Jump to content

Tdmfun

Clublid
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tdmfun

 1. Wat handkappen via Ali. Past goed en ziet er degelijk uit. Alleen de letters er nog afhalen
 2. Te koop: een zilvergrijze tupperware box van Givi met rem- of achterlicht. ligt eraan waarop je de bedrading aansluit. Inclusief 2 sleutels, en een rek met montageplaat voor de koffer. Het rek is in ieder geval geschikt voor een Yamaha TDM 850 model 3vd. Het rek is ook te gebruiken zonder montageplaat. Prijs: 75 euro
 3. 3vd 1995, sinds kort weer 1: 20😎
 4. Vandaag mijn tdm voor het eerst weer eens goed getest. Ruim 400km gereden naar en door zeeland. Zelfs met deze temperaturen " no problemo" . Ruim 1 op 21. En een fotootje natuurlijk.
 5. @appie26, ik bedoelde natuurlijk alleen het achterlicht. Over de 3vd geen slecht woord. Uitmuntend design natuurlijk. 😇
 6. Zoek eens op booster led achterlicht op het www. Ook smoke versie bv. Zelf heb ik een 3vd. Waarvan de looks beter kunnen. Het originele model past wel beter. Zelfs met RAW erin. Gebruik ik niet.
 7. Ik weet niet hoe dit zit bij de 900, kan het zijn dat er andere schroefdraad op zit? Linkse of rechtse?
 8. Zijn alle aansluitingen in het uitlaatsysteem dicht? Met valse lucht wil zoiets ook wel knallen.
 9. Toch nog ff terug komen op mijn probleem. Na veel proberen loopt ie weer zoals ie moet. Allerlei instellingen geprobeerd en net zo vaak tank erop tank eraf ☹ Uiteindelijk bleken de naalden te arm te staan. De bougies waren ook te wit. Nu weer lekker rijden
 10. Tdmfun

  Carburateur TDM 850 4tx

  Ik denk de ontluchting.
 11. Tdmfun

  Carburateur TDM 850 4tx

  Mogelijk verwarming, om bevriezing tegen te gaan (?)
 12. Als extra ballast kun je een extra lampje in je dashboard plaatsen. VID_20180807_203621.mp4
 13. Tdmfun

  Klepspeling.

  Wat prop-er zegt. Uiterlijk kon ik niets ontdekken bij mijn 850. De naks was maximaal bij 90.000km.
 14. Tdmfun

  Klepspeling.

  Als je ze nodig hebt. Ik heb nog 175, 178 en 185. Kosten: verzendkosten of ophalen.
 15. Tdmfun

  Klepspeling.

  Tik de gegevens eens in op de site van jbx. Werkt goed. Wel de juiste motor kiezen.
 16. Tdmfun

  Marktplaats

  Tot op heden geen last gehad. Toch maar in de gaten houden.
 17. Tdmfun

  Meer geluid..

  Mocht je geen street legal hebben, dan deze goed verkopen en een race only pro stock aanschaffen. Worden wel een zeldzaamheid.
 18. Tdmfun

  koelvloeistof

  In mijn boekje(hoort niet bij mijn 3vd, achteraf bijgekocht) staat voorin het boekje dat hard of zout water de motor kan beschadigen. Achterin staat het gebruik van koelvloeistof genoemd, gemixed met soft water. Is wel een USA boekje.
 19. Deze zijn gesynchroniseerd.
 20. Al ff gezocht, helaas weinig gevonden. Mijn 3vd heeft nieuwe buizen en naalden gekregen ivm hoog benzine verbruik.hij liep verder goed. Ik heb verder geen wijzigingen aangebracht. Starten gaat prima, choke kan er bijna meteen af. Rond 3000 toeren gaat ie stotteren en slaat bijna af. Dit bij elke versnelling. Daar boven gaat ie weer als een trein. Als ik de choke gebruik bij 3000 toeren loopt ie ook weer goed. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?
 21. Dank je wel. Een dubbele uitlaat is wel het mooiste, echter nog geen geschikte gevonden. Een pro stock heb ik gehad. Deze vond ik te luid zelfs met db killers(zelf op maat gemaakt dat wel).
 22. Iemand ervaring met de uitlaat van sebring, type enduro? Het is een 2 in 1 met een extra demper onder het blok. Kan er weinig over vinden. Zou grotendeels hetzelfde zijn als een remus? Bijgaand zo wat de enige foto op het internet die ik heb gevonden. Info is welkom.
 23. Mogelijk is er een terugslag geweest in je carburateur (plof). En is er iets beschadigd in je carburateur. Wel een vonk, geen benzine?
 24. Dit staat er in mijn haynes model tot en met 99. Helaas voor de 4tx geen info.
 25. Die originele remklauwen van marktplaats staan hier te koop voor 55 euro 😇, of een goed bod.
×
×
 • Create New...

Important Information