Jump to content

Casper

Clublid
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

893 profile views

Casper's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (8/13)

 1. Casper

  Brabantrit

  Ik moet met helaas afmelden voor deze rit. Positief getest op Corona, dus kan niet mee. Ben ik een keer positief, is het weer niet goed Heel veel plezier zondag en ik zal duimen voor mooi weer. Vr. Gr. Casper vd Elst
 2. Ook ingeschreven, ben weer benieuwd.
 3. Eens! Mooie omgeving, prettig gezelschap, genoeg caloriën, en ook nog wat off road. Tot de volgende keer!
 4. Bijzonder bedankt bestuur! En mede clubleden natuurlijk! Lekker veel gedaan zonder te haasten, gezellig gekwekt en lekker gegeten. Toen ze vandaag op mijn werk vroegen of ik dit weekend nog iets bijzonders gedaan had begon ik helemaal te glimmen😃. Ook mijn vrouw heeft zich uitstekend vermaakt en vindt het een club gezellige mensen.
 5. Kan er helaas niet bij zijn. Sinds enige weken onder behandeling wegens oogproblemen. Hoop echt tot de volgende keer, veel plezier vandaag op deze prachtige dag!
 6. Helaas onverwachts wat privézaken tussen gekomen, ik kan dus helaas niet mee. Balen. Veel plezier morgen allemaal en tot volgende keer.
 7. In ieder geval blij dat er niets met mijn bike 'aan de hand is'.
 8. Hoe kon ik zo blind zijn! Ik had de plug 1 en 2 gelezen als plug 1 vind je bij het ene en plug 2 bij het andere type. Dat filmpje had ik bekeken maar voorbij het cruciale punt doorgespoeld, want dat wist ik allemaal wel😞😖. O, Oh. In ieder geval hartelijk dank! Mijn technische vrouw vroeg zich al af of het zoiets was, maar nee dat kon niet volgens mij. Voortaan haar het onderhoud maar laten doen. Hartelijk dank Chris voor het goede en duidelijke antwoord. Komend weekend poging 2 en nieuwe olie bestellen....
 9. Vandaag de stoute schoenen aangetrokken: olie verversen! Spullen besteld, motor laten warmdraaien en aftapplug losgedraaid. NIets gemorst... Daarna oliefilterhuis losgedraaid en filter vervangen, plug maar meteen vervangen door een stahlbus exemplaar. Nieuw filter gemonteerd, en toen... Vullen ging met flexibele trechter goed, totdat ik olie van mijn motor zag druipen. Bleek dat motor al vol zat. Maar: ik had nog geen 2 liter uit de nieuwe can erin gegooid. Bij het leeg laten lopen ruim de tijd genomen en de motor nog schuin gehouden om zeker te zijn dat alles eruit was. Nog even laten lopen, maar ik kon er niets meer bij gooien, terwijl 3,9 liter bij een nieuw filter de norm is. ???? Heb ik iets fout gedaan? Raadsel. Nog even de opvangbak gechecked maar hier zat ook niet al te veel in. Alles gemonteerd met dubbelcheck via video en manual. Iemand een idee wat hier in godesnaam aan de hand is? Bizar!
 10. Casper

  Toertocht Groningen

  Gisteren aangemeld, erg veel zin in.
 11. Casper

  Toertocht Groningen

  Volgend jaar moeten ze de TT maar verzetten
 12. Ha heren, Hartelijk dank voor jullie meedenken. Ik ga proberen de KEDO-Tip van Prop-er uit te voeren, anders de truc van TDM-prutser. En als dat ook niet werkt: gewoon degelijk soldeerwerk met krimpkous zoals jullie al aangaven. Ik ga er uit komen, en laat nog wel over een week of twee weten wat en hoe het geworden is. Super dat jullie hebben meegedacht. Gr. Casper
 13. N.a.v. een tip bij de KMR2019 heb ik een loze stekker (voor alarminstallatie die ik niet heb/zal monteren) onder de buddy opgezocht, zie foto. Gemeten en inderdaad, deze is geschakeld, prachtig. Hoe krijg ik nu de twee minuscule draadjes van de tom er stevig in? Zelf zou ik denken aan een contrastekker (de stekker meet 1 x 1,5 cm ongeveer) waar ik ze in monteer of twee stiftjes aan de draadjes die hier goed inklemmen. Iemand enig idee, en natuurlijk, waar koop ik dat?
 14. Super weer, fijn gezelschap, en een prachtige route door midden nl... Bestuur en mede tdm'ers, bedankt weer voor deze mini-vakantie!
 15. Casper

  Gaatje in cilinder

  Super, dank voor jullie reactie. Zal komende tijd eens zijpaneeltjes losschroeven, kijken of ik t wat beter kan zien.
×
×
 • Create New...

Important Information