Jump to content

Juudje39

Registered
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Juudje39

 1. Als dat het geval zou zijn,zouden beide cilinders niet goed lopen. Is dat met of zonder bougie ?
 2. Juudje39

  ff voorstellen

  [quote="Chris Evers"]ook ff voorstellen ben chris evers bijna 50 jaar en een trotse tdmrijder woon in Mierlo getrouwd en 3 kinderen 18,15,15[/quote] Dat is lekker dichtbij En welkom
 3. Vorige week mijn motor opgehaald van een weekje vakantie. Wauw,wat scheelt het,dat er andere voorvorkolie gebruikt is !! Heb zelfs het idee,dat hij ook beter schakelt (nee,niet door die voorvorkolie,maar door nieuwe motorolie ) Zaterdag heerlijk gereden in het Brabantse land ! Gisteren lekker getoerd naar het werk en nog even iets langer naar huis . Het is vaak zelfs lachwekkend,die stresskippen in hun koekblikkies ! Lekker de kop leeg en genieten ..... Vandaag helaas een kortere route naar huis ....
 4. Juudje39

  ff voorstellen

  [quote="Chris Evers"]ook ff voorstellen ben chris evers bijna 50 jaar en een trotse tdmrijder woon in Mierlo getrouwd en 3 kinderen 18,15,15[/quote] Allereerst welkom Chris Leuk dat er nog meer TDM-ers in de regio zitten .
 5. Juudje39

  De eerste eigenaar

  Hallo mede-forumgebruikers, Volgens de gegevens van het RDW zou ik de tweede eigenaar van mijn groende monster zijn. Het gaat om een TDM 850 3VD uit 1993. Kenteken MR-61-TD (altijd makkelijk te onthouden ). Nu ben ik eigenlijk op zoek naar de eerste eigenaar of eigenaresse . Ik heb hem in Putten bij een bedrijf gekocht,maar dat wil niet zeggen,dat hij daar ook afgestaan is. Ik weet,dat hij minstens twee of drie jaar stil gestaan heeft. Waarschijnlijk heeft de eigenaar/eigenaresse er dus in 2012/2013 afscheid van genomen. Wie kan en/of wil me helpen ?
 6. Ik heb geen ervaring met zijkoffers,maar mij lijken de Trekker uitvoering moiier en makkelijker. Mooier,omdat het meer een robuuste uitstraling heeft en makkelijker, omdat je de koffers op twee manieren kan openen,wat praktischer kan zijn. Ik ben benieuwd,wat het uiteindelijk gaat worden.
 7. Juudje39

  Bij deze

  Hallo, Toch maar eens besloten mezelf bij dit forum aan te sluiten. Wie weet waar het goed voor kan zijn . Dus dan beginnen we maar bij het begin : me voorstellen. Ik ben Judith,ben 45 jaar jong ,heb sinds mei 2015 mijn motorrijbewijs en ben sinds 04 juni 2015 de eigenaar van een groene TDM 850 3VD .
×
×
 • Create New...

Important Information