Jump to content

robnieuw

Clublid
 • Content Count

  895
 • Joined

 • Last visited

About robnieuw

 • Rank
  Fossiel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. robnieuw

  Lastig starten

  ๐Ÿšญ๐Ÿ˜‰
 2. https://link.marktplaats.nl/m1609456852
 3. โ€˜ na het weekend in de Belgische Ardennen per direct te stoppen met z'n activiteiten voor onze club.โ€™ Dit klinkt alsof er zich iets specifieks heeft afgespeeld. Heb hier verder niets over gehoord maar ik vraag me af of er mensen om tafel zijn gaan zitten om te voorkomen dat iemand, met zoโ€™n inzet voor de club, vertrekt ? Uiteraard heb ik geprobeerd uit te reiken naar Vincent via pb maar (nog) niets vernomen.
 4. Yep, goed gevonden , thx !๐Ÿ‘
 5. Ik heb gisteren een carb de kop getikt en daar wijzen ze weer naar binnen๐Ÿง. Deze heeft ook aparte vormen op de vlotterbak. Maar dit is de derde carb die ik heb bekeken en alledrie hebben ze een โ€˜75โ€™ sproeier. moeilijk te geloven dat dit een overmaat is.
 6. Welkom Franc ! ๐Ÿ‘Hieronder kun je een beetje vergelijken aan de buitenkant.
 7. robnieuw

  Helaas

  ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
 8. Welkom Arjan ! ๐Ÿ‘
 9. Ik werk eraan met een los benzinetankje , dat scheelt een hoop ( een oude koelvloeistof overloop tankje blijkt ideaal. ) Dus het het uit en inbouwen van de carb is niet heel veel werk. Dat klieren met de gaskabels wordt ook steeds makkelijker. Ik krijg een flinke backfire uit de linkerCarb bij lichte roll-on en bij gas los naar diezelfde positie. Ik denk dat ik de airbox met gewone luchtfilter erop zet. Kijken of het dan weg is. Ik heb de gasnaald op een standje hoger gezet want die stond op laagste stand. Daar kan ik ook nog verder mee experimenteren. Mengselschroef stond op
 10. Is ook mooi .. mijn broer heeft een daytona 955i 2002 centennial. Hij denkt erover om m weg te doen en ik denk er hard over om m dan over te nemen. Nieuwstaat. Beetje opgevouwen maar veel plezier.
 11. Bestuur & Abjan, bedankt voor de organisatie. Hoeft wat mij betreft niet de laatste rit van het seizoen te zijn ๐Ÿ˜‰ @appie26 bedankt voor de rit, het voorrijden en het groepje bedankt voor het gezellige ouwenelen ! ๐Ÿ‘
 12. Moest 2 handen vrij hebben voor de foto en de keukenrol was dichtbij. Daar maar even in geduwd ๐Ÿ˜‰ Is dit nu een geschikte sproeier voor de open filters/snelle nokkenassen combi ? En is dit de enige sproeier om aan te passen of de pilot jet ook ? bvd Rob
 13. Yesssss , de goeie maat voor sport nokkenassen + losse filters ๐Ÿ‘Š. ...... Of moet dit โ€˜175โ€™ zijn . Raak een beetje in de war nu.
 14. Thanks voor de info. Weet niet wat er op dit moment in zit. Hij heeft een dyno-run gedaan en ik kan me niet voorstellen dat dit met originele sproeiers is gebeurd in combi met sport-nokkenassen. Even kijken. Moet er ook een andere pilot-jet in ?
 15. Was de voorvelg niet van een Fazer ? Meen ik me te herinneren.
×
×
 • Create New...

Important Information