Jump to content

Skurlieburlie

Clublid
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

About Skurlieburlie

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wettelijk 1 jaar, maar let op dit geldt alleen op fabrieks/ontwerp fouten en absoluut niet op gebruikers fouten !!! en daar zit hem nou net het probleem, omdat het een gebruiks product is en zij nog NOOIT eerder een probleem met dit type accu hebben gehad ( huhu) trek je al snel aan het kortste eind, toon dat maar aan, want ja aan jou motor mankeert natuurlijk ook niks . zet een gloed nieuwe accu maar eens een week op de plank nadat je hem leeg hebt gestart, dan is ie echt defect. Dat heeft met de interne chemische samenstelling te maken. En dat is GEEN garantie.
 2. Bijzonder jammer ,maar veiligheid voorop. Volgende x beter
 3. Afgelopen zaterdag, mijn bijna versleten en tevens nu lek gereden achterband laten vervangen. ( ruim 14.000 km mee gereden) Weer een nieuwe BT 31R erom laten leggen, bij Sabra in Alblasserdam. Had direct tijd voor me, en lekker bakkie koffie gehad. Top service 👍👍👍
 4. Ik heb de bt31 en heb er in 2 jaar ruim 14k op zitten, er zit nu een klein lek in en moet binnekort vervangen worden, maar dat wordt dus wat eerder. Wel een fijne band en ga weer voor dezelfde.
 5. En of dat helpt: Lijkt me wel een stuk prettiger rijden 😂😂😂😂😂
 6. Zat je nou op 2:24min. bijna in dat huis binnen ? Gelukkig geen tegelingger nu. wel leuk filmpje.
 7. Haha, zelfde hier kom van een gsx600f 4 cylinder ik dacht dat ik een lekkere fiets had,kreeg alleen pijn in mijn polsen tijdens lange ritten, nou rijd ik alweer een paar jaar op een tdm900, nou ik kan je vertellen dat ierdere rit weer genieten is , en ik wil niet meer terug.
 8. Broodje gedroogde sinasappel ? 😆
 9. 4 in de tank lijkt me niet handig 😬
 10. Zijn die levensmoe of zo , wat een deb*^>*^>
 11. Skurlieburlie

  Kerstgroet

  Dank je wel Chris, Bij deze wens ik jouw en ieder ander tdm-trx-tracer clublid het zelfde. fijne kerstdagen en een spetterend nieuw motor seizoen. gr Peter & Annette
 12. Skurlieburlie

  Tienklepper

  Complimenten Vincent, top exemplaar.
×
×
 • Create New...

Important Information