Jump to content

Henri TDM

Clublid
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Henri TDM

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaat deze nog wel door met de nieuwe corona-maatregelen? Als dat wel zo is kom ik ook.
 2. Bedankt voor de hulp. Ik zal me gelijk aanmelden.
 3. Ik heb vorig jaar op 15 juli €27,50 betaald. Ik ging er van uit dat ik vanzelf weer een bericht kreeg om te betalen. Hoe kan ik dan betalen want het was wel mijn bedoeling om lid te blijven.
 4. Volgens mij ben ik ook lid.
 5. Ik wil me graag opgeven voor de Salland toertocht maar op een of andere manier kan ik bij Evenementen niet reageren. Ik ben wel ingelogd. Weet iemand wat ik verkeerd doe? Als ik eventueel een introducee meeneem, moet deze dan ook op een tdm/trx of tracer rijden? Vriendelijke groet, Henri
 6. Henri TDM

  Vering

  Dat klopt wel 😂 Ik ben ook verwend met de Buell. Hoefde ik bijna niet te schakelen. In de Eiffel kon ik bijna alles in de 3e versnelling doen. Het is al heel wat dat ik nu moet schakelen, moet ik ook nog eens mijn voeten verzetten. Dat is wel héél actief 😂
 7. Henri TDM

  Vering

  Dus als ik de achterkant omhoog breng gaan mijn laarzen langer mee?
 8. Henri TDM

  Vering

  Bedankt, nuttige informatie! Ik vraag het omdat ik er nu ook Hyperpro in laat zetten. Zondagmiddag had ik een schroef in mijn achterband. Toen ik de band stond op te pompen bij een tankstation kwam er een dame aanrijden van de motorzaak 100 meter verderop. Had me zien rijden met een lekke band, mocht de motor daar wel neerzetten. Daar zagen ze ook dat de voorvork lekte. En als de boel toch los moet kan ik net zo goed voor een upgrade gaan. Ben benieuwd of ik veel verschil ga merken.
 9. Henri TDM

  Vering

  Als je een voorvorkkit van Hyperpro koopt zit daar dan standaard SAE15 olie bij? Is dat te dik voor een TDM 900?
 10. Ik heb voor mijn vorige motor een accu besteld bij Accudienst. Die geeft 2 jaar garantie. Die garantie ben ik helaas 2x nodig geweest maar het werd prima opgelost. De laatste keer was de accu net voor een weekendje weg stuk. Ik heb toen een nieuwe accu besteld en betaald. Daarna de defecte accu terug gestuurd in de doos van de nieuwe. Na onderzoek bleek het een garantiegeval te zijn. Normaal sturen ze dan direct een zelfde accu op maar omdat ik aangegeven heb dat ik al een nieuwe had kreeg ik zonder problemen mijn geld terug.
 11. Lijkt de zekering intact of weet je het zeker? Soms is het niet goed te zien. Heb je de zekering doorgemeten?
 12. Als je dat echt wilt kun je wel een momentsleutel van mij lenen. Maar ik denk dat het niet echt nodig is. Je zou voor de zekerheid een drupje loctite aan de boutjes kunnen doen om te voorkomen dat ze lostrillen. Of een veerringetje onder de kop van de bout. Gewoon niet te onbenullig aandraaien.
 13. Afgelopen dinsdag bij een onderhoudsbeurt bij HPS ook 2 iridium bougies laten plaatsen. Motor reageert inderdaad lekkerder op het gas bij lagere toerentallen. Nu weet ik niet of het alleen aan de bougies ligt want het slangetje op het luchtfilter is ook dichtgemaakt en de CO is bijgesteld. Maar het resultaat bevalt mij wel. Prijs viel mij ook wel mee. Wel duurder dan Ali natuurlijk, €24,90 voor 2 stuks. Nu weet ik wel zeker dat ik het goede type heb en ik hoef niet een paar weken te wachten.
 14. Dank jullie. Ben er zelf ook erg blij mee.
 15. Goede tip. Ga ik die mooi gebruiken voor de navigatie. Dank je.
×
×
 • Create New...

Important Information