Jump to content

Murrie78

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Murrie78

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En??? Motor gekocht???
 2. Snel zijn, anders haal ik hem!! (of anders Pieter wel😉) Ziet er keurig uit. Heel wat beter dan mijn 850 met 96k op de teller!!
 3. Kleine update.... Dit weekend ff zitten pulken. Nu dus zonder sticker. Veel beter!!
 4. Haha, daar moeten we maar niet aan beginnen. Straks wordt deze site ook verwijderd
 5. Hoi Alex, Tja, mijn vrouw geeft de voorkeur aan de 'naked' look en is daardoor niet zo weg van het kuipje... Zelf vind ik het juist wel fijn, zeker op wat hogere snelheden!! Dank voor je welkom en plezier ga ik zeker hebben!
 6. En weer een nieuw lid!! In januari mijn motorrijbewijs gehaald. Daarvoor al een hele poos gezocht wat nou een goede opstapfiets zou zijn. Eisen waren; Niet te klein (ben 1,87 en 100kg????), niet te veel vermogen, maar wel genoeg.... comfortabele zitpositie. Betrouwbaar. Mijn oog viel al snel op de TDM. Viel niet zo in de smaak bij vrouwlief, maar toch doorgezet en in februari deze rakker op de kop getikt. Al wel een oudje (1996) en met ervaring (90k) maar hij loopt en rijdt als een zonnetje????! Ondertussen al heel wat gelezen op het forum en nu dus aangemeld. Veel nuttige tips reeds opgedaan, waarvoor dank! Dat mijn TDMmetje het maar lang mag volhouden! Grt. Martijn
×
×
 • Create New...

Important Information