Jump to content

robnieuw

Clublid
 • Posts

  1,046
 • Joined

 • Last visited

About robnieuw

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robnieuw's Achievements

Lid van de club van 1000

Lid van de club van 1000 (12/13)

 1. Zoiets ? : lijkt er erg op, behalve de rack. Die lijkt bij jou andersom te zitten. Brede rand voor . Kleine achter. Check even de uitsparingen op de koffer. http://beastmw.ru/shop_new/index.php?productID=4066
 2. Ik heb het zelf nooit uitgetest maar wat gebeurd er bij een 4TX als je de bougiekabels links en rechts per ongeluk verwisseld hebt?
 3. Ja, alles zat er nog in toen we de moer erop gingen lassen maar daarna brak er nog een stuk af dus ik weet niet hoeveel er nog over was toen we de bus erop hebben gelast.
 4. Klopt ! Nog best wel een dingetje geweest. Niet de mooiste oplossing maar met een behulpzame collega van t werk die het laswerk heeft gedaan + flink deel van het denkwerk, uiteindelijk dit bereikt. Op het afgebroken draadeind een bus gelast (geprobeerd een moer erop te lassen en eruit te draaien maar het draadeind brak weer af , ws te zwak door het uitboren) daar weer een nieuw stuk draadeind in gelast. Hoop dat t blijft zitten. Op de laatste foto lijkt het draadeind scheef maar valt wel mee. Bocht zit erop en lekt niet.
 5. Ik had nog valbeugels liggen. Vandaag er maar eens op gezet.
 6. Misschien niet voor deze keer ( of wel ) maar bij zo’n gelegenheid zouden leden een vraag naar een onderdeel kunnen uitzetten op het forum waardoor de sleuteldag in deze vorm ook iets van een ruilbeurs wordt ? Zodra je niet beperkt door spelregels van commerciΓ«le partijen kan je op dat gebied meer doen. Tis maar een idee ..
 7. U heeft gelijk πŸ˜‰πŸ‘
 8. Voor de sleuteldag bij Kommer waren er spelregels opgesteld mbt tot materiaal etc. Hoe staat dat er nu voor ? Ik denk dat je er niet aan ontkomt om zelf spullen mee te nemen , behalve gereedschap ?
 9. Dank je Abjan, ik hou hoop dat dit nog een kans heeft en ik niet de 3VD hoef af te schrijven en slopen. Zonde en ik heb al veel te veel 3vd onderdelen 😁. Ik moet wel op zoek naar iemand die dit avontuur voor me aangaat want ik heb zelf nog nooit een lasapparaat vast gehouden πŸ˜‰. Maar jouw advies en die van jpio geeft me de drive om het een kans te geven . Thx ! p.s. Ik ben direct een cobalt boor gaan halen maar die doet niets .. en er is ms ook nog de mogelijkheid om erom heen alles weg te boren , totdat de afgebroken tap eruit valt, dan de stud er helemaal uit te boren en proberen, zeker als de draad naar zijn grootje blijkt, te gaan voor m10 stud, als dat kan en bestaat (?) . Desnoods laat ik dat maken. M10 aan de ene kant en m8 aan de andere kant .. ?
 10. Nee, suggestie 2 nog niet. thx πŸ‘
 11. Dat is geen optie😱. ik heb overal rondgevraagd en er zijn nog wat ideeΓ«n uit gekomen. Kijken of iemand daar wat in ziet of misschien wel eens gedaan heeft : 1. een ring erop lassen van binnen uit en er dan nog een moer op lassen. Toen ik dat idee hoorde dacht ik : β€˜ misschien voor een cilinder van ijzer, maar alu gaat toch smelten als je daar een las op zet ? β€˜ …. Excuus voor het gepriegel op de iPad. β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€” 2. het wegslijpen van het alu tot aan de cilinder zodat er weer draadeind tevoorschijn komt om te pakken. graag feedback ! πŸ‘ thx Rob
×
×
 • Create New...

Important Information