Jump to content

Prop-er

Moderators
 • Content Count

  1,277
 • Joined

 • Last visited

About Prop-er

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. übervet. Als ik mocht kiezen wat er onder de kerstboom komt te staan, wist ik het wel!
 2. Na overleg tussen bestuur en toercommissie ziet de voorlopige jaarplanning er als volgt uit: Hemelvaartweekend staat vast, en is gereserveerd. We hopen binnenkort te verklappen waar we in september naar toe gaan. Op- en aanmerkingen graag via het bestuur! P.S.: Dit hoort eigenlijk in "evenementen", maar ik heb geen rechten daar een nieuw topic aan te maken. Komt goed.
 3. Was de vorige keer ook al zo. Forumleden kunnen geen PDF's inzien, clubleden wel. Maar ook niet altijd. Geen probleem, er staat eigenlijk niets bijzonders in de PDF, die maar uit 1 pagina bestaat, met datum, plaats en tijd.
 4. Meer info: https://tdm-trx-tracer.nl/forums/topic/3859-27-oktober-toertocht-brabant-noord-limburg/
 5. Op verzoek van het bestuur heeft de toercommissie de organisatie van deze rit op zich genomen. De tijd is te kort om een geheel eigen rit op te stellen, dus we maken gebruik van een bestaande toerrit recent uitgezet door Drs. F.J. Reedijk, maar wel iets aangepast aan onze wensen. De 210km lange rit gaat door het hoogveen- en rivierenlandschap in Zuidoost Nederland, en loopt grotendeels afwisselend door de Peel en langs de Maas. Op onderstaande kaart staan alle bezienswaardigheden onderweg opgesomd. We verzamelen op zondag 27 oktober om 9:45 bij truckstop “Nobis", waar koffie en appeltaart klaar staan. We vertrekken om 10:15. Adres: Nobisweg 1, Asten http://www.truckstop.nl/ Deze locatie ligt direct aan de snelweg A67 (Afslag 36). Direct naast de truckstop kun je tanken bij de Shell. LET OP: LUNCHLOCATIE = GEWIJZIGD! De lunchlocatie na ca. 100km is: Hotel eetcafé "IN D’OUWE PEEL" Oude Peelstraat 2 Helenaveen We doen deze toertocht een experiment met aanmelden en vooruit betalen. In plaats van gedoe met kleingeld, wisselen, tikkie's en een dikke portemonnee, vragen we jullie om het bedrag vooraf over te maken. Dat is handig, modern, en snel. Het is GEEN verplichting. Je kunt altijd nog contant betalen bij het begin van de rit. Mocht je vooraf betaald hebben, maar je kunt onverwacht toch niet meerijden, stort ik het geld aan je terug. Ik gebruik met toestemming van het bestuur mijn privérekening voor de ontvangsten en betalingen. In feite is het met contant geld niet anders. Uiteraard krijgt de penningmeester een overzicht van de inkomsten en uitgaven. Ik zal zelf aanwezig zijn bij deze rit. Meld je voor deze rit per email aan: [email protected] (Tijdelijk adres totdat de toercommissie een eigen adres op onze server heeft) Wil je voorrijden? Vermeld het bij de aanmelding! De kosten voor de rit zijn: €5,- voor clubleden BETAALLINK: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=kjfWgM6Bgfljgw1tIAR4B2yPuFyF6Bnc €7,50 voor introducees/forumleden BETAALLINK: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=ERO3SG4c4mbJEDdHITqZbKIyia3Zerv6 De club betaalt de rekening voor koffie en appelpunten. Lunch en/of Diner zijn voor eigen rekening. Denk aan wat contant geld voor de pont! De toercommissie wenst alle deelnemers een mooie veilige rit toe, en we hopen op een mooie opkomst! Heb je nog vragen, opmerkingen, klachten, tips of complimentjes, stuur ze aan [email protected]
 6. https://www.polarsteps.com/ToontjevanGemert/2498441-antwerpen-banjul-challenge Toon gaat lekker door hoor! Ondanks het mulle zand, vorige week. "Totaal afgelegde afstand 3425 Km...Vanmorgen gingen wij eerst oefenen in de zandduinen van Merzouga, ik was na 100 Mtr al helemaal vastgereden en kon geen kant meer op... De motor is te zwaar en ik heb te weinig ervaring in het mulle zand...Maar mij werd gezegd dat de komende routes niet zo'n zware zandduinen heeft...Ik ga het maar proberen en kijk wel waar eventueel de motor strand...Laat in de middag was het vertrek van de groep voor de piste route, het begon met een zandweggetje vol met kleine scherpe steentjes... Deze steentjes werden keien met stroken klapzand...Deze klapzand stroken waren voor mij het zwaarst...Maar er zaten ook mooie stukken tussen, waar je met 80 Km per uur overheen vloog... Ik heb genoten maar ben totaal gesloopt..."
 7. Yamaha TRX 850, 1997 € 2.400,00 http://link.marktplaats.nl/m1469318344
 8. Het bestuur is er nog druk mee bezig. Ze komen binnenkort met meer info.
 9. Allemaal de groeten van Mark, van Motohotel col de Bussang! Hij heeft met plezier onze tienklepper gelezen.
 10. Ik heb 'm er op het forum bij gezet, @Jan https://tdm-trx-tracer.nl/forums/topic/4948-10-klepper-07-29/
 11. Uhm. Nou is er een tienklepper (), staat er maar 1 verslag in??? Verslag HV weekend op 14 juni verstuurd. Verslag "Rondje Rotterdam" op 21 augustus verstuurd. Geen verslag toerrit Groningen?
 12. Bij weinig gebruik V-power / BP Ultimate tanken.
 13. Mooi ding, Fernand!
 14. Moet ook wel, om al dat metaal te compenseren.
 15. Onder de 3200 toeren doet 'ie niets. Maar dan een hele mooie curve! De moderne KTM LC8c paralleltwin haalt uit 799cc ongeveer 100pk, en 82Nm. Een 1290 levert 108Nm. Die 122Nm is dus echt bruut! Merk je dat ook bij de keuze voor je eindoverbrenging?
×
×
 • Create New...

Important Information