Jump to content

michiel54

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About michiel54

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veel geluk met de TDM ! Mooie beschrifting op de kuip ! Toch mooier dan die grote letters van de 850 . 😉
 2. Fijne km’s gewenst ! 😉
 3. Ik heb ongeveer een gelijkaardig verhaal . Succes met je TDM ! 😉
 4. michiel54

  Kuipdelen

  Wel , ik heb de motor aangekocht als occasion . De zijkappen waren reeds ooit gejat . De prijs was er ook naar en dat trok mijn aandacht en aan mijn hart . Ik moet de motor nog ophalen maar dat gebeurd begin Juli ek. ondertussen zocht ik dus naar het ontbrekende en heb ik al wat tijd om ze te prepareren in een juiste kleur . Eens terug in originele en blinkende staat volgt de motor ons richting Spanje waar zij de herfst van haar carrière verder mag beleven .
 5. michiel54

  Kuipdelen

  Ziezo , allebei geregeld . Toch bedankt voor jullie aandacht , tot de volgende . 🤗
 6. michiel54

  Kuipdelen

  Hebbes , althans het linker paneel , besteld en wacht op levering . Ik heb ook de rechter kant op het oog , ( 2 stuks ) verzocht om info maar nog geen antwoord . Het linker heeft wat “ glij- krassen “ dus dat wordt schuren , plamuren en spuiten . Rechter kant ziet er op foto gaaf uit maar moet ook herspoten worden , de ene . De 2de is ook gecrasht en vraagt wat meer herstelwerk .
 7. michiel54

  Kuipdelen

  Bedankt allen , ik dacht dat ik mijn eerder gebrekkige info had rechtgezet met een aanpassing in mijn eerste post . Maar nu zal het wel duidelijk zijn . Ik zoek nog steeds de bedoelde stukken . Heb er wel op het oog ( 40 tot 50 euro ‘t stuk ) maar die vragen wat aandacht en zijn relatief ok van prijs , anderen zijn me te duur ( 125,-) Maar ja , als je ziet wat ze nieuw kosten !..🤭
 8. michiel54

  Kuipdelen

  Ok , toch bedankt , ik vind het wel ...
 9. michiel54

  Kuipdelen

  Door diefstal vermiste zijkuipdelen ben ik op zoek naar vervangers . Adressen van slopers zijn welkom . Lichtgrijs heeft de voorkeur . Het gaat over een 4tx 2000/05.
 10. Michiel ( gepens.)uit Oostende vond bij toeval een tdm850 4tx . Grijs exemplaar met weinig km’s . Ik vermoed dat ik hier welkom ben 😉.
×
×
 • Create New...

Important Information