Jump to content

BertD

Clublid
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About BertD

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

327 profile views
 1. Nog mensen uit de omgeving van Waddinxveen hier? Misschien leuk om eens Corona proof een rondje te doen.. 1,5m op de motor moet wel lukken.
 2. Vandaag de TDM900 weer uitgelaten in de omgeving van Boskoop. En natuurlijk mijn vernieuwd zadel uitgetest, daar was vorig jaar geen tijd meer voor. Geen TDM’s tegen gekomen, misschien morgen.
 3. Of een apart item van maken @Yammer900 omdat het nu verstopt zit
 4. Nou ik wil ook wel mee doen. Kan hij gemonteerd worden als hij weer op beurt gaat bij Pieter dan moeten er nog 6 😛
 5. Ben benieuwd hoever je inmiddels bent...
 6. Nog mensen uit de buurt van Gouda om eens een blokje om teaken 1, 5m uit elkaar. Het alleen rijden verveelt wel een beetje.
 7. Ligt aan de bout 3 of 5nm
 8. Bedankt voor de reacties. Ik heb er toch maar voor gekozen om een momentsleutel te kopen. https://www.futurumshop.nl/pro-momentsleutel.phtml
 9. Beste allen, een vraag ik wil een evo tankring monteren. nu adviseren ze een momentsleutel om de bouten mee vast te draaien. is dit echt nodig aangezien ik geen moment sleutel heb.
 10. Pieter, ik had gemaild alleen geen reactie. wanneer heb jij tijd om de TDM eens na te kijken zodat hij weer klaar is voor een lang rij seizoen. Kan ik hem weekends ook brengen dan combineer ik de rit.
 11. BertD

  Motor mover

  ja naar voren is wel een probleem.. heb nu een a bike mover gekocht.. alleen schuift hij morgen maar een rubberen mat er op plakken.. alleen ook die blijft wel hangen.
 12. Mijn familie komt uit fryslan dus ben er wel eens ook op de motor
×
×
 • Create New...

Important Information