Jump to content

Prop-er

Clublid
 • Content Count

  1,970
 • Joined

About Prop-er

 • Rank
  Lid van de club van 1000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Was niet nodig geweest. Volledige bestuur was op de hoogte van de reden.
 2. Dank allemaal. Ik heb besloten om me volledig op mijn andere hobby's te gaan richten. Daarnaast heb ik een drukke bestuursfunctie bij onze trialclub op me genomen. Ik kan dat onmogelijk combineren met al het werk voor de TDM club. Voor diegenen die mij niet konden bereiken: ik ben een week in het buitenland geweest, en wilde ook tijdens de voorbereidingen, en de week er na niet gestoord worden.
 3. https://wiki.tdm-forum.net/index.php/LED-Blinker_an_die_TDM
 4. Is wel te fixen. Maar aangezien het een behoorlijk gat is, kost het wat meer moeite. Als je handig bent met Glasvezel/koolstof/epoxy is dit een dagje werk. Als je dat niet hebt liggen, is de investering in spullen en de benodigde tijd voor het beheersen van het proces waarschijnlijk niet interessant. Eventueel kun je het ontbrekende deel uit een andere sloopkuip zagen, en monteren met glasvezel/secondenlijm of speciaal ABS cement. In beide gevallen moet je naderhand spuiten. (disclaimer: ik weet niet of dit juiste kleur is) https://www.dregema.nl/webshop/schadeherstelproducten/sp
 5. Je kunt proberen het stationair toerental wat hoger af te stellen. https://tdm-trx-tracer.nl/forums/topic/3301-•-service-manuals-tdm900/ Pagina 6-18 van de gebruikershandleiding.
 6. Prima. Controleer je het niet. Er verandert immers niks. Het stralingsbeeld van een halogeendraadje is exact hetzelfde als een stuk aluminium plat, waarop aan 2 zijden kleine LED chips gebakken zijn, die zelf ook niet helemaal de 180° spreiding halen. En de laterale positie van de lichtbron in de lens is ook gegarandeerd hetzelfde. Dus bespaar jezelf 2 minuten werk, neem gewoon de gok dat je tegenliggers verblind, want zelf heb je er toch geen last van. Opgelost.
 7. https://tdm-trx-tracer.nl/forums/topic/2812-verlichting-display-tdm-900/
 8. En...het koppelingskrijsen is terug. Niet zozeer bij koude motor, maar alleen bij hoge hellingshoeken icm iets te hoge versnelling, en een hand koppeling er bij. Had ik bij de sport 4 10W40 geen "last" van. Het is overigens enkel vervelend om te horen, voor de werking maakt het niets uit. Maar ik vond het wel opvallend.
 9. Het is hier heerlijk! Vandaag al 475km gestuurd, een prachtige toertocht gereden vanmiddag. We gaan zo aan tafel.
 10. Ik zal er nog eens extra op letten. Had voorheen eigenlijk als enige "klacht" dat de motor stationair wat lastig / traag oppikte, voornamelijk het gevolg van de arme afstelling. (1:25) Het zou mooi zijn als dit nu verbeterd is. Bij een 900 schijnt iridium meer effect te hebben dan bij de ouderwetse 850's. (Maar ja, die 900's lopen onderin dan ook behoorlijk rot natuurlijk)
 11. Ik heb ze er nu 65km in zitten, maar merkte eigenlijk geen verschil. (4TX)
×
×
 • Create New...

Important Information