Jump to content

Paul airmouse

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Paul airmouse

 • Rank
  beetje nieuwkomer
 1. Hoi Prop-er, bedankt voor het delen van de service manual. gisteravond geprobeerd om de verticale afstelling te doen met een kruiskopschroevendraaier. Waarschijnlijk (ik weet haast wel zeker) doe Ik iets niet goed. Is de stelschroef lastig te vinden met de schroevendraaier?
 2. Dat is mij gelukkig nu duidelijk. Echter is mijn vraag hoe je de koplampen afstelt bij de TDM 900A van het bouwjaar 2005. De witte plastic draaiknop zie ik (voor zijwaartse afstelling) maar de kruiskop schroef β€œonder” (hoog laag) kan ik niet vinden. Heb jij enig idee?
 3. Hoi Japie, Ringetjes uit Frankrijk ontvangen en heb vervolgens de lampen kunnen plaatsen. Ik heb echter wel een probleempje. Ineens krijg ik veel reacties van tegenliggers!! Koplampen staan dus te hoog. Links naast de lampen zit een witte plastic draaiknop. Is die er voor om de stand van de lampen aan te passen? Zowel horizontaal als verticaal?
 4. Ziet er wel gaaf uit hoor!
 5. Thx Japie en btw, ik ben gekke Henkie niet!! πŸ˜‚πŸ˜‚ mocht je het kleine lampje ook in led hebben, zou je hier willen posten waar je die gekocht hebt?
 6. Thx Japie, ik heb de bestelling al geplaatst! πŸ˜‰
 7. Hoi Japie, gisteren hetzelfde setje ontvangen uit Frankrijk en geprobeerd te plaatsen. Niet gelukt omdat de lamp niet wil klemmen. Hoe zien de verloopringetjes bij jou er uit? Overigens ook ik heb doubletronics! πŸ˜‰
×
×
 • Create New...

Important Information