Jump to content

Prop-er

Moderators
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

About Prop-er

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vandaag de Zuid-Holland toerrit die op de planning staat voor augustus proef gereden. Ik heb alvast genoten! Prop-er, bedankt kerel voor het checken van de route. Gr, Jan van Ingen
 2. Toch nog iets gevonden wat ik nog niet had: een CO meter! https://www.ebay.nl/itm/Gunson-G4125-Gastester-Digital-/311150057233 Besteld!
 3. Prop-er

  Forumregels

  Kijk, ergens staat hier ook de bevestiging dat het wijzigen van die voorwaarden gewoon kan. En wij hebben een bestuur gemachtigd om ons te vertegenwoordigen. Als je als bestuur iets wijzigd wat mogelijk invloed heeft op 220 leden, is er altijd wel iemand die het niet eens is met die wijziging. Dat wil niet zeggen dat de hele club het er niet mee eens is. Rob heeft echter wel een aantal goede argumenten, en misschien is het goed dat het bestuur de regels nog eens tegen het licht houdt, om te kijken of er eenvoudig aan sommige kritiek tegemoet kan worden gekomen. Verder denk ik dat je het als bestuur toch nooit goed doet. Als je alles met iedereen vooraf overlegd duurt de besluitvorming te lang, als je iets besluit is niemand om een mening gevraagd, wat je besluit is niet goed, de tienklepper is te dun, of er staat te veel onzin in, je bent onzichtbaar, of te ambitieus. Door nieuwe regels te introduceren probeer je als bestuur een duidelijk statement te maken. Als moderators ineens streng gaan ingrijpen, dan zullen veel leden zeggen "dat was vroeger nooit zo, er wordt met twee maten gemeten". Nu is er een frisse start, en neemt iedereen goed notie van die nieuwe regels. Die vernieuwing dient dus wel degelijk een functie. Tot op heden gedraagt iedereen zich alleen wel opvallend netjes. Jullie kunnen het dus wel.
 4. Prop-er

  Carburateur TDM 850 4tx

  Wist niet dat die ook verschillend waren.
 5. Prop-er

  Carburateur TDM 850 4tx

  Als mijn oude binnenpoten minder slecht zijn dan jouw huidige, mag je ze van mij gratis hebben.
 6. Prop-er

  Carburateur TDM 850 4tx

  Ja, de glijlagers zijn gevoelig. Maar, ik moet zeggen, nu er nieuwe inzitten, heb ik nul speling op de voorvork. Het zou toch fantastisch zijn als je het moment waarop die seal eruit knalt, en de hele werkplaats van top tot teen onder de olie zit, op video vast kan leggen.
 7. Prop-er

  Carburateur TDM 850 4tx

  De oude seal had ik er met een paar flinke rukken aan de binnenpoot zo uit. Dan lijkt me die methode van JBX erg omslachtig. Het monteren van de nieuwe seal was lastiger. Passende PVC pijp is erg handig.
 8. Ik heb deze valbeschermers besteld, eens kijken of dat pas te maken is: https://www.banggood.com/Universal-No-Cut-Frame-Sliders-For-Yamaha-Suzuki-Kawasaki-Honda-Ducati-Triumph-BMW-Aprilia-p-1120724.html?rmmds=detail-left-hotproducts__3&ID=229&cur_warehouse=CN
 9. Prop-er

  Forumregels

  Misschien dat het bestuur hier ook nog een korte toelichting kan geven. Of in de tienklepper, mooie bladvulling.
 10. Prop-er

