Jump to content

RAPTOR

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About RAPTOR

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aller eerst super dat je aan me denkt! Dit is wel echt een bovengemiddeld hoog scherm of zie ik dat verkeerd? Wist niet dat ze er zo hoog zijn.
 2. Helaas was ik al te laat. Mocht iemand een keer een hoger ruitje t.o.v. origineel te koop hebben hou ik me aanbevolen.
 3. Bedankt allen! De 2 in 1 van Ixil zit er op, de vorige eigenaar gaf aan dat hij dit gedaan had i.v.m. het smaller zijn van de motor om door de deur te kunnen manoeuvreren. Persoonlijk vind ik het niet misstaan (ik weet niet beter), niet slecht klinken en het zal vermoedelijk ook minder wegen t.o.v. twee dempers, dat is dus mooi meegenomen. De connectie van de pijp van links naar rechts had in mijn ogen wel wat minder lomp mogen zijn dus met een y-stuk i.p.v. haaks als een t-stuk, dit is niet efficiënt lijkt me. Het Raptor verhaal ja dat is ook wat. We hadden vroeger i.d.d een Yamaha 660R quad en toen heb Raptor als inlognaam voor diverse fora bedacht.
 4. Erik P. ik heb je een pm gestuurd😉
 5. Ik heb sinds afgelopen weekend een TDM 900 '03 in de kleur Blue Stone. Het is via via gegaan deze stond niet te koop maar toevallig zo gelopen alhoewel ik wel duidelijk in mijn hoofd had dat mijn volgende motor een TDM 900 zou worden ondanks dat ik er nog nooit op had gereden. Hij heeft mij positief verrast en combineert mijns inziens verschillende motoren in een. Verder woon ik in de omgeving Eindhoven. Ik hoop heel wat tips en tricks hier te kunnen lezen en eventueel af en toe om wat raad te kunnen vragen. Mocht iemand iets van mij willen weten hoor ik het graag. En natuurlijk, pic's or it didn't happend
×
×
 • Create New...

Important Information