Jump to content

Tdmjohann

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Tdmjohann

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prop-er, daar zat ik ook eventueel aan te denken. Want ik hoef geen choke te gebruiken bij koude motor. En al gebruik ik hem, dan loopt die erg slecht. appie26, ja vond de naald erg los zitten, dus kan wel begrijpen dat deze schuin afslijt. Alleen is het wel zo dat ik gekeken heb naar de naald. Alleen vind ik hem erg goed uit zien. Maar ik ga gewoon de hele spul van carbs aanpakken en hopen dat het opgelost is. dankjewel mannen voor de tips. Waardeer het heel erg!
 2. Ik ga gewoon naalden en buizen bestellen en spoeiers. En dan gewoon kijken wat er gebeurd. heb de mengschroef 4,5 uitgedraaid. Daardoor rijdt die al stuk beter. Maar nog steeds stotteren. En bougie is nog steeds zwart naar het schoonmaken van de bougie. welke spoeier raden jullie aan als ik straks een sport uitlaat neem? Gewoon wel met orginele luchtfilter enz. Alleen sport uitlaat.
 3. Alleen had nu nieuwe bougie erin gedaan. Heb nu stuk van 20 km gereden en ze waren weer zo zwart als de nacht. Dus hij loopt veelste rijk. Nu is het zo dat de naald op de hoogste stand staat. Dus te grote spoeier!? En kan ook verklaren dat mijn motor stottert in de lage toeren door dat die te rijk loopt?
 4. Dat heb ik nog niet helemaal kunnen achterhalen... ga ik nog uitzoeken! 👌🏻
 5. ........ hoe klein kan een probleem zijn waardoor een motor stopt met starten? Nou... zie de foto eronder.. de hele oranje draad was helemaal groen uit geslagen. Dus maakt geen contact meer. Nu schoon en contact spray en hij loopt weer als een zonnetje 😂😂
 6. Nou ik heb nog contact gehad met de vorige eigenaar. En die heeft laten weten dat in maart 2020 een nieuwe bobine geplaatst is. Dus ik denk dat kleine kans is dat deze stuk is. Maakt het zoek gebied gelukkig kleiner!
 7. Ronald, ja klopt maar ik tank alleen maar 98, alleen doordat de benzine kraan lekt dan heb ik zo vermoede dat vorige eigenaar 95 getankt heeft. Dus zoals Peter zegt dan maar eens kijken als de benzine pomp de geest gegeven heeft. maar dankjewel voor je verhaal
 8. Pieter! Ik ga zeker kijken naar de benzine pomp! Dus gewoon benzine slang los en dan starten en kijken als die gaat spuiten? Zoniet dan is de pomp dood. Handige tip dankjewel! Ik ga dit weekend al de tips even na lopen. En alvast nieuwe bougies halen. En zag dat vandaag mijn benzinekraan revisie setje binnen komt dus helemaal super!!
 9. Ik ga even bougies regelen. Kijken wat het gaat opbrengen. heb net weer even bij de motor gekeken, Heb even de bougie dopen van de kabels afgemaakt om te kijken als ik vonk had. Had van beide vonk tot ong 1.5cm. maar begin steeds meer idee te krijgen dat die geen benzine krijgt? Want mijn benzine kraan lekt veel benzine! Kan het zijn dat die zo verstopt zit en daardoor geen benzine krijg?? Nooit eerder gezien of gehoord
 10. Nikenrider, Dankjewel voor je reactie! En ga zeker maar van vooraf beginnen met alles na te lopen. Is alleen helaas zo weinig tijd voor en wil graag rijden hahaha pieter, ik heb ze gecontroleerd 2 weken terug en kwam uit dat de membraan lichte droog scheuren heeft aan de afsluit ring. Dus deze moeten vervangen worden. Maar zorg dit er ook voor dat mijn motor helemaal mee kapt!?
 11. Nikenrider dankjewel voor je tips. ik had alleen maar de bougie dop eraf gehaald van Beide cilinders. Nog geen bougies eruit gehad. Maar toen ik starte kreek ik dus een schrok van de linker bougiedop. en 3 weken terug heb ik de kabels al 1cm ingekort want ik zit met een probleem met de motor. Hij houdt in en stottert bij de 1000 tot 3000 toeren. dus misschien slechte bobine geweest en nu kapot?
 12. Beste leden. ik wou net een heerlijk stukje gaan rijden op mijn 3VD.. helaas pindakaas hij start in eens niet meer!? Bij het starten kwam er 3 keer aan toe een keiharde klap uit de uitlaat met zwarte rook!?!? Het klinkt ook alsof er geen vonk komt. Dus even de bougie doppen eraf gehad. En bij de linker als ik hem vast hielt en starten kreeg ik een schrok. Ik hield hem vast aan de dop dan. en bij links voelde ik niks. Hoe kan dat!? En zorgt dit ervoor dat ik niet kan starten? Ik hoor graag tips!? Help deze jongen
 13. Beste leden, ik ben op zoek naar een benzine kraan voor mijn 3VD. Helaas is mijn kraan begonnen met lekken. graag aanbieden met foto en prijs 💪🏻 mvg johan
 14. Nu eindelijk een nieuwe zadel voor mijn 3VD 😍 hij ziet er prachtig uit! Nu binnenkort een nieuwe uitlaat bestellen en nieuwe banden voor deze gave machine.
 15. Dankjewel chris! Nog erg bedankt voor de frame 👍🏻 Heb je een foto van de zadel?
×
×
 • Create New...

Important Information