Jump to content

Jubileum25

Clublid
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jubileum25's Achievements

is er al een tijdje

is er al een tijdje (7/13)

 1. Inderdaad een setje veren en pakking, dan is het weer klaar.
 2. Uitspraak van zangeres Margaretha: Ach, as de microfoon maar nat is! En bij een optreden in Brabant, mooi Drents blieven proat'n!
 3. We hebben een heerlijke en geslaagde dag gehad. De foto's volgen zo spoedig mogelijk. Hebben jullie foto's, plaats ze dan ook hier, dan hebben degenen die niet zijn geweest ook een idee van wat ze gemist hebben.😀 Iedereen die het afgelopen weekend bij het feest waren: Bedankt voor jullie positieve inbreng en sfeer! De Jubileumcommissie
 4. Dan helaas niet aanwezig op het Jubileumfeest... Jammer! Onze band komt wel, Two Dollar Tuesday komt op het terras de sfeer verhogen!
 5. Jazeker, graag even aanmelden via het emailadres: [email protected]
 6. Hallo TDM, TRX of Tracer rijder! Het belooft een prachtig weekend de worden met zonnig weer en temperaturen boven de 20 graden! Dus ideaal weer voor een feestje. En na de stoffige activiteiten als het quad rijden of 4x4 rijden is een frisse duik in het meer dan ook zeker een optie. Zo ook het Jetski en Rhibboat varen, dat is echt een prima activiteit met dit weer. De zwemboreken kunnen dus mee! Voor de terrasbezoekers is het zonnetje natuurlijk ook erg fijn. Zaterdag middag/avond verwelkomen we de kampeerders, we hebben daarvoor al ongeveer 25 aanmeldingen! Het programma voor zondag 15 mei: 08.00 uur gezamenlijk ontbijt voor de kampeerders 10:00 uur welkom voor de deelnemers met koffie/thee en iets lekkers er bij 10:30 uur opening TTTCN / Commissie en informatie over de activiteiten 11:00 tot 16.00 uur deelname aan de activiteiten op en rond het terrein 16.00 tot 19.00 uur Live muziek van Two Dollar Tuesday 16:00 tot 18:00 uur BBQ Experience Island 18:00 tot 19:00 uur Borrel uurtje 19:30 Afsluiting Jubileum Feest Heb je je nog niet opgegeven? Maar wil je toch nog komen? Geef je dan zo snel mogelijk op, bijgaand is het inschrijfformulier toegevoegd. We zien jullie graag komend weekend in Loon op Zand! De Jubileumcommissie
 7. de weersvoorspelling ziet er goed uit voor komende week en aanstaande zaterdag en zondag. Ideaal weer voor het Jubileumfeest! Kom je ook?
 8. Hallo kampeerders, Natuurlijk zorgen we voor een gezamenlijk ontbijt op zondagochtend, eten op zaterdagavond kunnen we in overleg bepalen. Daar komen we op terug, we wachten even af wat het totaal aantal kampeerders wordt, Gerard en Pieter (beiden Jubileumcommissie) zijn er ook al op zaterdag in de namiddag en gaan ook op het terrein kamperen.
 9. Even een update, we hebben best al een redelijk aantal aanmeldingen voor het Jubileumfeest, waarvan een groot aantal gaan deelnemen aan de aanboden activiteiten! Een kleiner deel van de bezoekers geeft aan op het terras te genieten. En natuurlijk naar de verschillende activiteiten te kijken. Heb je je nog niet opgegeven? doe het dan zo snel mogelijk, zodat we de catering ook kunnen vastleggen. Er zijn ook al een leuk aantal kampeerders, voor hen zijn de toiletten ook nachts toegankelijkheid, er zijn geen douches maar wel een heeeel groot dompebad. De Jubileumcommissie
 10. Ook zijn er al mooie routes gepland die je in ongeveer een uur kunt rijden in de mooie omgeving van Loon op Zand, dus extra genieten op deze feestdag!
×
×
 • Create New...

Important Information