Spring naar bijdragen

DavidH

Members
 • Aantal bijdragen

  71
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over DavidH

 • Rang
  is er al lang bij

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. DavidH

  Rena19 cabrio

  Ik had geen zin om de TDM te pakken…….Wat een plezier kun je hebben met een oudere auto!
 2. DavidH

  Rena19 cabrio

  Prietpraat Hier kan al je slappe praat kwijt dat nix te maken heeft met de club of motoren.
 3. DavidH

  Rena19 cabrio

  Kijk nou wat voor moois uit de vorige eeuw ik gevonden heb. 1994, 1e eigenaar, geen roest en 113.000km: Kon haar niet laten staan.
 4. Inderdaad in Nederland niks…..Maar ik heb nog even gecheckt: 1265 km enkele reis. En je moet eens weten hoeveel zin ik wel weer eens heb in een 'hollandse patat met' en dan een lekker kroket/bitterbal of een frikandel speciaal….. Maar heel mischien ben ik in de paas week in NL en zelfs in Balk. Mocht dat het geval zijn...Kom ik alsnog, een beetje te laat, langs.
 5. Klinkt gezellig!! Woon helaas te ver weg, anders zou ik voor de gezelligheid alleen al langskomen.
 6. Dit zijn 2 leidingen voor voor….. Ook besteld bij Melvin.de De schroefdraadbevestiging zal niet zo snel los komen. Daar ben ik niet zo bang voor. Leverancier geeft in de inbouwhandleiding zelfs nog aan dat ze voor juiste positionering nog tot 180 graden verdraaid mogen worden.
 7. Ik heb ze ook net alle drie gelezen. Het aarden beest, veel mooier reisverhaal!!
 8. DavidH

  3VD / 4TX blok

  Mooi werk
 9. Nou, dan ook maar even een nieuw vizier (inkl.helm) besteld.
 10. DavidH

  Roemenie 2019

  Het plan is om dit voorjaar de Zwarte zee te zien. Dus dat wordt Roemenie!! Het geluk is dat voor mij, vanaf Oostenrijk, de zwarte zee slechts 1600 kilometer weg is. Ik heb hier max 8 of 9 dagen de tijd voor. Dus dat moet lukken. Daarbij natuurlijk ook in de planning de Transalpina en Transfagarasan. Eén op de heenweg en de ander op de terugweg. Tips en ervaringen zijn welkom!
 11. En de "gouden" zijn nog beter? Will teilen: https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/yamaha-r1-bremssaettel-vorne-286815104/ Melvin.de geeft 25% korting op het moment. Setje besteld….. En bij Boonstra 2 (blauwe, R6, 2000)klauwen besteld. 35 per stuk. Voor het winter projekt….
 12. Will teilen: https://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/d/yamaha-r6-bremssystem-287324584/ Dus dit zou op op tx4 moeten passen? En nu niet allemaal de verkoper benaderen svp....🙄
 13. Passen die 1 op 1, ook op een 4tx?
 14. Welkom. De zwarte zijn toch sneller?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie