Jump to content

Tdmfun

Clublid
 • Content Count

  125
 • Joined

 • Last visited

About Tdmfun

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Op dit forum zijn de bovengenoemde koffers goedkoper πŸ˜‡. Als je handig bent zijn ze prima opmaat te maken. En met de extra wings kun je ook een ophangsysteem maken aan de muur of plafond om ze op te hangen als ze niet aan de TDM hangen.
 2. Passen de originele hendels van een 3vd op een 4tx? zonder aanpassingen πŸ™‚
 3. Diversen onderdelen voor een TDM 850 3vd: koplamp NL versie met draaiboom vooras met spacer en snelheidsmeteropname voortandwiel 15 tands (nieuw) ”Ali” stuureinden met tekst achtertandwiel is voor een 900. 47 tands ( nieuw) alles samen voor 25 euro. opsturen alles samen voor 33 euro, inclusief verzendkosten. Ophalen kan ook in Berlicum N. Br. indien losse onderdelen gewenst zijn, via
 4. Kofferset van krauser met ophangbeugels (K-wing) voor TDM 850. inclusief 2 sleutels. let wel het geheel (het rek/ ophangbeugels) is verre van compleet! Voor de handige klusser moet dit geen probleem zijn. zie de foto’s. voor de liefhebber heb ik ook nog een aantal andere beugels met k-wing. En wat toprekken. Ik weet niet voor welke motor! Ooit als een pakket gekocht. Voor 10 euro zijn de losse beugels compleet mee te nemen. prijs: 50 euro Voor de koffers met beugels bij de koffers op de foto. Of doe een goed bod op alles. alleen ophalen.
 5. Ik heb nog 3 klepstelplaatjes liggen van een TDM 850 3vd( mogelijk ook in overige modellen toepasbaar?). maat 175, 185 en volgens mij 155. misschien kan ik nog iemand blij maken, weggooien kan altijd nog. gratis ophalen of verzenden tegen verzendkosten.
 6. Hi Eric, ik wil hem wel overnemen en uitproberen πŸ‘

  groet Rob

 7. Waarschijnlijk 2 cilinders erbij. Een fjr.
 8. Ik heb mijn TDM zien wegrijden met zijn nieuwe baasje. πŸ₯Ί hopelijk gedraagt ze zich een beetje πŸ˜‰. met zo’n enthousiaste eigenaar moet dat goedkomen. πŸ‘
 9. Op mijn 1995 zit deze versteviging ook.
 10. Tdmfun

  knipperlichten 4tx

  Weet niet of het werkt op de 4tx, op mijn 3vd wel. Extra gloeilampje in het dashboard, ieder tussen elke kant met led knippers en een instelbaar ledrelais. CF398997-E9F1-40A8-9B84-DBD2828AF46D.mp4
 11. Zo stuur gemonteerd en ook maar de rempomp van een 900 gemonteerd. Die lag al even te wachten. De stuurgewichten moeten nog even wachten. Eerst lekker rijden met dit weer😎. Zithouding en stand van de handen: veel fijner en directer sturen. En dat voor 35 euro binnen een paar dagen in huis πŸ‘. Remmen nu wat meer doseerruimte.
 12. ABM stuur is besteld. Gewoon staal gekozen, lijkt het toch een beetje op het origineel. Nu de houders voor de stuurgewichten uit het originele stuur boren en kijken of ze in het nieuwe stuur passen.
 13. Uitgaande dat mijn huidig stuur origineel is, is deze 22mm. Geen aluminium. ik heb huiswerk. Dank jullie wel. Zal het resultaat op de foto zetten.
 14. Ik ben een beetje de weg kwijt in sturenland. Ik zoek een recht stuur dat zonder risers gemonteerd kan worden op Mn 3vd. Waar de handvatten dus minder naar je toe gebogen zijn. heeft iemand een merk of typenummer? alvast bedankt. een foto voor attentie 😎
×
×
 • Create New...

Important Information