Jump to content

List

Members
 • Content Count

  480
 • Joined

 • Last visited

About List

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

897 profile views
 1. welkom en succes met het opknappen. Laat maar eens zien wat je allemaal moet doen
 2. @Peter ja, daar word je ook niet vrolijk van en gaat ten koste van vertrouwen in wel goede reparateurs
 3. List

  noppenbanden

  @DickieDick Je praat over noord-europa maar ik pak wat tet'jes in de nederlands/duitse grensstreek nijmegen, achterhoek, noord-limburg (misschien ook ardennen) en wil in het voor- of najaar het alpengebied frankrijk / italië doen (hopend dat dan het coronavirus geen invloed meer heeft).
 4. List

  noppenbanden

  Hier waren spikes op de velg beter geweest
 5. Heb begin dit jaar ook de linkerpoot-lekkage laten verhelpen bij roadrunner, sinds een een maand of twee/drie lekt hij weer. Dan denk je dat een professioneel bedrijf toch wel kijkt naar evt. hobbels, knobbels, gleuven en ravijnen in een vork. Aardige gasten maar dit is toch niet normaal. Neem aan dat daar toch op word gecontroleerd. Kan het dan geen andere oorzaak hebben? Een slechte keerring misschien met een zwakke plek?
 6. List

  noppenbanden

  Okay, als mijn banden op zijn denk ik er aan om lichte offroad banden (80/20 dus) erop te zetten of die pirelli's 60/40 voor afentoe een TET ritje en onverharde bergpassen in de alpen. Meestal rij ik toch op verharde wegen en vind het wel lekker bochtjes te pakken. Tegen die tijd maar even dit topic terugkijken
 7. List

  noppenbanden

  @vensz Dus als ik het goed begrijp is 40/60 beter voor onverhard en 60/40 voor verharde weg, dus het voorste cijfer is geschiktheid voor verhard, het tweede cijfer voor onverhard. Dit begrip kom je dus eigenlijk alleen tegen bij noppenbanden denk ik?
 8. Ben al aan mijn 3e Ali-klokje bezig, batterij gaat niet echt lang mee, 1 tot 1,5 jaar en je kunt ze niet vervangen. Maar ja, ze kosten ook bijna niets, moet er alleen even op wachten dus tijdloos door de ruimte rijden.
 9. List

  noppenbanden

  @RickBRG welke pirelli's zijn dat en wat betekent 60/40?
 10. @chris Ik rij weinig in het donker maar gisteren een rondje zuid-limburg gedraaid en in het donker terug, regenachtig en uiteraard geen snelweg. Nou, kan niet zeggen dat er veel licht zit op de TDM (heeft wat weg van een mijnwerkerslamp haha) vandaar mijn interesse naar een betere lichtbron. Op een Suzuki had ik LED en dat is geweldig moet ik zeggen.
 11. @Yammer900 zijn deze lampen direct te plaatsen dus als vervangingslamp?? Vergelijkbaar met deze? https://www.ledperf.nl/ledlampenset-yamaha-tdm-850-1996-2001-formaat-mini-p-18963.html?gclid=CjwKCAiAkan9BRAqEiwAP9X6UTYUXpx80arm3kuAgWXmcwv_g_WZjQZzaEeGQWRWhzhufG5lg83OfxoC7EMQAvD_BwE En wat bedoel je met: " Alleen werkt daar het adjustment niet meer van..."
 12. List

  noppenbanden

  @Super7 https://transeurotrail.org/
 13. List

  noppenbanden

  @DickieDick ah okay, het land van de middernachtzon, dure wijn en ruimte zat om lekker te TETTEN
 14. List

  noppenbanden

  @DickieDick Zo, flinke club, ik heb vandaag met mijn maat een stukje geproefd, leuk om te doen, hij op een triumph tiger met tractorbanden en ik op de tdm met gewone wegbanden. Afentoe draaide het achterwiel meer in de modder dan dat ik vooruit kwam maar dat mag de pret niet drukken, gewoon blijven zitten. Op zich met gewone banden wel te rijden als je maar weet hoe je rijden moet Soms wel bang dat de tdm uit elkaar zou vallen. Kan de routes niet in de TomTom opnemen, mijn maat laadt ze in de Garmin. Mooie uitdaging via TET helemaal naar Zuid Frankrijk maar
 15. List

  noppenbanden

  nopbangen 🎸
×
×
 • Create New...

Important Information