Jump to content

Tdmfun

Clublid
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

About Tdmfun

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tdmfun

  Verlichting

  Er zijn 3vd’s waarvan beide dimlichten samen branden. Het glas is dan anders dan de Nederlandse versies. ItaliΓ« had van deze versies. Ik had zo’n koplampunit met bijbehorende kabelboompje met gele lampen.
 2. Tdmfun

  ketting "klappert"

  Mogelijk zitten er wat vaste stukken in je ketting. Verder denk ik dat het verstandig is om tandwielen en ketting te vervangen. Je tandwielen hebben hun beste tijd gehad.
 3. Tdmfun

  Ombouw voltooid

  πŸ‘ nice job πŸ‘
 4. Hoi Tdmfun ik heb wel interesse in het achter tandwiel

 5. Op dit forum zijn de bovengenoemde koffers goedkoper πŸ˜‡. Als je handig bent zijn ze prima opmaat te maken. En met de extra wings kun je ook een ophangsysteem maken aan de muur of plafond om ze op te hangen als ze niet aan de TDM hangen.
 6. Passen de originele hendels van een 3vd op een 4tx? zonder aanpassingen πŸ™‚
 7. Hi Eric, ik wil hem wel overnemen en uitproberen πŸ‘

  groet Rob

 8. Waarschijnlijk 2 cilinders erbij. Een fjr.
 9. Ik heb mijn TDM zien wegrijden met zijn nieuwe baasje. πŸ₯Ί hopelijk gedraagt ze zich een beetje πŸ˜‰. met zo’n enthousiaste eigenaar moet dat goedkomen. πŸ‘
 10. Op mijn 1995 zit deze versteviging ook.
 11. Tdmfun

  knipperlichten 4tx

  Weet niet of het werkt op de 4tx, op mijn 3vd wel. Extra gloeilampje in het dashboard, ieder tussen elke kant met led knippers en een instelbaar ledrelais. CF398997-E9F1-40A8-9B84-DBD2828AF46D.mp4
 12. Zo stuur gemonteerd en ook maar de rempomp van een 900 gemonteerd. Die lag al even te wachten. De stuurgewichten moeten nog even wachten. Eerst lekker rijden met dit weer😎. Zithouding en stand van de handen: veel fijner en directer sturen. En dat voor 35 euro binnen een paar dagen in huis πŸ‘. Remmen nu wat meer doseerruimte.
 13. ABM stuur is besteld. Gewoon staal gekozen, lijkt het toch een beetje op het origineel. Nu de houders voor de stuurgewichten uit het originele stuur boren en kijken of ze in het nieuwe stuur passen.
 14. Uitgaande dat mijn huidig stuur origineel is, is deze 22mm. Geen aluminium. ik heb huiswerk. Dank jullie wel. Zal het resultaat op de foto zetten.
×
×
 • Create New...

Important Information