Jump to content

DouweTDM

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DouweTDM's Achievements

niet meer nieuwkomer

niet meer nieuwkomer (6/13)

 1. Toercommissie, bedankt voor het uitzetten van de rit en de organisatie, het was een prachtige tocht! En prachtig weer. ­čî×
 2. Afgelopen zaterdagmiddag de bochtentraining van 2 The Experience gedaan op het Midland Circuit in Lelystad. Dit was erg gaaf om te doen! Achterband weer wat ronder gemaakt. De motor limiet nog lang niet bereikt (imposant wat mogelijk is met een TDM900), de limitering blijf ikzelf, maar heb wel een stuk meer vertrouwen gekregen in het draaien van bochten. Ga nu meer hangend en meer ontspannen door de bochten heen. Voor herhaling vatbaar.
 3. Schitterend weekend gehad. Top gedaan jubileumcommissie! Prachtige activiteiten (inderdaad is jetski├źn erg leuk), uitstekend weer, goed gezelschap, lekker eten en een prima band! Heb mij uitstekend vermaakt, helemaal top!
 4. We kunnen wel ergens afspreken. Ik kom alleen uit Joure.
 5. Het was gisteren erg gezellig en wat een prachtige rit. Organisatie en voorrijders bedankt, wij hebben ons prima vermaakt!
 6. Zaterdag garage wat opgeruimd, motor hiervoor even buiten gezet. En als deze er dan toch staat, maar via een omweg van zo'n 50km weer terug in de garage gezet. Toch wel weer even lekker, de eerste rit in 2022. Geen superweer, kan vandaag weer naar buiten om te poetsen. Wel de betere tijdbesteding in het weekend.
 7. Laat ons niet langer in spanning....
 8. Motor is weer boven water en wordt binnenkort bij Pieter afgeleverd. Optisch ziet het er goed uit, linker uitlaat staat wat naar binnen. Moet nader geïnspecteerd worden. Schade toegebracht door een uur onder water te zijn geweest moet nog onderzocht worden. Persoonlijk valt het mee, op dat moment nergens last van maar kon gisteravond nauwelijks mijn linkerknie bewegen. Vanochtend foto's gemaakt, niets gebroken. Waarschijnlijk hebben de pezen binnenkant knie een flinke tik gehad, motor is erop gevallen. Zal nog een paar dagen duren. Hopelijk ook goed nieuws voor de andere persoon. Bedankt voor alle personen die hebben geholpen en steun hebben aangeboden! Erg gewaardeerd! Tot een volgende keer.
 9. Prachtige ritten gemaakt gisteren, door een mooi gebied waar ik nooit eerder was geweest. En uitstekende voorrijders, dankjewel! Was voor mij echt bedoeld als kenningsmaking met de club. En ja, ik heb me zojuist als lid aangemeld. Tot een volgende keer!
 10. Zou je de routes nog kunnen sturen Roelof? Tot zondag!
 11. Inderdaad, gisteren mooi weer een rondje Gaasterlandse kliffen, Ijsselmeerdijk, Stavoren gereden. Blijft leuk.
 12. Mooi! Helemaal zwart heeft ook wel wat. Gefeliciteerd en veel rijplezier!
 13. Wat is hiervoor de reden? Meer comfort? Ik overweeg om het zadel van mijn TDM900 (ABS) aan te passen, om daarmee wat langer te kunnen blijven zitten zonder last te krijgen van mijn achterwerk. Ook mijn duo passagier (2/3 van mijn gewicht) klaagt hierover. Begint al na zo'n 1,5 uur / 150km... Dat moet toch beter kunnen denk ik. Ik zag al een post van Pieter uit 2016 met daarin gebruik van pre-press foam. Is dat nog steeds de beste oplossing? De originele cover is nog erg fraai, kan dit bespaard worden of is het echt omwisselen? Deze bevalt verder prima qua stroefheid. Ben benieuwd naar jouw ervaring, hoor dat graag ergens volgende maand. Groeten, Douwe
 14. Dankjewel allemaal. Dit weekend met mijn oudste zoon naar Zuid-Limburg geweest. Halve rondrit (1 t/m 7 van 2019JK Zuid-Limburg rondrit) gemaakt om de net aangeschafte TomTom uit te proberen. Overnacht bij vrienden in het dorp waar we 11 jaar hebben gewoond. Ging allemaal uitstekend. Smaakt naar meer...
×
×
 • Create New...

Important Information