Jump to content

Theo71

Members
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Theo71's Achievements

niet meer nieuwkomer

niet meer nieuwkomer (6/13)

 1. Toch de kleppen opnieuw gesteld (moesten toch behoorlijk aangepast worden) en ook de timing iets moeten aanpassen.... Nu start hij direct!!! Misschien nog even wat laatste instellingen (carburateurs) en dan zou het klaar moeten zijn! Ik heb alleen nog 1 raar ding: De toerenteller springt van 0 maar 3000 en dan terug naar het toerental (~1000 bij stationair) en dan weer naar 0. Dat herhaalt zich steeds... Zie bijgevoegd filmpje... Iemand ideen?? Alvast bedankt! gr Theo IMG_0480.mp4
 2. Kleptiming lijkt me niet omdat ik hem exact hetzelfde in elkaar gezet heb als dat hij zat bij het demonteren. Negatieve klepspeling moet ik nameten... Zal ik eerdaags doen... bedankt in ieder geval..
 3. Update (ben even uit de roulate geweest ivm rugklachten)... Bougies, bobines vervangen. Carburatoren schoongemaakt en nodige onderdelen (o.a. vlotternaald) vervangen. Maar helaas nog niet starten. Als ik probeer (met remreiniger in de carb gespoten) komen de vlammen eruit en de carburateur wordt zelfs van de motor "geploft".... Ik weet het eigenlijk niet meer.. Iemand nog tips/ideeen? bedankt alvast!
 4. 30,00 per stukā€¦. Net besteldšŸ‘
 5. 30,00 per stukā€¦. Net besteldšŸ‘
 6. Zonder doppenā€¦ die heb ik apart gemeten en waren okā€¦
 7. Bobines gedemonteerd en nagemeten... beide hebben de juiste weerstand op de primaire spoel (ca 4 Ohm) maar secundair richting de 10MOhm ipv 10-15kOhm... Wel vreemd dat ze beide dezelfde (verkeerde) waarde hebben...
 8. Benzinepomp werkt.. echter aan 1 kant nauwelijks een vonk en aan de andere kant niets. Op de accu gemeten en die zakt naar 10V of zelfs lager bij startenā€¦ accu is nog niet zo heel oud.
 9. Dat lijkt me een mooi klusje voor zaterdag (of zondag).. Bedankt zover en ik laat de uitkomst wel weten....šŸ‘
 10. Wat moet je eigenlijk horen aan de benzinepomp? Een tikkend geluid bij contact aan? Dat is nl wat ik altijd hoorde.. duurder een paar seconden en stopte dan langzaam. Nu na een paar keer proberen te starten hoor ik dat niet meer?
 11. Bedankt Yammer900 Is er een truckje om de bougies eruit te halen.. Ik kom er met geen mogelijkheid bij.... Moet de radiateur misschien los ??
 12. Zo.. motor zit weer in elkaar en weer terug gebouwd... vloeistoffen erin en........ helaas niet te starten Startmotor draait, af en toe een plof maar start niet. Wat opvalt is dat de ene uitlaat zijde (bij de cilinder zijde) warmer wordt dan de andere zijde... De benzine pomp tikte altijd als ik mijn contact aanzetten. Dat deed hij nu ook, maar langer als normaal. Nu na een paar keer proberen te starten (na steeds de accu opladen) hoor ik hem niet meer... Iemand misschien ideeen?? Ontsteking? Carberateurs? benzinepomp? etc?
 13. Zo... na een beetje sleutelen (inderdaad het gehele motorblok uit elkaar !!) heb ik het probleem gevonden.... tandje afgebroken! Zijn deze los te kopen of is het verstandig om dan gelijk alles te vervangen??
×
×
 • Create New...

Important Information