Jump to content

Lady Dragonskiss

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Lady Dragonskiss

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik hwb deze besteld in blauw. En nog een paar andere dingetjes. Maar duurt even hoor. 11 oktober 😳
 2. Toffe topic! Had je hier je eigen zadel voor moeten opsturen?
 3. Ik heb dat niet. Het maakt niet uit welke weersomstandigheden het zijn.
 4. Bij het bericht dat jij als laatste deelde hebben ze het vooral over loud starten van de motor. De mijne was gister warm bij dat tank station. Of begrijp ik het verkeerd?
 5. Ik heb toevallig vandaag een email gestuurdnaar een Yamaha dealer om te checken of de mijne mee gedaan heeft. Dit omdat er gister iets geks gebeurde. Het is na die ene keer niet meer voor gekomen. Tot gister. Ik heb 25 km gereden op de snelweg en ik ga tanken. Ik wil daar weg rijden slaat hij af. Dit keer blijft de klok wel in beeld. Ik start de motor en rijd weg. Trek op en laat gas los. Weer valt hij uit al rijdend. Ik moet toch stoppen bij een stoplicht dus rol uit, en bij stilstand start ik opnieuw. Ga iets hoger in toeren zitten en kan de volgende 5 minuten op plaats van bestemming komen. Raar he? Zou het de standaard sensor kunnen zijn?
 6. Hoi allemaal, Gister had ik 5 minuten gereden van huis naar een benzine station. Ik had getankt en weer 10 minuten gereden. Mijn TDM 900 uit 2003 heeft toen een paar minuten stil gestaan. Daarna ging ik weer op pad. Sloot mijn Verwarmde handschoenen aan op de accu en reed de provinciale weg op. na 5 minuten moest ik stoppen voor het verkeerslicht. Het werd groen, ik gaf Gas en toen viel mijn motor uit. Er was geen enkele elektriciteit meer. Zelfs het tijdsklokje sprong op 01:00 uur. Ik deed de sleutel naar links en weer naar rechts, en kon toen de motor weer starten en weg rijden. Het is daarna op die route niet meer voor gekomen en na 20 minuten rijden hebben we de accu aan de lader gelegd en bleek die 75% vol te zitten. Hebben jullie een idee waaraan dit zou kunnen liggen? Met vriendelijke groet, Angelique van den Hurk
×
×
 • Create New...

Important Information