Spring naar bijdragen

RonSpoor

Clublid
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over RonSpoor

 • Rang
  meubilair

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. RonSpoor

  kuipruitje

  @Pieter, mijn bestelling blijft gewoon bestaan.
 2. RonSpoor

  kuipruitje

  Het zal nog even duren voorik het kan testen maar ik hou je op de hoogte! Mocht dat niet genoeg zijn ga ik een ruitje eens uitzagen!
 3. RonSpoor

  kuipruitje

  Ik ben 193 en heb tot 100km weinig last als ik het standaard ruitje (links) op de motor heb. Boven de 100km zit vol in de wind. Met een hoger ruitje (rechts) heb ik ook onder de 100km meer last van de wind. Nu het bolle ruitje bij HPS besteld en ik denk dat dat de oplossing is.
 4. RonSpoor

  kuipruitje

  Hoi Pieter, Past die ook op mijn 4TX 1997? Heb je die nog liggen?
 5. RonSpoor

  Valbeugels TDM 850 1993

  Ik heb ze besteld in Polen bij deze website http://www.rm-g.pl/
 6. RonSpoor

  Reserve of niet 4TX

  Ik ga morgen nog een rondje rijden en alles goed in de gaten houden. Misschien wel een kleine can met 2 liter in de koffers om niet weer zonder te staan.????????????????
 7. RonSpoor

  Reserve of niet 4TX

  Normaal tank ik ook pas boven de 278 km heb ik even nagekeken. Ik tank sinds kort 98 en misschien heeft dat ook invloed. In zal Pieter (HPS) volgende keer vragen om alles even te controleren. Maar eerst vrijdag nog even een mooi stukje rijden. Groet
 8. RonSpoor

  Reserve of niet 4TX

  Vandaag was ik een van de gelukkigen die vrij was en kon genieten van het mooie weer. Tijdens mijn rit zag ik in Twello een rode 3VD bij de benzinepomp staan maar aangezien ik pas 80km op de teller had staan reed ik door op mijn rit langs de ijssel richting zwolle. Toen via Elburg naar de Polder. Toen langs het Veluwemeer naar Nijkerk. Net voor de Nijkerkersluis leek mijn motor af te slaan. Was de eerste keer dat dit me overkwam en ik dacht dat mijn benzine misschien op was. Dat was eigenlijk vreemd omdat mij km stand pas 237 was. Natuurlijk lukte het me niet om hem te verzetten dus kwam ik tot stilstand langs de N301. Benzinekraan op reserve gezet. Maar starten Ho maar! Achter me stopte iemand van Rijkswaterstaat en hielp me de motor in de kant te zetten. Nog een paar keer starten maar nee. KNMV gebeld en die stuurde de Wegenwacht. Probleem uitgelegd aan de beste man en het vermoeden uitgespoken dat ik dacht dat het aan de benzine lag. Hij gooide voor 10,- brandstof in de tank en Starten Lopen....... Stond ik daar mooi voor joker (vond ik zelf). De beste man vond van niet en was blij dat ik weer verder kon. Nu heb ik op het forum ergens gelezen dat dit kan liggen aan de aansluitingen onder de tank? Kan dit? Of heb ik een defecte benzine kraan? Bij de volgen de onderhoudsbeurt laat ik er maar eens naar kijken of daar wat mis is.. Daar stond mijn 4TX zonder problemen maar wel zonder benzine! Nog een Pluim voor de Monteur van de ANWB. Ook dank aan al die mensen die gestopt zijn op te kijken of ze konden helpen!
 9. RonSpoor

  Verblijf tijdens motoronderhoud bij HPS

  Busritten naar de grote stad Heerenveen en een hotel
 10. RonSpoor

  Jassen met TDM900 opdruk

  Helaas niets meer gehoord van de firma. Ook geen nieuwe jas zoals toegezegd. Als de warmte over is ga ik deze maar gebruiken. Het blijft een mooie jas natuurlijk!
 11. RonSpoor

  Klokje voor op de TDM 4tx

  Ik heb bij Alie een klokje en een Thermometer besteld voor montage op het stuur. Ik gebruik ze niet en je mag ze zo hebben. Als je de portokosten betaald dan stuur ik ze naar je op.
 12. RonSpoor

  TDM tuned by Aliexpress...

  Is deze voor een 4TX?
 13. RonSpoor

  Jassen met TDM900 opdruk

  Volgens de firma is een nieuwe jas onderweg met de text TDM 850
 14. RonSpoor

  Jassen met TDM900 opdruk

  Bedankt voor de moeite. Ik ga het vandaag nog één keer proberen.
 15. RonSpoor

  Jassen met TDM900 opdruk

  Via de chat adviseerde ze om een mail met foto te sturen. Tot 2 keer toe een bevestiging gekregen dat de klacht is ontvangen Ik ga de jas maar dragen en geef mijn pogingen op. Mooie jas
×

Belangrijke informatie