Jump to content

Iron Maiden

Verwijderd
 • Content Count

  526
 • Joined

 • Days Won

  3

About Iron Maiden

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

1,856 profile views
 1. Een vroege foto. smorgens koud graad of vier verder dikke zon met 22 tot 26 graden.
 2. Ik zie net dat Hans Groenedijk steeds dikkker wordt hahahahaha ik ben ook vijf kilo gegroeid deze week. Moet er snel weer af. Het was mooi en leerzaam. Veel geleerd over vering en bandenspanning deze week
 3. Ik heb het precies andersom . Helpt ook niet.
 4. Mariska gaat morgen samen met mij naar Spanje de R6 is er al hoorde ik gisteren. Houd FB of de website https://hpsracing.nl/ in de gaten voor nieuws en updates.
 5. Theo uiteraard respecteer ik je keuze maar vind het persoonlijk wel jammer. Het gaat je goed en we komen elkaar vast nog eens tegen.
 6. Sorry beetje druk maar ben er nog
 7. Het ligt eraan wat voor een navigatie je hebt, nieuwe TomTom vraagt weinig amp.
 8. We spreken een keer af. Komt goed
 9. Niet van mij maar gemaakt door Joost. Plannen voor 2019 zijn in de maak
 10. Iron Maiden

  Accu defect?

  In een 900 zit geen loodzuur accu .
 11. Als je wil heb ik eerdaags wel een keer tijd. Mag nu nog niks maar over anderhalve week gaat werken nog niet maar hobby wel. Wel op een doordeweekse dag
 12. Iron Maiden

  Accu defect?

  Motor van de grasmaaier ???????????? Nee je motor zelf laten lopen met de hulp accu erop. Krijgt de te laden accu een start spanning om het laden op te starten. Smart regelaars beginnen niet als er niks terug komt uit de accu. Door meten van de interne weerstand van je accu kun je zien of hij heel is .
 13. Iron Maiden

  Accu defect?

  Ik zou eens een interne weerstandsmeting doen. Het kan zijn dat je lader een te lege accu niet kan opstarten Doe je jumpstart laat de extra accu er even een kwartiertje aan.
×
×
 • Create New...

Important Information