan. Heel erg bedankt!
 4. RickBRG

  noppenbanden

  Het zijn de MT 60 RS. Dit zijn de maten die er om liggen. Achter is breder dan gewoon, maar past prima. Pirelli MT 60 RS 110/80R18 Pirelli MT 60 RS 160/60/R17
 5. RickBRG

  noppenbanden

  Ik heb er Pirelli noppenbanden om laten leggen. Weinig ervaring met offroad, maar op straat plakken ze als kauwgum. Geen bocht is te gek. Het is natuurlijk niet een echte noppenband maar een 60/40. Ik had het meer gedaan voor de looks, met een uitstapje naar een stukje onverhard. Is er alleen nog niet van gekomen afgelopen jaar.
 6. RickBRG

  1 op 10

  Heel erg bedankt voor jullie hulp! En wat een goede informatie over de brandstofpomp. De garagehouder heeft mij ook echt op het hart gedrukt dat de buizen/naalden niet versleten waren. De brandstofpomp is dus misschien wel de boosdoener. Ik ga morgen als het licht is even op onderzoek uit en zal eerst even checken of de vacuumslang naar benzine ruikt. En daarna direct vanaf de kraan aansluiten. Bedankt!
 7. RickBRG

  1 op 10

  Hi! Ik kijk al langer mee, maar nu toch een account aangemaakt voor hulp bij een probleempje. Voor de winter heb ik voor 500 euro een TDM gescoord die niet reed. Bleek een gescheurde reserve benzineleiding te zijn. Binnen 10 minuten liep hij weer. De motor heeft jaren stilgestaan omdat de eigenaar (en de vorige) het probleem niet konden vinden. Wat een apparaat zeg. Ben helemaal verliefd. Nu ik al heel wat kilometers heb gemaakt kom ik steeds weer tot de conclusie dat de TDM maar 1 op 10 rijd. Terwijl ik overal hogere kilometers tegen kom. En nu is mijn rijs
×
×
 • Create New...

Important Information