Jump to content

Skurlieburlie

Clublid
 • Content Count

  104
 • Joined

 • Last visited

About Skurlieburlie

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nou daar is een lekkere techneut aan bezig geweest
 2. Fantastische dag, dank voor de uitzetters en gene die deze dag verzorgd hebben, toppie wij hebben genoten.
 3. Das mooi, dan is het wachten op de beloofde email met info en route, wij hebben er zin in 🏍️
 4. Graag willen Annette en ik ook mee kan dat nog ?
 5. Mooi blauw is niet lelijk 👌
 6. Dorus, gecondoleerd met dit enorme verlies, heel veel sterkte toegewenst.
 7. ** quote : Rechts onder het blok een klein 'zweet'plekje. Ik kon de twee inbus boutjes van het pijpje naar rechts met de hand (voorzichtig) een klein beetje vaster draaien. **** Leuk en aardig maar volgens zien we iets belangrijkers over het hoofd !!! Namelijk het feit dat je de inbus boutjes MET DE HAND ietsjes vaster kon draaien, dat lijkt met een meer serieus probleem.
 8. Wettelijk 1 jaar, maar let op dit geldt alleen op fabrieks/ontwerp fouten en absoluut niet op gebruikers fouten !!! en daar zit hem nou net het probleem, omdat het een gebruiks product is en zij nog NOOIT eerder een probleem met dit type accu hebben gehad ( huhu) trek je al snel aan het kortste eind, toon dat maar aan, want ja aan jou motor mankeert natuurlijk ook niks . zet een gloed nieuwe accu maar eens een week op de plank nadat je hem leeg hebt gestart, dan is ie echt defect. Dat heeft met de interne chemische samenstelling te maken. En dat is GEEN garantie.
 9. Bijzonder jammer ,maar veiligheid voorop. Volgende x beter
 10. Afgelopen zaterdag, mijn bijna versleten en tevens nu lek gereden achterband laten vervangen. ( ruim 14.000 km mee gereden) Weer een nieuwe BT 31R erom laten leggen, bij Sabra in Alblasserdam. Had direct tijd voor me, en lekker bakkie koffie gehad. Top service 👍👍👍
 11. Ik heb de bt31 en heb er in 2 jaar ruim 14k op zitten, er zit nu een klein lek in en moet binnekort vervangen worden, maar dat wordt dus wat eerder. Wel een fijne band en ga weer voor dezelfde.
 12. En of dat helpt: Lijkt me wel een stuk prettiger rijden 😂😂😂😂😂
×
×
 • Create New...

Important Information