Jump to content

Roef

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Roef's Achievements

niet meer nieuwkomer

niet meer nieuwkomer (6/13)

 1. Roef

  Y stuk 3vd

  heb je de uitlaten er ook bij?
 2. Roef

  Y stuk 3vd

  Is er iemand die weet waar ik een y stuk kan krijgen? Zie dat er namelijk nog wel eens een setje laser pro stocks worden aangeboden maar meestal altijd zonder y stuk Alvast bedankt Roelof
 3. Het volgende: Past de laser pro stock uitlaat met y stuk van de 4tx ook op de 3vd? Alvast bedankt.
 4. Oké bedankt ga ze even na kijken of het probleem zich oplost. Laat het nog even weten natuurlijk.
 5. Dat is het voorste kleine lampje boven de koplampen. En het achterlicht hoort dan ook te branden als ik mij niet vergis.
 6. Beste clubleden sinds kort ben ik de trotse eigenaar van het motorrijbewijs en heb mij zelf een tdm 3vd aangeschaft. Nu heb ik het volgende probleem: telkens als ik voor het rijden mijn verlichting controleer blijkt alles naar behoren te werken. Maar naar korte tijd tijdens de rit doet het po licht het niet meer samen met het achterlicht. Ik moet er bij zeggen dat de remverlichting en de normale en grootlicht werken als gewoon, samen met de knipperlichten. Ook is er geen zekering doorgebrand. Laat ik hem een dag staan doet alles het weer. Heeft iemand al eerder deze ervaring mogen hebben?. Of enig idee hebben wat het probleem zou kunnen zijn? Met vriendelijke groet : Roef
 7. Roef

  Bougie kabels

  Ben verder gaan kijken, maar mijn vermoeden is dat door het lekken van de thermostaat door het beruchte kromtrekken van de behuizing, de kabels oversloegen doordat het koelvloeistof doorgedrongen was naar de bougies toe. Maar heb het zekere voor het onzekere genomen door kabels, bougies en doppen nieuw te bestellen.
 8. Roef

  Bougie kabels

  Pieter bedankt voor de info. Ga ik dat zeker even doen kreeg laatst een kleine opkikker toen ik de kabels naderde ⚡🕔🕕
 9. Roef

  Bougie kabels

  Het volgende: Kun je de bougie kabels uit de bobine draaien van de 3vd? Of moet je hem compleet vervangen met kabels en al.
×
×
 • Create New...

Important Information