Jump to content

ronaldm74

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About ronaldm74

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ronaldm74

  Merk banden

  zo gaat het wel hard😂
 2. ronaldm74

  Merk banden

  Vandaag weer even een lekker stuk gereden...blijft toch een heerlijke machine om op te rijden...die kracht in laag toerental...gas open en gaan.. en met die bt 021 strak door de bocht. Ik had op mijn vorige motor een hyosung gt650 achter een bt021 en voor een pirelli diablo . Makkelijk 10000 km met een band. Maar was benieuwd wat andere aan ervaringen hebben. Soms moet je wat nieuws proberen😏
 3. ronaldm74

  Merk banden

  klopt een 4tx uit 2000 met 110-89-18 aan de voorkant en een 150-70-17 achter. nu zitten er bt021 onder. Die zatern er al op toen ik m kocht. Maar was benieuwd waar anderen mee rijden.
 4. ronaldm74

  tupperware box

  mag ik vragen waar je die beugels gevonden heb? die staan wel goed erbij.
 5. ach is maar 2 daagjes niet geweldig. 🙄 Maar dan word het weer lekker rij weer🏍️
 6. vandaag even gereden,had helaaaas geen tijd dit weekend,maar problemen zijn opgelost. Ik zag dat de klem die het inlaat spruitstuk vastzet van de carb naar cilinder niet helemaal aan zat, dus toch valse lucht.geen rottigheid meer rond de 5000 rpm . Ook de stationair schroefjes nog een half slagje extra uitgedraaid. Het gas even open gedraaid en gaat goed van pas ,dat zelfs zonder het witte draadje te onderbreken.
 7. ronaldm74

  Merk banden

  Goedemorgen Allen, Ik ben een beetje aan het neuzen naar andere banden. Momenteel liggen er de BT023 onder. Ik was benieuwd waar andere mede tdm-ers mee rijden en wat hun ervaringen zijn.
 8. ronaldm74

  Tandwielen

  HPS? Wat is HPS en nog belangrijker waar is dit? Ik ga eerst dit weekend testritje maken na wat zaken nagekeken te hebben aangaande de carbs en wat afstellingen.
 9. ronaldm74

  Tandwielen

  ik vind m zo als het nu is ook pittig genoeg. Reageerd prima op het gas. van de zomer op een lange rit met volle bepakking en toch wel redelijk doorrijden rond de 1:20 gereden. Normaal hier in de buurt 1:17. Ik hou me collega op zijn ktm adventure 990 aardig bij met optrekken😊. Dus ik laat het nog even zo. moet over een poosje toch een nieuwe ketting en tandwielen op. Kijken of ik daar iets mee doe
 10. ronaldm74

  Tandwielen

  ik zag al bij het schema dat er 2 uitgangen waren naar de beide ingnition units. dus zal daar wel iets mee doen. Maar maakt het zoveel verschil uit ?
 11. ronaldm74

  Tandwielen

  dat witte draadje komt dus vanaf je gear positioning switch zie ik op het schema. Wat word er dan fysiek beperkt? heeft dit te maken met de vonkjes die aangestuurd worden?
 12. Oke 2,5 slag ,heb ik weer iets te doen van het weekend. Was het wel een beetje beu na tig keer carbs eraf en erop bouwen...😂.
 13. Hallo mede tdm-ers, Ik heb laatst van mijn 4tx uit 2000 de vlotternaalden vervangen ,omdat er 1 doorliet wat resulteerde in vloeistof boven de cilinder. Nu is dit probleem opgelost 🙏 Heb toen ook de pilot valve die aan de onderkant zit de beschreven 2 slagen uitgedraaid zoals in de manual. Ik heb geen originele uitlaat. De sychronisatie heb ik gecheckt en die is ook gelijk ,hoewel in de manual staat 0,36 onderdruk terwijl het bij mij rond de 0,32 zit. Alleen als ik nu op de snelweg zit rond de 5000 rpm voel het blok zo aan alsof je soms een windvlaagje tegen heb. maar als ik aan het gas draai gaat deze wel goed vooruit. Ook bij stationair vind ik m iets onrustig lopen. Zou de pilot valve iets verder uitgedraait moeten worden? Maar deze hebben weinig invloed bij harder draaien van het blok. Iemand een idee wat het kan zijn?
 14. Hallo iedereen, Ik had al wat berichtjes geplaats op een ander stuk binnen dit forum,maar mezelf nog niet fatsoenlijk voorgesteld. Mijn naam is ronald een bijna half 40er uit zeeland. Ik heb in 2017 voor niet al teveel (ben een zeeuw he😉)een zwarte tmd 850 4tx uit 2000 met 31000km kunnen overnemen. Ik zag dat er wat valschade aan was. Provisorisch gerepareerde zijkapje en topkap. Via marktplaats een goede te pakken gekregen helaas een andere kleur,maar voor tijdelijk ook zwart gespoten. Moet nog een keer alle kappen opnieuw spuiten,maar nog niet uit welke kleur. Ik heb behoorlijk wat werkplaatshandboeken digitaal en elektrische schema's voor de 4tx(digitaal) Dus mocht er iemand hulp nodig hebben...
 15. nou, eindelijk gevonden. vanaf een minuut of 9 in de video staat precies hoe je het moet meten. weer wat wijzer geworden. Het is wel geen tdm daar maar exact hetzelfde type carb. Eerst de nieuwe naalden afwachten en dan alles eens goed zetten.
×
×
 • Create New...

Important Information