Jump to content

Basje

Members
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Basje's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (8/13)

 1. Basje

  Afscheid

  Beste allemaal Ik heb zojuist mijn trouwe tdm900 aan de nieuwe eigenaar verkocht. Heb altijd met veel plezier deze motor gereden maar het was tijd voor een nieuw (motor)hoofdstuk. Ik ga de overstap maken naar een fjr1300 maken. Wil iedereen bedanken en met name Pieter de TDM dokter ik heb zijn naam en website ook gemeld bij de koper van de motor dus wie weet komt ie nog eens in het hoge noorden langs. of word hij wel lid van deze club. Bas.
 2. Beetje late reactie, sorry Maar het is gelukt met inderdaad een hoge dop 36. Prijzige dop overigens... De moer zat ook onwijs vast, maar blij dat het gelukt is. kon nu ook eens goed schoonmaken op die plek.
 3. dank, zal morgen even wat gereedschapswinkels afbellen of ze deze hebben liggen.
 4. Hallo mede tdm rijders weet iemand welke sleutelmaat de voorste tandwielmoer heeft bij een tdm900? m,n doppensetje gaat maar tot 32 en das niet groot genoeg, denk zelf 34 of 36? Alvast bedankt.
 5. Oostenrijk: Grossglockner en Nockalmstrasse.
 6. Afgelopen weekend heerlijk de Duitse Eifel bezocht. Man wat een mooi motorgebied is dat toch. Helaas op steeds meer plekken afsluitingen voor motorrijders, mede door motorrijders die onnodig hard en aso rijden daar. Maar gelukkig nog mooie routes genoeg. Ik vind alleen mijn voorvering wat aan de slappe kant. Duikt behoorlijk bij aanremmen en mijn voorband heeft het bekende cupping probleem. Nu wil ik er iets aan doen, maar wat? Heb wel eens vernomen dat een setje hyperpro voorveren een goede upgrade kan zijn. iemand ervaring hiermee? Gr. Bas.
 7. Klinkt een beetje als een kabel welke strak staat en langs een tyrapje schuurt oid.
 8. (Tevens een halve fles injectiereiniger bij een verse tank gedaan. Ik kon het verschil al snel merken! Vooral onderin liep het blok niet helemaal lekker, maar dat is nu verdwenen!) Welke reiniger heb je hiervoor gebruikt? Zit ook al tijdje te denken om zoiets te proberen. Alvast bedankt.
 9. kunnen de foto,s niet meer teruggehaald worden dan?
 10. Ik ga zondag, en mijn ervaring met workshops op beurzen is dat deze vaak druk zijn. vind het ook veel leuker om het zelf uit te zoeken hoe alles werkt.
 11. Mooie nette oplossing! Dit is in combinatie met een bubble ruitje?
 12. Das geen probleem. ijzerwaar genoeg in de schuur.
 13. Bedankt voor jullie reacties. Ik was sowieso van plan om naar de beurs te gaan. Ga dan ook maar ff voor zo,n bubble ruitje kijken.
 14. Beste motorvriendjes Na teleurstellende pogingen om via telefoon te navigeren heb besloten om een echte navigatie aan te schaffen. Mijn oog is gevallen voor de Tomtom rider 450 deluxe, mede door de kronkelroute optie. en extra auto houder. Zijn er op de motorbeurs leuke aanbiedingen te vinden voor tomtom,s? of kan ik net zo goed ergens anders shoppen? Qua montage zou ik de tomtom graag achter de standaard ruit monteren (tdm900) past dat? hoor graag van jullie.
 15. Basje

  motorlift

  Als ik het zo beetje begrijp van iedereen is combinatie lift en paddockstand de beste optie. Nu maar hopen dat ik 2 kadootjes mag vragen aan de kerstvrouw....ehhh man.
×
×
 • Create New...

Important Information