Jump to content

Tdmfun

Clublid
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

About Tdmfun

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb nog wat motorbladen gevonden met artikels van TDM en/ of TRX. iemand interesse anders gaan ze bij het oud papier. gratis ophalen of verzenden tegen verzendkosten
 2. Kan er iemand nog iets doen met een carburateur van een 3vd? Met nog wat losse onderdelen en nieuwe sproeiers. let op: is niet compleet! Mag weg voor een lekkere dikke melk chocoladereep πŸ˜‡. kan opgestuurd worden.
 3. Waarschijnlijk 2 cilinders erbij. Een fjr.
 4. Ik heb mijn TDM zien wegrijden met zijn nieuwe baasje. πŸ₯Ί hopelijk gedraagt ze zich een beetje πŸ˜‰. met zo’n enthousiaste eigenaar moet dat goedkomen. πŸ‘
 5. Op mijn 1995 zit deze versteviging ook.
 6. Tdmfun

  knipperlichten 4tx

  Weet niet of het werkt op de 4tx, op mijn 3vd wel. Extra gloeilampje in het dashboard, ieder tussen elke kant met led knippers en een instelbaar ledrelais. CF398997-E9F1-40A8-9B84-DBD2828AF46D.mp4
 7. Zo stuur gemonteerd en ook maar de rempomp van een 900 gemonteerd. Die lag al even te wachten. De stuurgewichten moeten nog even wachten. Eerst lekker rijden met dit weer😎. Zithouding en stand van de handen: veel fijner en directer sturen. En dat voor 35 euro binnen een paar dagen in huis πŸ‘. Remmen nu wat meer doseerruimte.
 8. ABM stuur is besteld. Gewoon staal gekozen, lijkt het toch een beetje op het origineel. Nu de houders voor de stuurgewichten uit het originele stuur boren en kijken of ze in het nieuwe stuur passen.
 9. Uitgaande dat mijn huidig stuur origineel is, is deze 22mm. Geen aluminium. ik heb huiswerk. Dank jullie wel. Zal het resultaat op de foto zetten.
 10. Ik ben een beetje de weg kwijt in sturenland. Ik zoek een recht stuur dat zonder risers gemonteerd kan worden op Mn 3vd. Waar de handvatten dus minder naar je toe gebogen zijn. heeft iemand een merk of typenummer? alvast bedankt. een foto voor attentie 😎
 11. Tdmfun

  Sleutelplaatjes

  Ik heb dezelfde hanger aan mijn sleutel van mijn vfr hangen πŸ˜‚.
 12. De winter kom je zo wel door. Ik zou voor de blauwe klauwen gaan. Ik wil in ieder geval niet meer met de originele. Ps het geweld zal wel gestopt moeten worden.
 13. Wat handkappen via Ali. Past goed en ziet er degelijk uit. Alleen de letters er nog afhalen
 14. 3vd 1995, sinds kort weer 1: 20😎
 15. Vandaag mijn tdm voor het eerst weer eens goed getest. Ruim 400km gereden naar en door zeeland. Zelfs met deze temperaturen " no problemo" . Ruim 1 op 21. En een fotootje natuurlijk.
×
×
 • Create New...

Important Information