Jump to content

MarcelT

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About MarcelT

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Niet ieder zijn smaak wellicht maar nu het grote scherm gemonteerd. Ook de handkappen en koplampgrilles
 2. Over een paar maandjes ga ik circa 3500 kilometer in een week rijden (doen we elk jaar), dan is een hoge ruit echt wel prettig. Voor de normale dagelijkse dingetjes volstaat een klein ruitje.
 3. Appie...mijn probleem is dat ik 1,97 meter ben en echt met mijn stroomlijn van 125+ kilo veeeeeeeeel wind vang!
 4. Handkappen heb ik inderdaad maar deze moet ik aanpassen. Ik heb een Tommaselli stuur waarvan ik het linker gewicht niet loskrijg dus daarvoor moet ik nog een list verzinnen.
 5. Die F900XR is wel erg gaaf. Ben benieuwd hoe dat rijdt.
 6. Poeh.....een pak van mijn hart! 😄
 7. Wie weet ben jij het wel....schat...!?
 8. Scherm van Ermax gekocht echter vreemd dat er geen bevestigingsmateriaal meegeleverd is. De originele schroeven kan ik gebruiken echter horen er rubberen (sluit)moertjes bij. Berichtje gestuurd naar Hoornsterzwaag dus hoop op een spoedig tegenbericht. Ook nog in de planning, de 2 Chinese grilletjes monteren die ik nog op een plankje had.
 9. Whahahahaha....niet te hard praten mensen, ze is net het oog van Sauron...ze ziet en hoort ALLES! Maar ze kan ook nog steeds kijken naar ‘haar’ TDM...netjes onder de carport met haar Suzuki en mijn winterfiets ☺️
 10. Robnieuw en SoSo snapten het denk ik. In een forum deel waarin je je voorstelt word je na het voorstellen meestal welkom geheten, tenminste, dat ben ik gewend bij forums. maar laten we deze topic van DaniR er niet mee bevuilen!
 11. Hallo Dani, welkom hier. Ik heb me een paar dagen geleden aangemeld maar 0 keer verwelkomd, dus laat ik het maar wel bij jou doen.
 12. Kinderdijk had gekund, als ik zoek dan vind ik nog een foto met mijn vorige TDM, jaren geleden! Deze foto is gemaakt vlakbij de Brienenoordbrug, aan de andere zijde van de tempel aan de Maas, het Feyenoord stadion ☺️
 13. Dat is nou precies de reden dat ik nooit aan die dingen meedoe, gelukkig deden mijn mede GS rijders dat ook niet. Maar ik begrijp je, je houdt het niet tegen en stiekem leest het nog leuk weg ook!
×
×
 • Create New...

Important Information