Jump to content

TheoTDM

Registered
 • Content Count

  121
 • Joined

 • Last visited

About TheoTDM

 • Rank
  meubilair

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TheoTDM

  TDM en starten.

  Geen problemen met het starten van mijn 4tx (1997), bijna altijd in 1x.
 2. TheoTDM

  Omval gevoel

  De veren en olie zijn in 2016 vervangen, die set heb ik toen nog bij jou besteld. Heb ik toen vervangen in de hoop het geklapper van de voorvork te verhelpen, dit had echter geen effect. Niet veel kilometer mee gereden.
 3. TheoTDM

  Omval gevoel

  Sorry, ik gooi wat banden door elkaar, ik heb 2.9 achter en 2.4 voor, is dus beiden iets hoger dan is voorgeschreven volgens het boekje.
 4. TheoTDM

  Omval gevoel

  Ik kom aan die bandenspanning op advies van diverse forumleden, er wordt vaak ervaren dat de aanbevolen spanning van 2.75 volgens het boekje te laag is. Ik merk weinig verschil overigens, behalve dat het meer klappert in je voorvork.
 5. TheoTDM

  Omval gevoel

  Ben inderdaad aan het kijken naar een ander merk, ik heb ook Pieter om advies gevraagd.
 6. TheoTDM

  Omval gevoel

  Het betreft een band die er al wat langer op zit maar nog wel voldoende profiel heeft, dit is natuurlijk persoonlijk, sommige rijden met bijna gladde banden. De band heeft toch wel een beetje een platte kant, dit kan het gevoel misschien wel versterken. Ik ga wel voor een nieuw bandje kijken. Tips?
 7. TheoTDM

  Omval gevoel

  METZELER ROADTEC Z6 - de maat is; 110/80 ZR18 Er zit nog wel wat profiel op maar ik denk dat ik voor de vakantie naar Oostenrijk wel een nieuwe band er op laat zetten. Wordt weer zoeken op internet naar de "beste" band.
 8. TheoTDM

  Omval gevoel

  Ik heb een TDM 850.
 9. TheoTDM

  Omval gevoel

  METZELER ROADTEC Z6 - de maat is; 110/80 ZR18
 10. TheoTDM

  Omval gevoel

  Hallo allemaal, ik heb een vraagje, tijdens het rijden op de motor met name als je een bocht maakt naar links of rechts, bv een straat inrijden heb ik het gevoel dat de motor dan omvalt ipv geleidelijk soepel over te hellen. De voorband is ok met de juiste spanning (2.25 -2.4), balhoofd is vernieuwd, voorvering is vernieuwd. Heeft iemand tips om dit op te lossen of hebben alle TDM's dit. Ik heb wel eens gelezen dat je de voorpoten iets door kunt steken. Groetjes Theo.
 11. Dit verschilt ook nog per kenteken, bij mijn TDM 850 staat 87 dB(A) @ 3750 rpm
 12. TheoTDM

  Tikkende motor

  NAKS; Nokken As Ketting Spanner ?
 13. Want telkens 1m bollen smeren en terug 1m bollen begint mijn voeten een beetje uit te hangen???? Die taal van onze Zuiderburen is nog steeds wennen🤣 Geen idee wat hier nou wordt bedoeld?
 14. Welkom Henk, leuke en interessante post.
×
×
 • Create New...

Important Information