Spring naar bijdragen

Vmaxxer

Clublid
 • Aantal bijdragen

  156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Vmaxxer

 • Rang
  meubilair

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vmaxxer

  Oordopjes

  Ik rij al vanaf 1978 heel veel motormijlen per jaar en de eerste 20 jaar ofzo alleen maar met een halfopen jethelm met goggles op motoren met zeg maar niet echt heel erg goed gedempte pijpen... (voor de stoerigheid 😎 ) Sindsdien ook heel wat jaren gereden met slecht gedempte allerlei soorten integraal helmen op luidruchtige motorfietsen en heb pas sinds de laatste 10 jaar een echt fatsoenlijk sluitende helm. Nog nooit met oordopjes gereden! En ben slechts in het middengebied fabrieksdoof. 😣 duh.. Kortom: Je kunt heel wat jaren je gehoorsysteem bruut verkrachten en verwaarlozen maar uiteindelijk verlies je toch een stukje gehoor... Als je het dus niet erg vind om uiteindelijk in drukke café's e.d. alle stemmen in het geroezemoes weg te horen vallen hoef je geen oordopjes te gebruiken, anders zou ik het wel doen. 😁
 2. Vmaxxer

  Oordopjes

  Wat?
 3. Vmaxxer

  De opkomst van de smartphone op het stuur

  Ik gebruik nu al een paar jaar Tomtom go mobile navigation op mijn smartphone en als smartphone een Samsung Galaxy "Active" Een "active" is een ruggedized smartphone (waterdicht en valbestendig) Deze combinatie active smartphone met tomtom go gebruik ik op motor, op de fiets, lopend en in de auto en zou niet meer anders willen Werkt zelfs zo goed dat ik in mijn VW busje mijn dubbeldin navigatie al niet meer gebruik.
 4. Vmaxxer

  Handkappen voor 850 en 900

  Verschil zit hem volgens mij in de kwaliteit van beugel en materiaal en de maatvoering van de bevestiging aan het stuur. Ik heb ook cheapo kappen van Ali en heb ze passend moeten maken en de bouten en beugels moeten beschermen tegen al te snelle roestvorming.. maar ze werken verder wel prima
 5. Vmaxxer

  Schakelen van 1 naar 2

  Anders koop je een Vmax 1200 die ouwe bak van mij schakelt na al die jaren nog steeds als een scherp mes in een pakje boter.. ????
 6. Vmaxxer

  Schakelen van 1 naar 2

  Is bij veel motoren en autos een "learning curve". Ik vond de TDM in het begin ook een klikklakbak maar op een gegeven moment weet je precies de juist getimede schakel/koppel coördinatie te bereiken zodat het schakelen als boter gaat ???? (tenzij je bak versleten is natuurlijk...) ????
 7. Vmaxxer

  Valbeugels TDM 850 1993

  Is dat nou een iets ander model dan die ik heb? Of komt dat door de hoek van de foto?
 8. Vmaxxer

  Valbeugels TDM 850 1993

  Yep, absolute aanrader..
 9. Vmaxxer

  Spreadshirt

  Ik heb voor de Vmax club en destijds he jubileum Tshirts en posters gemaakt en nooit een probleem gehad met merkenrecht of logorecht. Ik kreeg zelfs van het Yamaha hoofdkantoor (in hoofdorp) originele logo bestanden om te gebruiken..
 10. Vmaxxer

  Nieuwe boetes voor 2019

  1 = voor motorvoertuigen met meer dan 2 wielen. 2 = voor motoren. Dus als je een trike rijd ben je goedkoper uit? En hoe zit het dan met die bikes met 2 voorwielen? Had ik maar nooit mijn Reliant verkocht ????
 11. Vmaxxer

  Extra verlichting

  En vergeet de voorvorkpootrubbers niet
 12. Vmaxxer

  Extra verlichting

  Ik heb ze op de valbeugels en ze geven een hele zooi xtra licht als ik sochtends vroeg voor daglicht naar mijn werk rij ze maken mijn motor ook een heleboel extra zichbaar als ik tussen de files op de A1 door moet Daarbij zijn ze ook nog eens spotgoedkoop op ebay
 13. Vmaxxer

  Geen Flipup maar een FlipDown Windscherm

  Ik stem toch voor zwart
 14. Vmaxxer

  ritje Vogezen

  Ik ga er zaterdag toevallig voor een week heen maar dan met mijn auto, ik zal mijn ogen openhouden voor bikerspots, bochtjes en dergelijke
 15. Vmaxxer

  Gear indicator TDM900 2009

  Even een simpel vraagje mijnerzijds maar wat heb je eigenlijk aan een gearindicator? Ik weet sowieso eigenlijk altijd in welke versnelling ik zit... hoewel..soms rij ik op de snelweg en probeer nog een keer te schakelen terwijl ik al in de hoogste versnelling zit, maar dat is meestal alleen als ik weer een tijdje op mijn Vmax gereden heb, dan zijn mijn toeren aanzienlijk lager als ik op de snelweg cruise, daar wen je dan aan. Maar om daar nou een indicator voor te knutselen..
×

Belangrijke informatie