Jump to content

Mattro

Clublid
 • Posts

  118
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mattro's Achievements

meubilair

meubilair (10/13)

 1. ik heb deze er nu inzitten ben wel tevreden maar nogsteeds is er een dood punt boven en onder. als ik weer veren heb die niet inzakken dan maar even koplamp afstellen. voor die tradevision heb je wel een adapter nodig, ik heb ze zelf ge3d print
 2. Vandaag me voor poten gedemonteerd, morgen weg brengen komen hyperpro veren voor terug nu was het makkelijkst gedaan. Achter los halen wordt nog een feest omdat het 1 met abs is
 3. Mattro

  JPio's TDM

  Ow die rubber hoezen wil ik ook nog!
 4. Nou wordt afspraak Maken bij hyperpro 425 euro met plaatsen nieuw veer achter + voor met nieuwe olie enzo.
 5. welke olie kan ik er het beste in laten zetten omdat ik nu verschilende verhalen lees over 10 en 15. ik weet wat de box standaard mee geeft. ik ga nu even een offerte opvragen bij Hyperpro, en misschien nog even locaal bij madracing bij ons in de regio.
 6. Zo als de titel aangeeft is mijn rear shok klaar. Nu heb ik er 1 gezien 2dehans voor 100 euro. Nu is het idee de veer te laten vervangen door een hyperpro, tevens mag voor ook nieuwe olie ontvangen dus meteen deze ook laten vervangen. Zijn er mensen die dit gedaan hebben of is de standaard achter schok prima te gebruiken met alleen hyper voor?
 7. Echt wel! Waren ook 2 weken daar bij la mouche. Zo lekker rijden daar!
 8. GAAF ding geniet er van ! hou het gepoeste deel boven en misschien komt er ooit nog weer een mooie yamaha voor terug
 9. Mattro

  JPio's TDM

  Wat een gaaf ding aan het worden, zal me even voor stellen. Ik ben mathijs uit Heerhugowaard rij ook een 900. Ik had een vraag wat voor stuur verhogers heb jij? En waar had je zadel laten aanpassen?
 10. Na een paar dagen prachtig sturen in de vogeze begon me achter rem opeens te piepen. Dacht eerst dat het me vriendin was tot ik net bij me achter rem gingen kijken. Is me hele remblok tot het staal weg. Voor vertrekken nog gecontroleerd en toen zat er in mijn ogen nog voldoende op. Nu opzoek naar een dealer die ze heeft of kan bestellen. Hopelijk morgen maar de eigenaar van de herberg vragen omdat mijn Frans 0.0 is.
 11. Vandaag vertrokken van uit hhw naar de vogeze met een tussenstop in Kerkrade morgen de rest van de 700 km dan daar lekker tentje op zetten en laat het mooie sturen maar beginnen. weg moet die zware koffers en tassen en weer soepel kunnen rijden. Heb al 3 verbeter punten voor volgend jaar. Betere oplader, stuur verhogen/kantelen en een nieuwe achterschok die is nu wel echt klaar.
×
×
 • Create New...

Important Information