Jump to content

robnieuw

Clublid
 • Posts

  1,105
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robnieuw's Achievements

Lid van de club van 1000

Lid van de club van 1000 (12/13)

 1. Is het een idee om een carburateur erop te zetten van een motor die prima loopt ? Dan kun je mijns inziens de carb elimineren als oorzaak mocht het fenomeen zich blijven voordoen?
 2. Welkom Frederik, mooie versie. Heb er ook 1 ๐Ÿ˜‰. De Kuip ziet er origineel zoals hieronder uit idd. groet Rob
 3. Je beseft dat dit een motorforum is ? ๐Ÿ˜
 4. Hoewel psychrotic โ€˜s probleem ook de derde versnelling betreft zijn de symptomen toch niet helemaal hetzelfde. Ik heb ook even een stukje op Sanderโ€™s motor gereden en het voelde aan alsof je even de koppeling intrekt. De toeren schieten even omhoog en dan pakt ie weer ... alleen in de derde versnelling bij +/- 4.5k toeren. Kan dit idd door een kromme Schakelvork komen ? Of kan dit ook wat anders zijn ?
 5. Welkom Jan! Mooie motoren ๐Ÿ‘
 6. Welkom Peter ! ๐Ÿ‘
 7. robnieuw

  USB lader

  ๐Ÿ˜
 8. Ik heb me niet aangemeld omdat ik misschien bezoek krijg. Als dat onverhoopt niet doorgaat en ik krijg zin om naar Loon op Zand te rijden, ben ik dan welkom ?
 9. Ik snap dat mensen weer afzeggen als ze eerder gemeldt hebben dat ze zouden komen maar dat creรซert wel een bepaald beeld waardoor twijfelaars misschien dan maar ook wegblijven. Misschien een idee om een signaal te horen van leden die wel komen ? Een positief geluid scheelt misschien in opkomst. Ik kom morgen ! ๐Ÿ‘ groet Rob
 10. Toch is origineel mooier maar โ€ฆ beggars canโ€™t be choosers.
 11. ๐Ÿ˜ beetje wel, daarom nu iets constructiever. Was bij de Hornbach en zag dit liggen. Beetje bijsnijden en rond vijlen en voila. Voordeel : randje waardoor geen waterpoeltjes, vergeleken met dopjes die binnen de buis vallen.
×
×
 • Create New...

Important Information