Jump to content

Baard-aap

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

About Baard-aap

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Het was even een klusje maar alles zit er op. Het meeste werk was een nieuwe borgplaat maken nadat het originele achterlicht is verwijderd. Omdat de nieuwe unit geen kenteken verlichting heeft. Heb ik de nieuwe kenteken verlichting in de plastic plaathouder gemonteerd door de houder ondersteboven te monteren. (wel even opnieuw gespoten natuurlijk) Dit weekend moet ik nog even de nieuwe weerstanden er tussen solderen en dan werken de audi knippers ook zoals het hoort. Hier alvast de foto's. Ik ben persoonlijk heel blij met het resultaat. vooral het dashboard is veel beter leesbaar met de led lampjes.
 2. Tegenwoordig heb je je spullen binnen 2 weken😊 ik wou wat anders dan de originele druppel achterlichtunit ik ben nu voor wat moderner gegaan knippers worden audi stijle.
 3. Ik zou een benelli laten staan, al koste hij maar 2000 euro. En niet omdat het geen mooie fiets is, maar om waar hij gebouwd wordt: China. En voordat iemand wil typen: daar komt zoveel vandaan, zal ik uitleggen waarom. Ik rij nu pas net een jaartje motor, hiervoor heb ik 6 jaar straatquads gereden. (denk aan een verlaagde, verbrede quads met straatbanden en alles aangepast aan straatgebruik) Maar deze quads kwamen allemaal uit China. dus ik durf wel echt te zeggen dat ik ervaring heb met de bouw kwaliteit van onze geliefde chinezen. (heb er 5 versleten) Voor deze quads waren er toen ook nog geen garage's of dealers dus je leert heel snel sleutelen. opzich zijn ze voor wat ze kosten leuke apparaten. Maar het extra onderhoud, de jaarlijkse reparatie's en alles wat je moet vervangen voor "Europese kwaliteits onderdelen" komt je na 5 jaar wel je neusgaten uit. ik heb de motoren van dichtbij bekeken en ik herken de Chinese onderdelen die ik ook op mijn quads had. als de bouwkwaliteit van de hele motor ook zo is denk ik dat je na 2 jaar weer vrolijk op je tdm terug stapt, wetende dat deze het wel blijft doen.
 4. Kleine update. In de loop van deze week komen al de led spullen binnen uit China. Zodra alles er op zit zal in natuurlijk de foto's delen.
 5. Goedeavond, Ik was er zondag ook, heb genoten van alle motoren die er stonden (op de parkeerplaats). Heb niet proefgereden, klinkt stom maar ben bang dat ik dan opeens minder blij ben met mijn eigen motor. En die mooie nieuwe modellen kan ik toch niet betalen 😝 Heb wel iets van 5 andere tdm's gezien. De hamvraag van vandaag..... van wie was die blauwzwarte tdm 850? die viel op door de gear indicator en automatisch smeersysteem. Wij waren rond 13:30 al weer weg en zijn lekker gaan touren. Daar hebben we onze motoren toch voor?
 6. ja ben er ook echt heel blij mee☺️
 7. 😂 daar hebben we een vaatwasser voor
 8. Busted😂 al kan ik 2 minuten urineren in de berm niet als pauze beschouwen.😋
 9. Baard-aap

  Marktplaats

  juist! het is dat ik nog van mijn honda motorblok en quadvelgen af moet....
 10. Dat was het dagje wel. vanmorgen 8:15 vertrokken, vanmiddag 14:30 weer thuis met mijn TDM😁 Wat een motor! Heb zonder moeite (of pauze) 237 kilometer naar huis gereden. Mag ik jullie voorstellen aan mij nieuwe meisie: Mijn Yamaha tdm850 4tx Uit 1996 met maar +\- 52000 km op de teller Voorzien van de nodige extra's, oftewel ik ben helemaal gelukkig😊
 11. Bedankt voor de info heren! ben door mijn blijdschap helemaal vergeten daar iets over te vragen. wel op mijn nieuwe tdm naar huis toe gegaan😁
 12. Goedenavond, Vraagje: Ik ben een groot fan van Led verlichting, vooral het achterlicht (en richtingaanwijzers). Nu kan je tegenwoordig bij onze Chinese vrienden van bijna elk merk een replica led achterlicht unit vinden.... behalve van de TDM🤔 Is er al iemand die zich aan een ombouw heeft gewaagt of is er een andere unit die past op een 4tx zonder de vorm van de kappen te verzieken? Of is iedereen zo tevreden met het origineel dat niemand zich hier druk om maakt🙈
 13. Baard-aap

  Marktplaats

  Hallo allemaal, Ik ben het op zich wel eens met Chris. Het is de verhouding van product- verkoop prijs die me niet aan staat Mijn Kawasaki heb ik dan ook via speurders verkocht (binnen 8 uur) Ik heb meerdere spullen op marktplaats gehad en wat me nog meer irriteert, is de manier waarop je soms benadert wordt. Hoe moeilijk is het om je bericht te beginnen met goedemorgen / hallo / goedendag? Ik heb berichten gehad als: 10 eu 2e bericht: 15eu 3e bericht: ? Of biedingen waar je je gewoon voor schaamt.
 14. Daar zijn we weer😊 Het heeft even geduurd, de Suzuki was zo verkocht maar de quad was een ander verhaal. Uiteindelijk mijn Kawasaki ook maar verkocht😕. Het goede nieuws: ik ga morgen bij HPS (Pieter) kijken voor een TDM 850. Hopelijk morgen een foto met mijn blije kop🤩
×
×
 • Create New...

Important Information