Jump to content

Rogier TDM 850

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Rogier TDM 850

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://www.marktplaats.nl/a/motoren/motoren-yamaha/m1569209912-yamaha-tdm-850-rijd-super-maar-met-ratelend-geluidje-8-2001.html?utm_medium=social
 2. Dankjewel, ben ook idd blij met deze kleurstelling, ik heb er niet eens naar gezocht. Mooi dat je trots bent op je provincie ????
 3. Dank voor je reactie Leon, dat is idd ook een optie, word nu niet de achterkant van je jas vies nu het spatbord ingekort is?
 4. Beste Groene Rakker, of wellicht de eigenaar daarvan????, Hartelijk bedankt voor het welkom en je reflector tip, ik moet nog eens goed gaan nadenken wat voor alternatieve reflector ik erop kan zetten/plakken waardoor ik er net wat meer tevreden mee kan zijn, ik vind (zoals je trouwens bij meerdere fietsen ziet) deze manier echt lelijk, net als de opvallend oranje knipperlichten, ik wil zoveel als mogelijk de TDM origineel houden, denk dat ik de originele knipperlichten met een speciale spuitbus donker ga spuiten. Nu zag ik dat er onder de benzinemeter een oranje geel lampje zit die tijdens het starten (ter controle) even aangaat, nu ging ik ervan uit dat dit het lampje is dat aangeeft wanneer de reserve ingaat waardoor je nog op tijd kan tanken, omdat ik de TDM nog maar net heb wilde ik dit even uittesten...je raad het al...het lampje ging niet branden maar mijn benzine meter vond ik al erg ver beneden staan toen ik zonder benzine kwam te staan.... Is dit lampje ergens anders voor bedoeld? of is waarschijnlijk mijn sensor kapot☺️? En is het gebruikelijk dat er tussen de 3500 en 4000 toeren een lichte trilling waarneembaar is tijdens het rijden? alvast bedankt voor het mee denken.
 5. Hartelijk bedankt Alex! Ik geniet er momenteel erg van, heerlijke zit en voldoet helemaal wat mij betreft.
 6. Hoi Johan, Leuk om te weten dat er nog 1 op het eiland rondrijd, rij je er ook dagelijks op? woon je in de buurt van Achthuizen? Ik ben ambulant begeleider en rijd veel in de buurt van Middelharnis en Sommelsdijk. Heb je de motor al lang? Groetjes Rogier
 7. Beste Liefhebbers, . Ik ben Rogier Griffioen 40 jaar oud, woon met mijn gezin in Achthuizen (Goeree Overflakkee) en mag mij per vandaag de gelukkige eigenaar noemen van een TDM 850 uit 2001. Ik voel mij vereerd om op dit forum deelgenoot te mogen zijn. Ik heb hiervoor een Suzuki SV650S gereden, reed ook lekker maar doordat ik o.a. last van mijn polsen kreeg en ik op zoek was naar een betaalbare toermotor met stoer uiterlijk en prestaties kwam ik al snel uit bij deze TDM. Ik ben erg goed geholpen bij De Jonge Motoren in Tholen, nette service, ze hebben er bij afleveringsbeurt o.a. een nieuw tandwielset en ketting op gezet en de voorvork keringen vervangen. Wat rijd de TDM lekker zeg, ik moet uitkijken dat ik niet te hard rijd aangezien hij met 130 zo comfortabel rijd dat ik nog niet helemaal door heb dat ik hard rijd. Ik wil zelf wel het 1 en ander veranderen zoals donkere knipperlichten, die lelijke achter reflector eraf en nog wat zaken. Voorlopig eerst genieten van het rijden, vanavond ook even met mijn vrouw achterop een rondje, die gaf al aan erg comfortabel te zitten achterop, dit in tegenstelling tot mijn voormalige SV. Vriendelijke groet, Rogier Griffioen.
×
×
 • Create New...

Important Information