Jump to content

ERICR

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About ERICR

 • Rank
  is er al een tijdje

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Duidelijk Pieter ! Gaan we op een rustige dag eens nakijken/uitproberen.
 2. Heb al een tijd last van het volgende probleem bij mijn 900 van 2009 met pas 55K Km : Bij terugschakelen trap ik (regelmatig) als het ware in het niets. Als ik bijv. 3 versnellingen terug wil gaat de 1e wel maar de andere twee in het "luchtledige". Als ik de koppeling los laat en opnieuw terugschakel werkt het meestal (niet altijd) wel weer. Of het nu normaal rustig of hard,snel gebeurd maakt weinig uit. Afstelling van de kabel of andere mogelijkheden ?
 3. ERICR

  heel groot windscherm

  http://s410372035.initial-website.co.uk/products/select-bike-k-z/yamaha-tdm900/ Of zoiets ?
 4. ERICR

  heel groot windscherm

  Voor iedereen nog de beste wensen ! Dat we maar lekker mogen rond touren dit jaar. Om dat touren wat aangenaam te maken is een windscherm prettig. Op mijn 900 zit een verhoogd scherm en een los spoiler ding. Ik ben 2.03m hoog en heb een Schubert C3 helm (zou vrij stil zijn) en Alpine oordoppen. Het uit de wind houden gaat vrij redelijk, echter het lawaai is een heel stuk minder fijn. De motor hoor ik niet boven het windgebulder uit. Die spoiler erop of eraf maakt geen verschil. Ik las wel iets over gaten maken in het scherm, maar hoe/wat/waar ..? Heb nog wel een stuk plastic liggen om een test ruit uit te zagen. Zie ook sommige met opgekrulde randen. Of juist een lager scherm. Mijn persoonlijke hoogte zal het allemaal niet makkelijker/standaard maken ☺
 5. Dus zou het toch moeten bewegen..? Dus gangbaar maken ?
 6. Wat een tegenstrijdige info.. Ik ga er maar van uit dat Pieter het het beste weet =Ook de eenvoudigste oplossing..
 7. Dus de bobbins wel gangbaar maken, met als mogelijk gevolg rammelende schijven ?
 8. Op de RT Beemer van mijn zoon zitten de remschijven voelbaar los in de verbindingsringen. Bij mijn TDM900 echter niet. Wat is de bedoeling, wel of niet beweegbaar ? Moet ik er iets mee doen ? Kom wel filmpjes tegen op YT om het geheel weer gangbaar te maken:
 9. ERICR

  andere claxon

  in China wat LED lampjes voor op de valbeugel besteld. Ook gelijk maar deze. Donkere lage luide toon. Beetje bling mag ☺ toet toet ????
 10. ERICR

  Handkappen voor 850 en 900

  Pieter heeft ze liggen als het goed is. Volgens hem heb je de S5 set nodig. Ik had de S7 gebruikt.. Had ze besteld bij www.bike-design.com kappen € 95.53 + adapters € 15.77 incl. verzenden.
 11. ERICR

  Handkappen voor 850 en 900

  Met de adapter set BB-B-083 past het ☺☺
 12. ERICR

  Handkappen voor 850 en 900

  Dat is een heel groot beetje uit de richting van Eindhoven.. Heb je ook een webshop ? Ik kom niet verder dan : Hier vind u nieuwe onderdelen voor de TDM 900
 13. ERICR

  Handkappen voor 850 en 900

  Wel eens vaker gehoord dat ik S5 had, heel vroeger ☺ En wie is "wij "? Maar waarom makkelijk doen, als zo ook kan ? Moet toch een reden hebben om in de garage te bivakkeren. Zoekmachines motor specifiek op de websites werken toch niet altijd 100%. Heb wel verzocht om dat aan te merken op de site als aandachtspunt, zodat een volgende klant gelijk het juiste kan bestellen.
 14. ERICR

  Handkappen voor 850 en 900

  Had blijkbaar verloop setje van 14->8mm moeten bestellen voor in de stuurbuis. Kost weer 2 tientjes extra en vporal een week wachten. Van het weekend dus even proberen stuurgewicht uit te boren en draad tappen. Helicol er in en muurvast. Als het goed is.. Adapter Kit YAMAHA Ref: bb-b-083 | Merk: Barkbusters Adapter Kit YAMAHA - Gebruik samen met STM-007-01
 15. ERICR

  Afdoppen of niet?

  Kwam dit net tegen : http://www.youtube.com/watch?v=RXFJNrNXdLc&feature=youtu.be
×
×
 • Create New...

Important Information