Jump to content

robnieuw

Clublid
 • Posts

  1,105
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robnieuw

 1. Is het een idee om een carburateur erop te zetten van een motor die prima loopt ? Dan kun je mijns inziens de carb elimineren als oorzaak mocht het fenomeen zich blijven voordoen?
 2. Welkom Frederik, mooie versie. Heb er ook 1 πŸ˜‰. De Kuip ziet er origineel zoals hieronder uit idd. groet Rob
 3. Je beseft dat dit een motorforum is ? 😁
 4. Hoewel psychrotic β€˜s probleem ook de derde versnelling betreft zijn de symptomen toch niet helemaal hetzelfde. Ik heb ook even een stukje op Sander’s motor gereden en het voelde aan alsof je even de koppeling intrekt. De toeren schieten even omhoog en dan pakt ie weer ... alleen in de derde versnelling bij +/- 4.5k toeren. Kan dit idd door een kromme Schakelvork komen ? Of kan dit ook wat anders zijn ?
 5. Welkom Jan! Mooie motoren πŸ‘
 6. Welkom Peter ! πŸ‘
 7. robnieuw

  USB lader

  😁
 8. Ik heb me niet aangemeld omdat ik misschien bezoek krijg. Als dat onverhoopt niet doorgaat en ik krijg zin om naar Loon op Zand te rijden, ben ik dan welkom ?
 9. Ik snap dat mensen weer afzeggen als ze eerder gemeldt hebben dat ze zouden komen maar dat creΓ«ert wel een bepaald beeld waardoor twijfelaars misschien dan maar ook wegblijven. Misschien een idee om een signaal te horen van leden die wel komen ? Een positief geluid scheelt misschien in opkomst. Ik kom morgen ! πŸ‘ groet Rob
 10. Toch is origineel mooier maar … beggars can’t be choosers.
 11. 😁 beetje wel, daarom nu iets constructiever. Was bij de Hornbach en zag dit liggen. Beetje bijsnijden en rond vijlen en voila. Voordeel : randje waardoor geen waterpoeltjes, vergeleken met dopjes die binnen de buis vallen.
 12. Welkom Chris !πŸ‘
 13. Welkom Martin ! πŸ‘
 14. Welkom Floris ! πŸ‘
 15. robnieuw

  Rik's TDM 850

  Boonstra.com heeft er 1, met plekje en aan de prijs.
 16. robnieuw

  Angel Eyes 3VD

  Ik heb geen haast πŸ˜‰. Veels te koud .. mijn gereedschap werkt niet onder de 18 graden. 😁.
 17. robnieuw

  Angel Eyes 3VD

  Ik kom deze koplampen tegen voor relatief goedkoop. . Ik denk dat het wel past in een β€˜adventure’ look op de 3vd in combinatie met Abjan’s ringen. Ben benieuwd hoe jullie dit vinden. Wel even wat afslijpwerk. https://www.usbikepartsgermany.de/en/light/headlight-angel-eye-led-5-75-2004-2014-sportster-xl-883-and-1200/a-697
 18. Bedankt ! πŸ‘
×
×
 • Create New...

Important Information