Jump to content

Sjouke

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Sjouke

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjouke

  TDM 900 start niet

  Dit bericht heeft mij mooi wat tijd bespaart. Nadat ik handvat verwarming had geïnstalleerd was er geen bzzzzzt meer. Alles nagelopen het moest kloppen allemaal. Toen forum gecheckt tot ik op dit bericht stuite en ja hoor de noodstop stond op uit😳🤫.
 2. Is wel te doen. Denk 2 uurtjes werk incl. Koffie ☕. Had de radiateur met een lasdraadje aan de voorvork vast gebonden. Dan komt er maar een beetje vloeistof uit. Oh ja de bougie sleutel uit het setje gebruiken. Een standaard bougiesleutel loopt vast onder in.
 3. De andere kant is. Waar vet zit komt geen roest🤪
 4. ziet er wel goed uit. zit het ook beter? iets sportievere zit denk ik.
 5. Komt niet op een dag aan hoor. Alvast bedankt. Vanuit bolsward is het nog wel een stukje rijden. Misschien eens bij een toerritje
 6. He jason, heb je ook een fototje van het sls stuur gemonteerd op de tdm900? Zit er zelf ook aan te denken maar wil eerst eens zien hoe het staat. Bvd Sjouke
 7. Sjouke

  “Classic“ TDM rescue

  heb ik ook gedaan. je hebt dan wel nog rijwind. maar ja daarvoor rijd je motor toch😉
 8. Goeie keus Sjoerd. Mooie motor voor woon werk👍
 9. Vandaag even een beugeltje voor de camera gemaakt. Het idee hiervoor heb ik hier ergens van het forum gepikt. Begeltje is stukje strip van 20x4 en de mount is geprint op de 3d printer. Nog een tweede er bij opgeschroefd voor eventueel wat anders.
 10. Nee weet ik. maar soms ontkom je er niet aan. En als ik met 5000 toeren de buurt in en uit rijd beginnen de buren te klagen 😅.
 11. Vandaag iridium in mijn 900 gezet. Dacht dat het niet veel zou schelen. Maar kan nu gewoon 30 in zijn 3 rijden zonder schokken😀😎. Helpt dus wel.
 12. Sjouke

  Knipperlichten

  kwam laatst op Youtube ook een setje tegen die hem zelf uitschakelt. misschien ist wat?
 13. Even weer on topic. Ik zal even om beits voor de uitlaat👍🏻. Bedankt voor de reacties
 14. Zo is dat👍🏻😀😀
×
×
 • Create New...

Important Information