Jump to content

Falcone

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Falcone

 • Rank
  beetje nieuwkomer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Thanks Chris, ik ga dat maar eens rustig proberen ;). Grt, Patrick
 2. Ja, ik vond deze ook al akelig dichtbij komen. Misschien dat ik LA maar op dezelfde manier ga monteren als RA, dan zit deze ook wat verder van de "swingarm".
 3. Dat heb ik bij de tweede foto erbij gezet dat ik dit expres zo heb gedaan. De demper RA heb ik echt op alle manieren gedraaid, de ophangbeugel komt niet dichterbij dan dit. Dan moet ik die demper echt geforceerd achter die ophangbeugel gaan drukken, maar dat zit alles onder maximale spanning vast, ook zonder opvulbus. Als ik de schetsplaat op meet vanaf het achter spatbord (ik weet niet of dit een goed ijkpunt is), dan zit LA - 9,1CM er van af en RA - 8,2CM. Maar die schetsplaat kun je toch niet zo verstellen? Een drukkertje/tikje hierop lijkt mij weinig uit te halen.
 4. Hier nog enkele voorbeeld tussen LA en RA. Het lijkt wel of de uitlaat nog verder erop moet o.i.d., maar deze zit al maximaal in elkaar. Ik snap er niets meer van.
 5. Ik krijg dit rechtsachter niet goed, het lijkt wel of die ophangbeugel meer naar het midden zit. Ook steekt de uitlaat iets uit. Ik heb het maar even tijdelijk op deze manier vast gezet:
 6. Kun je die ophangpunten van de motor zelf verstellen dan? Ik dacht dat dit een vaste positie is/was. Ik vermoed wel dat die ophangpunt rechtsachter wat meer naar het midden stond, dus dat kan het wel verklaren. Hoe kun je zoiets verstellen?
 7. Goedemorgen, Twee weekjes geleden heb ik setje Laser duo tech voor mijn TDM gehaald. Gisteren had ik wat tijd om hier mee bezig te gaan, maar ze lijken niet helemaal te passen. Volgens mij zijn hier wel een aantal mensen met een Laser uitlaat die wellicht hetzelfde hebben meegemaakt. Linksachter past wel redelijk mooi maar rechtsachter krijg ik niet passend. Ik heb die aansluit pijpen al omgewisseld en op allerlei manieren gedraaid maar de ophang beugel van de Laser komt niet achter de bevestigingsbeugel van de motor. Moet ik die bijgeleverde aansluit pijpen nog iets verder buigen ofzo?
×
×
 • Create New...

Important Information