Jump to content

peejee

Registered
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

peejee's Achievements

niet meer nieuwkomer

niet meer nieuwkomer (6/13)

 1. peejee

  'Nieuwe' bike!

  Haha! Dat was inderdaad nog mooi geweest Appie alle TDM's van de 1e tot de laatste incl. Tracer bij elkaar. Maar 't wordt dan toch een een koptelefoon in je helm voor de 'roffelende uitlaat geluiden van Normaal... Maar inderdaad hij klonk net zo!
 2. peejee

  'Nieuwe' bike!

  Yep, en nog blij ook!
 3. peejee

  'Nieuwe' bike!

  Afgelopen zaterdagmorgen naar Hoornsterzwaag voor toch iets stillere dempers met e -keur voor onder mijn 4TX. Had ik spontaan aan het eind van de morgen een geheel andere motor! Eigenijk had ik mijn oog daar al eerder op een prachtige witte TDM 900 laten vallen maar was 'er nog niet aan toe'. 'k Had toen namelijk net mijn 4TX gekocht. Nu bleek dat ie er nog stond... Nu toch even de stoute schoenen (laarzen in dit geval) aangetrokken voor een proefritje. Het beestje had al aardig wat KM achter de rug en is uit 2007 dus dacht zo'n vaart gaat dat niet lopen. Maar het ging dus anders.... ‘Men O men…’ wat reed dit ding licht en strak zeg! 'k Heb altijd al graag een witte TDM900 willen hebben en er zaten al stille uitlaten op. Kortom, ik kon ‘m dus gewoon niet meer laten staan. O ja, mijn kameraad had ook leuke dag want die mocht achter mij aan op een bruut uitziende zwaar gemodificeerde 4TX. Stapte ook erg enthousiast af en is nu aan het sparen voor betere vering voor zijn eigen TDM 900 geloof ik... Daarna nog een prachtige toch door Friesland en Groningen gemaakt Al met al weer een mooi 'TDM weekend' En ik kan niet wachten tot ik m heb natuurlijk!
 4. peejee

  Gereedschap

  Bedankt Pieter, dan haal ik ook even zo'n setje bij je op.
 5. peejee

  Gereedschap

  Weet iemand hier of de standaard gereedschap setjes van een 3VD en 4TX exact gelijk zijn?
 6. peejee

  gereviseerde TDM

  Ha wat leuk, inderdaad net zo een! 'k Wist dat er nog een paar met deze kleur rondreden maar heb ze nooit gezien. Ik heb zelf een gereviseerd exemplaar uit 1997 met zo'n 56000 KM op de klok. Daarvoor zes jaar op een 3VD rondgereden. Herkenbaar die brede smile in dit topic! ' k Geniet ook nog steeds van deze TDM met geheel eigen uittaling en de vele extra die erop zitten. [url=http://s521.photobucket.com/user/peterjjansen/media/TDM%204TX/TDM850%20ringweg2_zps52tb0mw8.jpg.html][img]http://i521.photobucket.com/albums/w340/peterjjansen/TDM%204TX/TDM850%20ringweg2_zps52tb0mw8.jpg[/img][/url]
 7. Heel erg mooi geworden!! Geniet ervan!
 8. peejee

  gereviseerde TDM

  Mooie en erg originele 3VD geworden! Kan me voorstellen dat het genieten is! k Rij zelf ook op een opgeknapte vrije creatie van Pieter rond. Ook in grijs/ zwart maar met grote stemvorken op de zijkant van de tank in dit geval. Blijft mooi spul die TDM 's!
 9. Hey jij hier ook? Was absoluut prachtige tocht en mooie foto's man! Greetz Peter
 10. Met mijn 3VD ook zes jaar rond gereden zonder e keur ook elk jaar in Duitsland. Maar ik had er wel DB killers in zitten waarbij het geluid eigenlijk precies goed was. Bruut maar niet te hard. Zoiets moet hier toch ook nog maar even in. t Zou mooi zijn om het donkere geluid te behouden maar dan net iets zachter.
 11. Ok. Bedankt! Mooi dat de dempers zowel op een 3VD als 4TX passen. Helaas blijken de voorpijpen toch ook lek te zijn. Dat kan ik niet zelf doen en ga hiervoor een afspraak maken. En dan ook maar gelijk rvs erop. Hopen dat het allemaal nog lukt voor 28 aug. k Had wel zin om de TDM tourrit eens mee te rijden. [b]Update: [/b] Inmiddels hangt er al een mooi RVS systeem onder met een paar gebruikte Laser dempers en zit er een MRA touringscherm op. Wat een heerlijke donkere sound! O ja, de TDM heeft nu ook een middenbok. Deze optie is toch ook wel erg handig. Pieter bedankt voor de snelle acties! 't Rijdt weer helemaal super nu!
 12. Hoi allemaal, Mijn naam is Peter en woon in Ten Post. Ik heb mij (opnieuw) aangemeld op dit forum waarop ik vooral meelees. Verleden week heb ik mijn matzwarte 3VD na zes jaar trouwe dienst verkocht omdat ik een andere leuke TDM 850 4TX had zien staan. Deze TDM heeft voor mij ook een aantal aantrekkelijke opties die ik miste. (stuurverwarming, valbeugels, mistlampen, progressieve en hyperpro vering en veel koffers) Verder is het blok van deze motor zo’n 4000 km geleden in Hoorsterzwaag gereviseerd en staat ie op bijna nieuwe Pilot Road 3 banden. Hopelijk kan ik dus weer lang genieten van een TDM! Op deze zit ook een ander en breder stuur ik moet zeggen dat dit tijdens de eerste rit wel even wennen was. Geeft toch wel een heel andere rijbeleving moet ik zeggen. Maar misschien voelt alles ook net wat anders aan door die progressieve vering? Eenmaal aan de rol went het gelukkig snel en was ik vooral verbaasd over de afwezigheid van hinderlijke turbulentie bij mijn helm. Wat een rust… Mijn vorige 3VD had een hoog gebogen ruitje en zelf met de allerbeste oordoppen nog bijna niet te doen. Deze 4TX heeft nauwelijks ruitje en daarom had ik juist nog meer windgeruis verwacht. Een onverwachte meevaller. Tegenvallers zijn er natuurlijk ook altijd. Helaas besloten beide (originele) dempers dat het na 200 km stevig doorrijden mooi was geweest. Flinke knallen bij gas los en en een flinke luchtstroom op plekken waar dat niet hoort… Dat is dan natuurlijk wel ff balen. Passen de originele 3VD dempers ook onder de 4TX qua maat en bevestiging? Op mijn vorige had ik RVS bochten en Laser dempers laten monteren. (Dat was goed geslaagd qua looks en geluid) Deze heeft dat allemaal (nog) niet. Maar ik blijft er de eerste maanden bij voorkeur nog even origineel mee rond rijden. Een kameraad van mij rijdt een TDM 900 en het leek ons leuk om ook eens een tourrit mee te rijden. Dus wie weet tot ziens! (Hopelijk heb ik voor die tijd wel andere dempers, met deze knallende fiets is meerijden geen optie.) Vriendelijke groet, Peter [url=http://s521.photobucket.com/user/peterjjansen/media/TDM%204TX/TDM%20800%20px_zpsjjyi8qpu.jpg.html][img]http://i521.photobucket.com/albums/w340/peterjjansen/TDM%204TX/TDM%20800%20px_zpsjjyi8qpu.jpg[/img][/url]
×
×
 • Create New...

Important Information