Spring naar bijdragen

Tdmfun

Clublid
 • Aantal bijdragen

  85
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Tdmfun

 • Rang
  meubilair

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Tdmfun

  Meer geluid..

  Mocht je geen street legal hebben, dan deze goed verkopen en een race only pro stock aanschaffen. Worden wel een zeldzaamheid.
 2. Tdmfun

  koelvloeistof

  In mijn boekje(hoort niet bij mijn 3vd, achteraf bijgekocht) staat voorin het boekje dat hard of zout water de motor kan beschadigen. Achterin staat het gebruik van koelvloeistof genoemd, gemixed met soft water. Is wel een USA boekje.
 3. Tdmfun

  3vd stottert bij 3000toeren

  Deze zijn gesynchroniseerd.
 4. Tdmfun

  3vd stottert bij 3000toeren

  Al ff gezocht, helaas weinig gevonden. Mijn 3vd heeft nieuwe buizen en naalden gekregen ivm hoog benzine verbruik.hij liep verder goed. Ik heb verder geen wijzigingen aangebracht. Starten gaat prima, choke kan er bijna meteen af. Rond 3000 toeren gaat ie stotteren en slaat bijna af. Dit bij elke versnelling. Daar boven gaat ie weer als een trein. Als ik de choke gebruik bij 3000 toeren loopt ie ook weer goed. Heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn?
 5. Tdmfun

  Sebring enduro voor tdm 850

  Dank je wel. Een dubbele uitlaat is wel het mooiste, echter nog geen geschikte gevonden. Een pro stock heb ik gehad. Deze vond ik te luid zelfs met db killers(zelf op maat gemaakt dat wel).
 6. Tdmfun

  Sebring enduro voor tdm 850

  Iemand ervaring met de uitlaat van sebring, type enduro? Het is een 2 in 1 met een extra demper onder het blok. Kan er weinig over vinden. Zou grotendeels hetzelfde zijn als een remus? Bijgaand zo wat de enige foto op het internet die ik heb gevonden. Info is welkom.
 7. Tdmfun

  TDM loopt op 1 cilinder.

  Mogelijk is er een terugslag geweest in je carburateur (plof). En is er iets beschadigd in je carburateur. Wel een vonk, geen benzine?
 8. Tdmfun

  TDM's op Marktplaats topic

  Dit staat er in mijn haynes model tot en met 99. Helaas voor de 4tx geen info.
 9. Tdmfun

  TDM's op Marktplaats topic

  Die originele remklauwen van marktplaats staan hier te koop voor 55 euro 😇, of een goed bod.
 10. Tdmfun

  3vd koplamp met kabelboom

  Originele koplamp van een tdm 850 3vd te koop, met kabelboom. Een zijde dim- en groot licht voorzien van h4 lamp. Andere zijde voorzien van groot licht. Komt van Nederlandse motor af. Vraagprijs 60 euro
 11. Bel Pieter Hessels ff van HPS motoren in Hoornsterzwaag .  Die heeft vast een liggen voor jou.

 12. Tdmfun

  Bouten van de remklauwen/callipers

  Altijd mooi een stukje huisvlijt. En als het straks weer naar behoren werkt helemaal.
 13. Tdmfun

  3VD / 4TX blok

  Mooi man.
 14. Tdmfun

  Handschoenen wassen

  Er zijn spuitbussen voor schoenen van binnen in te spuiten. Voor geurtjes en desinfectie. Ik heb deze bij de Kruidvat gehaald. Klein geel busje. Mogelijk zijn er ook andere varianten en winkels. Werkt zelfs bij mijn veiligheidsschoenen
 15. Tdmfun

  Wat deed jij vandaag met je TDM/TRX/TRACER?

  Mooi achterlicht. Ik heb er ook een voor mijn 3vd. Ik vind het achterlicht overdag minder goed zichtbaar. 'S nachts erg goed. Remlichten prima trouwens. Ben benieuwd naar jou ervaring.
×

Belangrijke informatie