Jump to content

List

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

About List

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

483 profile views
 1. List

  TDM900 gekocht

  heel apart die rubbers om de voorvorkpoten
 2. Dat plezier zal wel lukken Robz, bedankt, hoop voor jou ook
 3. List

  Gat

  Een gat in de zuiger, kan dat geen steentje of zand zijn geweest? Of is dat onmogelijk bij een TDM?
 4. List

  accu kapot doormeten

  @Pieter H Nooit geweten dat mbt de druppelaar, las altijd van dat je hem daar de hele winter aan kunt hangen, goede tip voor iedereen denk ik. Dacht dat opladen hiermee plezieriger voor de accu zou zijn dan een gewone lader. Ik heb hem alleen maar gebruikt om de lege accu weer op te laden, omdat ik 's-winters ook nog regelmatig rij hangtie daar nooit aan. Verbaasde me wel dattie al 2 weken na opladen plus gelijk daarop een ritje van 50 km leeg was dus zal wel kapot zijn. ja, zag een filmpje, bedankt.
 5. List

  vervangingsdemper

  okay, bedankt, heb er de ballen verstand van, was te mooi om waar te zijn
 6. List

  vervangingsdemper

  Zit zo wat te googlen naar een andere uitlaat voor de 4TX voor een wat krachtiger geluid, je wilt tenslotte de 2-pitter ook graag horen nietwaar. Kom ik deze site tegen: https://www.motea.com/nl/uitlaat-demper-force-voor-yamaha-tdm-900-850-rvs-titanium-205068-0?gclid=EAIaIQobChMI2a7suIuk5wIVCc93Ch3vKQQjEAYYASABEgJvQfD_BwE Kun je de bestaande originele pijpen hier zo door vervangen, dus de zittende pijpen er bij de bochten afhalen en vervangen voor deze? Iemand daar ervaring mee?
 7. List

  accu kapot doormeten

  Okay, zal dat even opzoeken, bedankt
 8. List

  accu kapot doormeten

  Ik begreep dat je met doormeten kan zien of de accu kapot is, hoe en met wat dat gebeurt is mij een raadsel. Als dat via de pluspool en het frame kan, kan ik er bijvoorbeeld zo even mee langs een garage oid rijden die het dan makkelijk kunnen checken zonder de boel eraf te halen.
 9. Met de tdm 4tx in het voorjaar een lege gel-accu gehad omdat ik de tomtom erop had laten zitten, rechtstreeks op de accu. Bijgedruppeld en de hele zomer probleemloos gereden. Nu na 2 weken stilstand, accu leeg, anderhalve dag de druppellader eraan en ik hoefde de stratknop maar aan te kijken en hij startte al. Lijkt me dat de accu kapot is. Kun je deze laten doormeten niet rechtstreeks aan de accu maar aan de pluspool en het frame zodat je niet de tank eraf hoeft te halen?
 10. @Prop-er Okay, dus maakt mbt geluid niet zoveel. Ja, dat olieen weet ik, had vroeger (grijs verleden) [email protected] op de Duc, op elke carburateur 1. Bedankt
 11. MBT dat BMC luchtfilter, is dat een schokkend verschil in geluid of hoor je het amper? En is er verschil in prestaties? En (ik ben geen techneut) heb je er bij de 4TX 1 nodig of 2?
 12. Mooi.... maar pas op dat ze de regenpijp niet meenemen
 13. @Rien met die tdm zal het wel lukken maar of de honden achterop willen....
×
×
 • Create New...

Important Information