Spring naar bijdragen

List

Members
 • Aantal bijdragen

  140
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over List

 • Rang
  meubilair

Recente profielbezoeken

123 profielweergaven
 1. List

  Afslaan van de motor

  Laat maar weten of het gelukt is, succes
 2. List

  Afslaan van de motor

  heb je hier wat aan?
 3. List

  Afslaan van de motor

  Dat is een goeie ja, mbt schakelpedaal verstellen. Ken niet anders dan het systeem met een boutje door het pookje welke op tanden zit maar ik keek net even en hier is het inderdaad anders, lijkt wel of je iets moet stellen (bij de TX4).
 4. List

  Hallo allemaal

  Heb een 4tx en ben er dik tevreden over, alleen het al aangekaartte probleem met turbulentie van de kuipruit en benzineverbruik wat omlaag kan zijn puntjes waar ik minder gelukkig mee ben maar dat schijnt redelijk oplosbaar te zijn. Verder als oud Ducati-rijder, het is geen Duc maar wel een prima alternatief als je gek bent op het 2-pitter karakter
 5. List

  kuipruitje

  Haha ja, beetje wazige constructie maar gegarandeerd geen herrie en turbulentie zolang het houdt.
 6. List

  koelvloeistof

  Zacht water, mijn boekje kent geen vorst
 7. List

  koelvloeistof

  Sterker nog, zelfs de donald duck
 8. List

  koelvloeistof

  Misschien een tip voor wie het nog niet weet, in de handleiding van de tdm850 staat mbt bijvullen koelvloeistof, zacht water of gedestilleerd. Niet zo handig dus mbt ons klimaat, gebruik dus gewoon echte koelvloeistof.
 9. List

  knal bij starten

  Tuurlijk lonely, leden hebben meer profit en zo hoort het ook. Maar we vroegen ons alleen maar af welke pagina wel en welke niet toegankelijk was en waarom. Naar mijn bescheiden mening kunnen ook niet leden een positieve bijdrage leveren met tips. En bijeenkomsten en ritten e.d. lijken mij meer ledenactiviteiten, gewoon de club onder elkaar zeg maar.
 10. List

  knal bij starten

  tja begrijp ik ook niet, kan me voorstellen dat de site open is en de evenementen club
 11. List

  knal bij starten

 12. List

  knal bij starten

  hahaha, mijn vrouw sprong een meter hoog en de kat twee (die is leniger), gebeurde in de garage overigens, ik wilde reageren op een bericht bij routes maar zie geen reactievenster. Bijdrage was 2 prachtige routesites Heb dat naar moderator gestuurd en zie dat jij dat ook bent Kurviger Door hansrijzenga, 15 uur geleden in Navigatie
 13. List

  knal bij starten

  - benzinelucht is me nooit opgevallen, doet het knallen ook bijna nooit en start prima - stationair loopt hij denk ik 1200/1300 toeren, mooi gelijkmatig - bougies weet ik niet, moet ik evt nog naar kijken maar kun je niet zo makkelijk bij, ik ben geen techneut maar binnenkort moeten toch de carburateurs worden nagekeken, het naaldenverhaal, en misschien dat een maat van me dat kan, verbruik ligt momenteel rond 1:15 bij rustig rijden vandaar Ik neem ook aan dat de bougies goed zijn, ik kocht hem bij peter wheel moes in gilze-rijen, hij zei dattie een grote beurt had gehad, incl. kleppen en heb sindsdien denk ik slechts een 600 km gereden. - toen ik hem kocht lag er wel wat opgedroogde benzine op het blok, dat heb ik weggehaald en het blok blijft schoon en verder ja, start en loopt geweldig (wel wat trillen bij een bepaalde snelheid maar ik neem aan dat dat erbij hoort)
 14. List

  knal bij starten

  Uitlaat en bochten (rvs) zijn nog in prima staat, lijkt wel een electrische motor met die originele pijpen
 15. List

  knal bij starten

  Ik weet niet of dit bij algemeen moet of bij TDM maar goed, het volgend: Heb al een paar maal gehad dat ik bij starten van de 4TX, 1 druk op de startknop zonder choke, een beste knal krijg maar hij start wel gelijk. Heeft dan wel een week of meer stilgestaan. Nou lees je meerdere oorzaken, carburateur, bougies, lekken benzine enz. Herkennen jullie dit en wijst dat op een probleem?
×

Belangrijke informatie