  Forumregels

  Beste Rob, Bedankt voor je terechte vragen, en je positieve houding tegenover regels. Deze forumregels worden op meerdere Nederlandse forums/fora toegepast, en zijn vrij algemeen. De noodzaak voor regels kwam vorig jaar duidelijk aan het licht, toen er te zacht door de moderators werd ingegrepen op ontspoorde discussies. Zonder daar nu ook maar iemand de schuld van te willen geven, is de harde slotsom dat die situatie ons uiteindelijk onnodig een bestuur en trouwe leden heeft gekost. Het bestuur bepaalt en beheert de forumregels. Het bestuur heeft de volledige bevoegdheid deze regels op te stellen, zonder dat daar vooraf een discussie over moet worden gevoerd. Er staat niks schokkends in, en de regels gelden voor iedereen. Forumregels zijn niet in steen gebeiteld, maar kunnen worden aangepast, als daar aanleiding voor is. De moderators zien toe op naleving van de regels. Het is aan de moderators om met tact en gevoel de regels te handhaven. De botte bijl methode houden we het liefst zo lang mogelijk achter de hand. Harald en ik overleggen veel met elkaar, en die samenwerking gaat prima. Als wij ingrijpen op het forum, is er vrijwel altijd vooraf onderling overleg geweest. Om nou te voorkomen dat wij voor elk wissewasje het bestuur om goedkeur moeten vragen, is het plezierig regels te hebben. Dan is het gewoon voor iedereen duidelijk waar de grens ligt, en kunnen we snel en effectief optreden om schade te voorkomen. We kunnen ook heel mooi discussies tijdelijk pauzeren of onzichtbaar maken, en na overleg met betrokkenen een aangepaste versie terug zetten. Vaak ziet een mening er een dag later heel anders uit, of kan diezelfde mening op een iets vriendelijker toon geuit worden. Mochten er vanuit de leden klachten over het optreden van de moderators zijn, dan verwijs ik graag naar onze superieuren in het bestuur. Daarnaast kunnen klachten over het functioneren van bestuur of moderators tijdens de ALV geventileerd worden.
 11. Forumregels 1. Als forumregels worden overtreden, treed dan niet zelf op, maar gebruik de meldknop van het forum. 2. Het respectloos bejegenen van bedrijven of hun producten, organisaties, personen, of groepen is niet toegestaan. * 3. Op de persoon spelen is niet toegestaan. Richt je kritiek op de inhoud van een bericht en niet op de persoon die het geschreven heeft. 4. Plaats geen seksueel beladen of discriminerende content op het forum. 5. Discussies over politiek en religie zijn niet toegestaan. 6. Het plaatsen van of verwijzen naar licentie- of auteursrechtschendingen is niet toegestaan. 7. Het gebruik van meerdere accounts door één persoon is niet toegestaan. 8. Het plaatsen van of verwijzen naar informatie die duidelijk inbreuk maakt op de privacy van iemand anders is niet toegestaan. 9. Reclame, personeelswerving en commerciële activiteiten zijn niet toegestaan. Het plaatsen hiervan kan per direct een ban opleveren. ** 10. Respectloos bejegenen van moderatoren of bestuursleden betekent per direct een ban. 11. Behandel een ander zoals jezelf behandeld wilt worden. Kanttekeningen: *) Overtredingen van deze forumregels worden oogluikend toegestaan in een moppen topic en de prietpraat hoek, mits het humor betreft. **) Met uitzondering voor gepaste reclame op de forumonderdelen motormarkt, en voor leden welke reclame voor de partners van de TDM/TRX/Tracer club maken.
 12. Op special verzoek: De spotlights hebben beide een rode en zwarte draad. Demonteer je ruit, de zwart plastic binnenbekleding van het kuipwerk, en de tellerunit. Achter de tellerunit zit een zwarte aansluiting. Verbind beide zwarte draden van de spotlights, klem ze aan een oogje, en monteer dit oogje op de genoemde plek. Als je geen schakelaar hebt of wilt, kun je de rode draden van de lampjes met de blauwe draad van het stadslichtje verbinden. (solderen) Als je wel de schakelaar wilt gebruiken: verbind de rode draden met elkaar, en verbind deze met de groene draad van de schakelaar. Sluit de zwart/witte draad van de schakelaar aan op een geschakelde plus, bijvoorbeeld het eerder genoemde stadslicht.
×
×
 • Create New...

Important Information